Hop til indhold

Recommended Posts

Hej Drenge,

Havde en tur til Changhai for ikke så længe siden, der overraskede lidt...

På denne million by's hoved strøg faldbød pigerne sig åbenlyst og direkte.

Det er ikke fordi jeg er naiv en havne by med 20 mill. Mennesker .. Selfølgelig..

Er verdens ældste håndværk tilbudt og nydt i rigelige mængde mange steder.

Havde blot ikke forventet det var så åbenlyst og direkte.. Nærmest agressivit,

På niveau med en tyrkisk gade sælger ved keops pyramiderne ... ;-)

Er der nogen der har turde binde an med dette- erfaring ud i formand Mao's døtre;-)

Luke

Del dette indlæg


Link til indlæg

går ud fra du mener Shanghai, og ikke Changhai?

kunne du forstå hvad de siger til dig?

jeg går stærkt ud fra, at de piger du ser på gaderne, ikke er glædespigerne, men det er reklame-pigerne, som prøver at hive kunder ind fra gaden, det kan enten være til sauna, ktv, massage ect, alle steder har næsten mulighed for hj eller sex, self med forskellige priser.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du indvilger i at følge med de piger du møder på gaden er der en stor risiko for at du lige pludselig hænger på en ekstra regning på 30.000 - 50.000 for diverse andre udgifter. 

  - Pigerne er svære at ignorere men prøv at sige "Ni hao pio liange" til dem  

 

 

Prostitotion er ulovligt i Kina og du risikerer i tillæg til de pludselige merudgifter at få problemer med myndighederne. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Shanghai eller rettere alle kinesiske byer har alt fra KTV til massagesteder med sex til bordeller. Det sidste skal du tale godt kinesisk for at finde eller kende nogen som vil tage dig med.

 

KTV - eller karaoke findes både i familieversion og så i den hvor du lejer en eller flere damer til at synge med dig. Her betaler du så for sangen. Alt andet betales separat. Og det kan koste en bondegår.

Massagesteder findes som fod / krops massage til bordelmassage. Efter min mening afslører de røde lys tit stederne. Her er det normalt med "fire and ice" BJ og så er der "red rope", hvor pigen hænger i noget rødt stof og roterer nedad og så mens hun roterer sænker sig ned over lillebror. Begge dele kan anbefales.
Priser på massagesteder varierer fra 150 for de helt billige skrækkelige og op til danske priser for de virkelig flotte piger og omgivelser.
Ofte er der afslæpning i fællesrum med fjernsyn bagefter. Og du skal ikke blive bekymret, hvis der kommer en mand hen og spørger dig om noget. Der er to muligheder:

Enten tilbyder han dig en lunken øl oven på udført arbejde

Eller han tilbyder at klippe dine tånegle. I virkeligheden klipper han dem ikke men bruger en kniv til at skære dem.

Og til at begynde med får man nogle gange udleveret sådan en engangs pyjamas. Og den vil de gerne have at du betaler for. Men på det tidspunkt bliver jeg gerne dum og kan ikke forstå kinesisk mere.

 

Og så er der bordellerne. Det skal der måske en dag skrives en bog om. Det er sådan lidt FKK agtigt over det.

 

Nå ja og så glem ikke de filipinske piger i HongKong. Det er en helt suveræn oplevelse. I det hele taget ville jeg anbefale at starte ud i HK, hvis du ikke har været i Kina før.

 

F

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa...

Lige lidt input til dem som skal til Shanghai, de fleste sider i søger på nettet er ren fake...Så at finde piger den vej, lad være med det...Du vil muligvis blive kontaktet af en på gaden som kan tilbyde at sende dig en pige, massage/fuldservice for ca. 1000 kr, men du skal være meget heldig for at du ser en flot pige på denne måde...

Hvis du vil noget godt og spændende vil jeg anbefale at tage til en pick up bar .Se links:

http://www.shanghai-nightlife-guide.com/freelancer-pickup-bars/manhattan-bar/   Denne bar er meget spændende , og den med de flotteste piger...Priserne er rimeligt faste på 1500 RMB , dette dækker typisk all night hjemme på hotellet ( kurs næsten som kroner )

http://www.shanghai-nightlife-guide.com/freelancer-pickup-bars/judy-s-club/ Denne bar ligger lige under Manhattan, men typisk er der mange pæne piger..Pas på de 3 benede :) Priser fra 700 RMB , men kan sagtens havne på 1500 for de flotteste...Dækker all night

Pigerne her er ganske gode til engelsk, de er typisk Vietnamesere, philipiner eller lign...Fra tid til anden er der også de luxe piger begge steder , Europæer eller vildt smukke asiater , de er i en prisramme der er noget højere....

Der er ingen entre , som alle andre steder er der ikke så meget er være bange for derinde...Høj musik, og masser af piger...Der sker ikke så meget før efter kl 22-23...

http://www.shanghai-nightlife-guide.com/freelancer-pickup-bars/malone-s-live-club/ er også en fin bar hvis du er til livemusic og billard :) Pigerne er dog af ældre årgang her, men hyggelige at spille billard med...

 

Hvis i ikke er til dette vil jeg anbefale jer at prøve en af disse piger:

http://www.shanghai-nightlife-guide.com/independent-escort-girls/

Del dette indlæg


Link til indlæg

I 2014 nød jeg en gang almindelig massage i Shenzhen, (Kina, tæt på Hong Kong) sød fiks pige, ok massage :smile:

Engelsk/tysk/fransk sprog kunne pigen ikke, men sød, det var pigen. Og spørgsmålet var "bang bang"? med søde, nærmest forventningsfulde øjne. Er det sgu da ikke bare dejligt? Oh jo, jeg var da klar! Pigen, hvis identitet var et nummer, og intet andet, gik i gang. Nusse nusse, og noget i munden, der gjorde at der vist ikke var hud mod hud. Det gjorde ikke noget, det var skønt! Og jeg kunne lade mine fingre nyde hendes skød i begrænset omfang (uniformen, en lille kort kjole, bestod også af fastsyede trusse/bund, øv, for der var "fugt i græsset" :-P )

Og man kunne ikke få lov til at betale for ekstra, VILDT! Men, den lille darling gjorde meget ud af at vise sit lille skilt med hendes nummer.

Kunne jeg holde mig væk, da der var gået et par dage? NEJ

Kunne jeg huske hendes nummer? JA

Darling lyste op som en sol, da der var en kunde der spurgte efter HENDE! (måske de får point?)

Jeg fik super massage igen (husker ikke prisen, men BILLIGT) og en skøn afslutning, denne gang afslutning mellem jomfrueligt lår, og underben. DEJLIGT!

Og stadig ingen ekstra betaling. Vildt, ikke?

I also love China :wink:

(Sorry, har ikke adressen . . .)

 

Redigeret af Ilikethai

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...