Hop til indhold

Recommended Posts

:-P Egentligt startede det som en øv oplevelse. Jeg havde booked en tid hos min flamme Annabell hos Mon-Cherie. Desværre meldte hun afbud i sidste time og der stod piphans med en ødelagt oplevelse. Men da skuffelsen havde lagt sig gik jeg i gang med at udforske situationen. Der var faktisk en anden pige der også var på vagt - nemlig Sandra. Og annoncen lød spændende. Men det gør annoncer ofte. Det der tændte mig var faktisk at der lå et lille diskret "Sandra - yes" på Mon-Cheries gæstebog.  Jeg ved godt jeg lyder naiv - men jeg har ofte erfaret at der er noget om snakken på de gæstebøger man møder på sin vej.

Nå - jeg kunne jo altid kigge forbi og vende hjem hvis det var en kikser. Ind kom Sandra - og hun har et utroligt smukt ansigt med et varmt smil og nogle smukke øjne. Og jeg kunne straks fornemme kemien kunne blive rigtig god. Og ja - min pejlinger var helt rigtige. Som billederne antyder er hun ikke noget nips.

http://www.mon-cherie.dk/

Rimeligt slank - på grænsen af at være buttet. Alderen er nok også mere end det oplyste - men jeg er faktisk ligeglad hvis bare oplevelsen er rigtig god - og den var rigtig god. Intet hastværk - hun lægger tydeligvis meget vægt på at levere en varm og indlevende oplevelse tilsat en god gang GFE. Og masser af tid til hyggesnak bagefter. Ingen pornooplevelse - meget mere den indlevende stil som jeg så godt kan lide. Kunne sagtens finde på at komme igen. Smilet sidder der i hvert fald stadig i mit ansigt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...