Hop til indhold
frenchlover1

Canela - nøddebrun godte i Flensburg

Recommended Posts

Canela er tilbage :-)

https://sexnord.net/profile/15025/Flensburg/Canela

Fantastisk pige. Hun er med til at løfte mine tanker om, hvorfor vi i det hele taget er sat i verden, til et højere niveau.

For hun er sgu det hele værd. Hvis jeg kunne, så giftede jeg mig med hende på stedet.

Mage til smukt ansigt. Varmede stort smil. Blød hud. Flotte former. Overskud af kærlighed. Og god humor. Det skal man lede længe efter.

Og så giver hun er himmelsk - BLIDT, stille og pirrende - blowjob, der forstærkes med små berøringer med fingerspidserne på kugler, lår mave og bryst. Fås bare ikke bedre, hvis man kan lide det blidt - og jeg har prøvet en hel del :-)

Aner faktisk ikke om hun kan give et mere fast, hurtigt eller pornoagtigt blowjob, men hun er stærkt modtagelig for instruktioner, så mon ikke ? :-)

Hun spørger, stille uden at presse på, om jeg vil kneppe, men jeg svarer nej, selvom det er utroligt fristende at give den nøddebrune lækkerhed noget hvid pik :-)

Canela er her indtil søndag næste weekend, altså ni dage mere :-)

Nyd hende, hun er bare for lækker :-)

NB: Jeg måtte banke på døren fire gange og ret hårdt fjerde gang, før hun lukkede op og med et stort smil sagde: "Sorry. I was listening to music"

Venligst

French

............................................................................ UDDRAG AF MIN ANMELDELSE AF HENDE SIDST HUN VAR HER (17. november 2014:

Canela er tilbage. Feldstrasse 18, 1 sal, Flensburg. (Tilføjelse: Jeg mødte hende dog i stueetagen i går 23. Januar, men hun flytter vist op på første sal i den kommende uge).

Skøn, sød og supersexet. Hun har virkelig kærestepotentiale. Så lækker og glad en pige. Rund på den mest perfekte og slanke (!) måde. Og blød, blød, blød... og atter blød

Og kasserne er mums og hendes helt egne. I det hele taget fine former og et supersødt ansigt

Dertil sexer hun så det er en fornøjelse.

Betalte 70 euro (havde ikke mere) for cirka 50 minutter (20 min sex) med snak og pjat både før og efter.

Ku godt blive afhængig. En perle

Venligst

French

Redigeret af frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin og sød beskrivelse Frenchlover. Canela er nemlig supersød og har det dejligste smil. Jeg har kun besøgt hende en enkelt gang. Men jeg husker det som en udsøgt fornøjelse. Jeg bliver helt varm og glad indeni ved tanken om hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin og sød beskrivelse Frenchlover. Canela er nemlig supersød og har det dejligste smil. Jeg har kun besøgt hende en enkelt gang. Men jeg husker det som en udsøgt fornøjelse. Jeg bliver helt varm og glad indeni ved tanken om hende.

Nemlig. Vi burde faktisk holde vores k... her, og have hende som vores velbevarede hemmelighed :-).

Men den største chance, for at hun kommer igen, er nok, at hun føler, at der er klejner nok i at tage turen Barca-Hamburg-Flensburg igen og igen :-)

Ellers skulle man nok gøre alvor af tanken om et ægteskab og flytte til Barca og underholde hende - og sig selv - dagligt. Heller ikke så tosset tanke :-) :-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Happyboy 2.0

Jeg kan kun give de herrer ovenfor ret. Jeg fik aflagt Canela et besøg i Flensburg, og jeg må tilstå, at ord som blød, sød, køn, skøn og drøm er meget dækkende i forhold til Canela. Jeg er normalt ikke tilbageholdende med detaljer, men i dette tilfælde holder jeg dem for mig selv. Men jeg kan berette så meget, at da jeg så hende i døren, lyste jeg gevaldigt op. Jeg kunne lide det hele: udseendet, brysternes størrelse, hendes stemme, lugt osv.. Det føltes helt naturligt for mig at være sammen med hende, og jeg fik en fantastisk god udløsning, der varede længe, og hvor jeg kunne mærke den ud i finger- og tåspidser. Jeg må sige, at hun i hvert fald er medlevende, og jeg har stærkt på fornemmelsen, at hun er glad for sit job. Jeg følte det i hvert fald som om, at der ikke var andre end hende og mig i hele verden, i mens akten stod på. Og det er en oplevelse, som jeg kan leve længe på.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...