Hop til indhold

Recommended Posts

Efter en lidt mere rå oplevelse med en ung studine fra sugardaters, der gerne ville domineres under et blowjob, havde jeg brug for en lidt mere blid oplevelse. Så efter lidt forskellige forsøg andre steder, droppede jeg forbi Relax Time. Mit første besøg på stedet.

 

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=18463

 

Ann (ikke på billeder) var ved at låse ca. 21.10 (der står 22 i annnoncen) så det ud til, men da jeg spurgte om hun var ved at lukke, kiggede hun lidt på mig og sagde så "okay". Indenfor fik jeg et lamineret menukort i hånden, men jeg henviste til annoncens tilbud om tantra i en time for 400 (tilbuddene er nogle andre i dag). Hun mente menukortets 500 var prisen. Der var en del sproglige forviklinger (på engelsk), hvor jeg synes hun på et tidspunkt sagde "handjob", men jeg rystede på hovedet og fandt annoncen frem på telefonen og viste hende tilbuddet. Så kiggede hun og sagde okay, også til en time, trods klokkeslettet.

 

Jeg blev vist ind i et ikke overvældende varmt, men heller ikke ligefrem koldt lokale. Ann skiftede til sit arbejdstøj i form af en kort,stram  blå kjole med korte tights under. Det passede godt til hendes lille, slanke krop. Som altid har jeg svært ved at aldersbedømme thaier, men mon ikke hun er et sted i 20'erne?

 

Tantra blev fortolket som olieindsmurte strygninger. Det var o.k. uden at være prangende - jeg slappede af. Jeg havde fået en mere end halvfed på af at se hende omklædt i kombination med mine erindringer om gårdsdagens blowjob, men det var nu ret behersket, hvor meget der blev strejfet, mens jeg lå på maven. Så efterhånden blev blodansamlingen opløst, for at dukke lidt op igen, da jeg skulle vaskes på ryggen, fordi hun bukkede sig med strakte ben og ryggen mod mig, hver gang hun vred kluden op i spanden på gulvet. Meget inspirerende! Af en eller anden grund forsvandt hun ud af lokalet efter vasken, så igen blev blodomløbet mere normalt, inden hun kom tilbage og bad mig vende mig. Det ændrede sig dog, da hun gik igang med mine lår og det blev til mere end blot strejf. Så spurgte hun om ekstra og jeg svarede ja. Hendes forslag var "handjob", så det blev det. Det startede fint i roligt tempo med lidt kæleri i hele det kritiske område. Lidt for hurtigt til min smag udviklede det sig mere målrettet, så jeg bad hende gøre det lidt langsommere. Smilende satte hun tempoet lidt ned og øgede variationen, så det endte lykkeligt. Så blev jeg vasket på forsiden, og til sidst fik jeg en smule massage på skuldrene. 

 

Ann virkede meget sød, men meget stille. Vi vekslede stort set ingen ord, men hun smilede en del. Samlet set en o.k. godkendt oplevelse uden at være prangende. Jeg var lettet over at jeg fik en god behandling sammenlignet med seneste anmeldelse fra stedet, som dog også involverede en anden massør (men jeg fik først Anns navn til sidst). Jeg kunne godt dukke op igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ann må være den nye pige de lige har fået for nogle dage siden vist ;) kan være hende Ann ikke kan så meget engelsk/dansk ?

Kan anbefale Mai derinde. Hun gør det rigtig godt. Har jeg prøvet et par gange efterhånden.

Kan se de også har fjernet tilbud på 400 for tantra nu ;) men fået nogle andre tilbud op istedet. Så det jo bare lige spørgsmålet hvad deres happy b2b er i forhold til normal b2b? Som de vist normalt har taget 900 for

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tjah i går kostede alm b2b 800/time. Mon ikke happy=end?

I øvrigt: Mai, er det ikke hende i grå, halvgennemsigtig bluse på billederne?

Redigeret af Bebop

Del dette indlæg


Link til indlæg

Forbrugerinfo: Ann er kommet på billederne. Det er hende der står til venstre på fx det her:

398448.jpg

 

(NB: billedet er ikke uploadet, men linket ind)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Forbrugerinfo: Ann er kommet på billederne. Det er hende der står til venstre på fx det her:

398448.jpg

 

(NB: billedet er ikke uploadet, men linket ind)

 

Hvem er pigen til højre?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

nej, ikke mai...en ny pige...ringede derned. Wong tror jeg hun hed. Men har ik været der.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Jesper M.

Hej

Er der nogen som i mellemtiden har haft fornøjelsen af Wong?:)

Mvh Jesper

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...