Hop til indhold
Ribis

A baal Frederiksberg

Recommended Posts

Hej Alle!

 

Har nogle gange set denne annonce i Ekstra bladet. Da jeg er til modne piger og gerne under lidt private former vil jeg gerne høre om der er nogen som har erfaring med hende? (Hun har  ingen hjemmeside)

Del dette indlæg


Link til indlæg

For nu at dække samtlige mulige betydninger skal det siges at Baal er et gammelt babylonsk ord for djævlen eller demon. Så det er muligt at annoncen dækker over en Satanist der annoncere i travbladet. Samtidig kommer man øverst i annnoncerækken. Er det mon tilfældigt eller styres Travbladet af Satanister? ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej, i gamle dage startede mange piger deres annonce med ordene "A baboon", som jo er en bavian - ganske rigtigt, som oxen påpeger, for at stå øverst. Dette skulle så toppes, og det blev med ordene "A baalamb", som betyder et mælam (vel egentlig også mere charmerende), og dette er siden blevet kortet ned til blot " A baal", som jo er noget sludder.

Redigeret af Jesse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...