Hop til indhold

Recommended Posts

En lille beretning.

Efter at have fuldt lidt med på dette forrum, er det vel min tur til en beretning. Efter længere tids sex tørke, tænkte jeg, nu skal det altså prøves, det der med GP´er.

Var på vej, i bil, hjem fra Polen, kommer fordi et klub skilt, har glemt hvad klubben hedder, tog mig mod til, og gik inden for. Det skal siges at jeg er absolut ny i denne verden. Kommer ind i et slags bar lokale, faktisk ganske hyggeligt. Bestiller med svedige håndflader og rystende knæ en cola, tjeneren siger henkastet, pigerne kommer om lidt, der går vel ca. 5 minutter og ind kommer 4 piger, den ene mere grim end den anden.

 De sætter sig i en sofa gruppe, jeg kikker lidt på dem oppe fra min bar plads, og ser at den ene faktisk er ganske køn, lige min type, ganske høj og naturlig. Alder ca. midt 20erne. De tre andre har vel været mellem 50 og 60 år gamle og svært overvægtige.

Jeg går ned til dem og smiler til min udkårne, straks rejser hun sig op og siger ”zimmer”, finder senere ud af, at det er det eneste hun kan ud over polsk. ”Ja” siger jeg barer, spørger hverken til pris eller ydelser.

 Hun tager min arm og vi går ned på et værelse, nede på værelset spørge jeg om hvad en ½ time koster, kald min bare uerfaren og dum, jeg havde dog forinden søgt på div. Polske hjemme sider, og set at pris niveauet nok ikke kunne sætte mig fra hverken hus eller hjem, hun nævner et til tal, ja jeg ved sku ikke hvad hun har sagt, så jeg giver hende 200 pln, ca. 400 Dkkr. Hun går nu tilbage til baren, kommer igen og giver mig noget tilbage, nervøs som jeg er ved jeg ikke hvor meget jeg får tilbage. Så tænker jeg fuck det, forklarer hende at jeg gerne vil have en time, hun går igen tilbage til baren, kommer tilbage og giver mig 20 pln. Som jeg for øvrigt giver hende.

På rummet findes bruser, jeg peger på bruseren og forsøger at forklarer hende at jeg gerne vil i bad, det syntes hun sjovt nok er en god ide, så mig i bad, da jeg er færdig med badet ligger hun på sengen nøgen men med sko! Det der med nøgen og sko er ikke mig, så jeg tager hendes sko af. Jeg er lidt i vildrede, hvad skal der ske nu, jeg ved godt hvor jeg vil ende men hvor skal jeg starte. ”Måske” tilfældigvis ser jeg en crem bøtte, ok så kan vi da starte med lidt massage, så jeg vender hende rundt og giver massage, det kunne hun sku lide, nå det var min tur til at få massage af hende, det var rigtig dejligt, med det gik ikke længe før massagen gik over i fransk til mig, om det var med eller uden, jeg ved det ikke, det var så dejligt som jeg måske aldrig har prøvet det før, det ende dog med at jeg tager hende bag far, jeg kommer så voldsomt at jeg frygter at min løg pose har vendt vrangen ud.  Vi ligger lidt på sengen og slapper, hun virker meget nærværende og forsøger at forklarer mig alt muligt, men mit polske er ikke særlig godt. Nå mig i bad og jeg forlader stedet. Gentagelse, stedet nej, men lige hende her, ja at another place.

Ja det var så min første oplevelse i dette univers.

Har lige været, jobmæssigt, i Hamborg. Noget skulle der ske, efter en del søgen på nette faldt valget på flat99. Ikke en flatrate klub, men en klub med meget rimelige priser, dog er drikke varer noget dyrt. Tog mig mod til, kørte derud, og gik ind.

Klubben er såmænd meget hyggelig, men særdeles tilrøget. Tilstede var ca. 12 piger og en kvindelig bartender. Så der var enligt nok at kikke på. Det var ikke 12 gude smukke piger, men lidt for en hver smag, dog 3 meget flotte og slanke piger, resten var, på 10 skala, 3-5, dog ingen der ikke kunne gå an. Fik mig en cola, og var meget nervøs. Sidder lidt og kikker på pigerne, lidt efter er der så tvungen præsentations runde, alle piger kommer op og giver hånd, smilende og høflige. Der kommer hun så, hende jeg havde set på hjemme siden, Bella, lige min type, foto yder INGEN retfærdighed! Siger til hende at hun godt må sætte sig, vi taler lidt sammen, jeg må indrømme jeg var meget nervøs og usikker, for hende dog spurgt om vi skal gå i bad og på værelse, OK siger hun, bad er 20 Euro ekstra, halv time 50 Euro.

