Hop til indhold
Gæst

Er Storbarmede Kvinder Mere Intelligente End Fladbrystede Kvinder?

Recommended Posts

Gæst

Ifølge en artikel i BT fra 2003, viser et nyere forskningsprojekt fra Chicago at kvinder der besidder en D-skål er klogere end kvinder, som kun har en A-skål.
Dette afkræfter altså myten om at storbarmede kvinder er mindre intelligente end flad-brystede kvinder.
Det bemærkes i artiklen at resultaterne af undersøgelsen har vist at kvinder med store bryster i snit har en IQ, som lå 10 point højere end hos kvinder med fladere bryster.
Testpersonerne, der kom fra Illinois, Kansas og Ohio blev delt op i fem grupper. Ekstra small, small, medium, large og ekstra large, som svare til skålstørelserne, A, B, C, D og DD.
Da de blev sat til at lave en intelligenstest, viste det sig, at large og ekstra large gruppen i snit scorede 10 point højere end grupperne med small og ekstra small.
En dansk Parterapeut udtalte til artiklen, at det flotte resultat hos kvinderne med store bryster kan skyldes, at de får mere opmærksomhed i dagligdagen. Han er citeret for at sige:

"Kvinder, som har en god håndfuld, får selvfølgelig mere opmærksomhed, end kvinder, der ikke har det. De bliver mere bekræftet og føler sig måske mere værd af samme årsag. Også selvom de kan se, at det måske er på et underligt grundlag. Intelligensen fungerer som regel bedre, når man bliver bekræftet.
Det kan være, de præsterer bedre i de der test, fordi deres selvværd er højere, og så har man mere tro på, at man er intelligent"

 

Den amerikanske undersøgelse er en efterfølger til en tidligere undersøgelse. Her blev det slået fast, at blonde raketingeniører var klogere end brunetter i samme erhverv.

Hvad mener I om undersøgelser som disse, der forsøger at aflive fordomme og myter om bestemte grupper af folk ?
Og gad vide, hvad det næste bliver. Om mænd med større pikke er bedre elskere, eller mere intelligente end mænd med små pikke? Om rødhårede er mere hidsige end brunetter ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...