Hop til indhold
MrSwingKing

Forslag til nyt fora: BEKRÆFTEDE Annoncer.

Recommended Posts

Hey!

 

Tjae, som alle os andre her i miljøet, så er jeg træt af at ringe til en gudinde, og så ende med at stå med en pizzafed skabning, der skriger "photoshop photoshop", som man lukker døren i ansigtet på hende.

 

Et forsøg på at dæmme op for det massive spild af tid, som de østeuropæiske piger Mv. koster os, som brugere, kunne være at man, her på sitet lavede et "Bekræftede Annoncer" index, gerne ude på forsiden.

 

Med den styrke vores miljø her på siden bærer, så ville der højest gå en lille måned, hvis så længe, så var escortguide/massageguide.dk reduceret til annoncer, der rent faktisk var reelle, og man kunne, istedet for at blive snydt, drosle direkte herind, og vælge din date.

 

Masser af hits til jer, og en gevaldig forbedring af vores muligheder i miljøet.

 

Det var det.

 

Godt nytår.

 

Mr. S

Redigeret af MrSwingKing

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan godt lide tanken om at komme de værste fupmagere til livs. Det er træls at køre langt efter en lille fin pige man synes er lige efter ens smag, for så at stå ansigt til ansigt med en bulgarsk traktormekaniker.....Men hvem skal så afgøre hvem af os brugere herinde der er kvalificerede som vurderingsmænd..?

Men igen, klart en god ide at få ryddet op..!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...