Vi går i bad på ganggen, nærmest et koste skab, hvor man næsten selv skal suge vandet ud af bruseren. Nå ind på værelset, lidt nuss, jeg føler hun er meget sød og nærværende og ønsker at yde en god service. Det går over i blow, jeg tror det har været med, med nu vil jeg have noget sex, så vi starte i doggy, jeg kan dog mærke at det ikke rigtig fungere for mig. Jeg afbryder seancen, og beklager mange gange, hun virker lidt fornærmet. Jeg tager tøj på og kører hjem.

Fortryder jeg oplevelsen, på ingen måde, jeg har måske været nervøs, måske skal jeg blot væne mig til konceptet, jeg betaler for en ydelse og skal enligt barer nyde det.

Næste dag tænker jeg, slap nu af mand og nyd det. Vælger at kører ud til Fantasy Lounge, ringer på, kommer ind i en reception, bliver mødt af dame, siger ”det er midt første besøg hvordan foregår det her?” Får nærmest et hånligt grin ”der er ca. 20 mænd og 7 piger” OK tænker jeg, det gider jeg sku ikke!

Siger pænt farvel, sætter mig ud i bilen, nej faneme nej, jeg har besluttet mig for at nyde det, så planen skal gennemføres. Jeg kører til Flat99, same procedure as last time, køber mig en cola, sætter mig i en sofa. Der går ikke længe før introduktions runder starter.  Ved god dag håndtrykket holder Bella min hånd lidt længere end nødvendigt, jeg beder hende sætte sig ned hos mig, hun smiler til mig og spørge om jeg giver en Picolo, jeg bliver lidt sur, og siger til hende så vil jeg hellere give dig de 20 Euro, men hun insistere, hun syntes at vi lærer hinanden at kende, OK tænker jeg, jeg skal lærer reglerne at kende, hun får hendes 20 Euro, går op og køber en Picolo, og jeg ser godt hendes retur mønt.

Hun kommer tilbage, vi siger skål, hendes kommentar er ”sådan skåler man ikke med en dame”, nej det er også rigtigt, jeg opfører mig ikke som gentleman, spørge hende om vi kan starte forfra, får ja. Jeg lægger nu en hånd på hendes skulder, kikker hende dybt i øjnene, smiler og siger skål, det var ligesom det det skulle til, vi sidder og snakker rigtig hyggeligt, jeg spørger hvor hun kommer fra og hvor længe hun har arbejdet her, vi får en rigtig god snak. Jeg spørge hende så hvad der lige skete i går ”ja ikke alle dage er lige gode”.  Det skal her understreges at jeg ikke fornemmede at hendes arbejde var ”tvang” det har nok barer været en dårlig dag. Jeg spørge hende så om vi skal tage en time på værelset, startende med massage, det vil hun meget gerne.

Jeg vil dog lige i bad først, så jeg tager lige en tur i koste skabet. Tilbage på værelset starter jeg med at give hende massage, de først 5 – 8 minutter er det som hun barer ligger og kikker ud i luften, ja ja tænker jeg, vi er nu ude i en af mine ganske få spids kompetencer, så jeg fortsætter stille og roligt min massage, jeg kan mærke en helt anden reaktion i hendes krop. Hun ligger nu med lukkede øjne og trækker vejret stille og roligt, dag jeg masser ”her female parts”, løfter hun hovedet og siger, det gør mig altså liderlig det der!

Det er nu min tur til at få massage, en ganske glimmerende ryg massage, jeg vender mig dog om, og lille manden får massage og her efter blow, jeg får dog hurtigt lusket hende over på. Medens hun ridder mig tager jeg fat om hendes nakke og trækker hende ned til mig, hund lægger sig ned over mig og ridder mig ganske blidt og holder sit hoved stramt til mit.

Efter nogen tid vender jeg hende om,  kører i hende ganske roligt, med dog meget dybt. Jeg hviler på mine albuer og hun presser sit hoved mod min ene arm. Efter nogen tid placere hun hendes ben mellem mine. Trykker hendes skød hårdt mod mig og presser på min lænd med hendes hænder.

Pludseligt kan jeg mærke hendes negle, av for satan, jeg fortsætter mit forehavende, der går igen lidt tid, hendes hænder presser igen hårdt mod min lænd og igen kommer neglene, igen av for satan. Under hele seancen er hun meget stille, ikke et eneste porno støn, tak for det.

Nå, jeg trækker hende ud over sengekanten og løfter hendes ben og pumper hårdt og dybt, hun er stærkt forvredet i ansigtet. Jeg er nu så udkørt at jeg ikke kan mere, jeg må simpelt hen sige stop.

Vi lægger os på sengen og slapper af, fuldstændige svedige, helt færdige. Hun tager min hånd og placere den i hendes skridt, ” prøv lige at mærke hvor våd jeg er, og vi har ikke engang brugt crem”. Pludselig springer hun op og siger ”vi er langt over tid skynd dig i bad, ellers kommer du til at betale for ekstra tid,” jeg pisker ud i koste skabet, denne gang med endnu mindre vand, hun i et andet bad.

I løbet af no time er vi tilbage på værelset. Imens vi tørrede os og fik tøj på, spørge  jeg hvorfor hun ikke havde sagt noget om tide. Jeg betaler gladeligt for ekstra tid og havde ingen mistanke om snedigt mer salg, jeg ville barer gerne vide hvorfor, svaret var ” ja hvorfor tror du, du er meget anderledes end de andre, er du klar over at jeg kom to gange, men hvorfor kom du ikke?”  Mit svar var, det skal du ikke tænke på jeg har sjældent prøvet noget der var så dejligt.

Da vi kommer ud i bar området kan jeg godt se de andre piger kikker på hende, hen ser godt nok også hærget ud, håret står ud til alle sider og makupen er ud over alt.

Vi sætter os og får en smøg, jeg spørger tilfældigt og henkastet  bartenderen hvad klokken er, ifølge mine beregninger har vi været på værelset 1 time og 25 minutter. Bella rejser sig op og siger vent her, ca. 20 minutter senere kommer hun tilbage, nu med frisk makeup og ordnet hår. Hun sætter sig ved siden af mig, siger ingen ting men smiler barer, mit tøj er klistret til min krop og jeg lugter af lort, 2 colaer fortæres, hun sidder stadigvæk ved siden af siger ingen ting. Jeg tager hende om skulderen og vil sige pænt tak for i aften, hun kikker barer på mig og siger ”du behøver ikke sige noget” vender sig om og sætter sig hos de andre piger.

Skal jeg besøge Bella igen, skal vi sige det sådan, jeg kæmper en kamp for at få en ny arbejdstur til Hamborg.

Er jeg naiv, enligt ikke, det sagde barer klik. Som når to skibe mødes i den fløjls sorte nat.

Del dette indlæg


Link til indlæg

http://www.flat-99.de/girls/bella

 

Ja, jeg har jo også haft en god aften på Flatt99 - bortset fra den høje musik og den megen røg:

 

'?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>

 

Næste gang bør du dog også prøve Fantasy Lounge eller en af FKK-klubberne. Evt. kunne 

http://geiz-club.com/også være noget.

 

Men FKK bør du prøve - søg evt. en rejsekammerat herinde fra, der kender rutinerne - det hjælper lidt på nervøsiteten og sikrer en bedre oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For pokker Jenslille

Superfed beretning. Dejligt, at du fik den gode oplevelse med Bella :-)

Må man spørge hvad den kostede? :-)

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

For pokker Jenslille

Superfed beretning. Dejligt, at du fik den gode oplevelse med Bella :smile:

Må man spørge hvad den kostede? :smile:

Venligst

French

Tak for ros.

 

1/2 time = 50 Euro

 

1/1 time = 90 Euro mener jeg.

 

Bad med Bella = 20 Euro andre ekstra ydelser =?

 

Må jeg tilføje til min beretning så virkede piger generelt til at være i godt humør, om end nogle lidt trætte.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god fortælling,

 

men husk at underbygge din fortælling med pigenavnene, klubnavne og links, ellers bliver den som at læse "de grå sider"

uden at andre har mulighed for at besøge stederne og pigerne, 

 

Notere ned næste gang hvis du ikke husker pigerne og stederne, tak. :)

 

PS. jeg fik fat i Bella og Flat99

som Jernsvinet servicemindet linker til. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...