Hop til indhold
Fecking

Harmony inden jul.

Recommended Posts

Jeg trænger til lidt selv forkælelse, og Harmony må blive den julegave der ikke skal byttes!

Men skal det allerede være i morgen? Er næste weekend for tæt på jul, til at mange af damerne er taget hjem? Kan se der er tjekket en del fine damer ind de sidste par dage, så er temmelig fristet.

Ligeledes har jeg også en lille drøm om FKK hen over nytår, mest fordi det kunne være sjovt, og at nytår ikke siger mig det store, og der er Harmony jo også på banen, med fest, DJ, champagne og minimum 20 damer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor kører I fra? ;) Kunne godt være interesseret i at joine.

Jeg er i det nortyske på det tidspunkt, så der er ikke mulighed for samkøring for mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er jeg lige landet efter et herligt besøg på Harmony, benene når ikke helt jorden endnu.

Egentlig var min plan at besøge Club-Paris i Rendsborg tirsdag aften, da jeg skulle have en hotelovernatning i byen.

Min aftale blev dog ændret, så i stedet for at køre hjem fortsatte jeg til Harmony.

Egentlig havde jeg regnet med at træffe Victoria; men hu holdt fri efter bare to dages arbejde, øv!

I stedet for blev det Schoko der blev mit førstevalg, hvilket jeg ikke fortrød. Alt der er skrevet om hende i andre tråde stemmer,  en herlig pige.

Kan du ikke kende mig sagde Patrizia, jo selvfølgelig kan jeg det. Vi var sammen i august, hvor jeg masserede hende ude på plænen, hun huskede  mit navn, jeg må jo have gjort indtryk. Hun bad om en ny massage.

Efter en tur i saunaen blev det Marthas tur. Hun fejede godt nok benene væk under det gamle spyd, aldrig har jeg oplevet en sådan gang GFE.  Kærlig, kysseglad og berøringsvenlig, hun var overalt på kroppen.

At hun er høj og slank gør det ikke dårligere. Desværre er hun ikke god til sprog, hverken tysk eller engelsk; men kropssprog det kan hun.

Så var der buffeten der måtte stå for tur, uden mad og drikke, dur pikken ikke!  :-P  Maden var sådan lidt kantineagtig; men ok. senere på aftenen blev der serveret sushi, hvilket en del af pigerne var glade for.

Efter endnu en tur i saunaen stod Ada for tur. Ada er en lille sød rumæner, ikke noget opticfick; men giver en fantastisk service. Hendes fransk er meget godt, hun tager den meget dybt og husker også kuglerne. Hun red mig i fem minutter imens hun kyssede mig, fantastisk kondition. Hun er meget givende og har god indlevningsevne. Ada taler helst engelsk.

Alle sessioner med pigerne startede med en gang massage i kinoen. Det er en god måde at komme tættere på hinanden, jeg tror at jeg får lidt på goodwill kontoen.

Alle pigerne ydede over forventning, så der var drikkepenge til alle, en fra rengøringen fik også fem € da han kom forbi. Der er jo altid rent og pænt på Harmony. 

Desværre lugtede der lidt af afløb i omklædningen, senere af klor; men så desværre af afløb igen. Ikke noget større problem; men det passer ikke til stedets standart.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Desværre lykkedes det ikke at ramme Harmony sammen med Gungner - det kunne ellers have været hyggeligt, men må vente til en anden god gang. Jeg var nemlig forbi i dag. Min tur til det Nordtyske havde varet et par dage, og efter lidt research i Flensborg - se andet steds, så blev det til Harmony i dag. 

 

Havde holdt lidt øje med hjemmesiden, og så de første begynde at melde ind kl. 11, deriblandt Melina og hendes store silikonbryster. Det afgjorde det, ind i hytten med mig. Havde skrevet lidt med en anden om Harmony da det var lang tid siden jeg havde været der, og var lidt bekymret over lineup'en. Jeg er ikke så meget til de helt slanke piger med lille barm, så derfor var jeg glad for at se Melina. Hun har en rigtig lille pornokrop, og havde brysterne været ægte var kroppen en 10'er for mig. Anyway, vi fandt hurtigt sammen i biografen, og hun var overraskende GFE-agtig og blid. Det var dejligt, og jeg fik lidt onani og stripshow i biffen inden vi røg på rummet. Sexen der var blid og dejlig; god oplevelse i 30 min til 60 EUR. 

 

Efter denne start fik jeg kigget lidt på hvem der ellers var der, og blev glædeligt overrasket over at se flere flotte piger med dejlige figurer. Jeg havde lavet mit hjemmearbejde ordentligt, så jeg viste hvem der var værd at gå efter, og hvem man skulle undgå. Af de piger der er omtalt andetsteds her, mødte jeg følgende idag: Helena, Melina, Chaterin, Jenny, Choco, Patricia, Chanel og Francesca. Derudover var der en meget flot spansk/italiensk mørkhåret steg, et par rumænere (mere) uden nogen rigtig krop - dog var der en lyshåret med en pæn barm som jeg desværre ikke rigtig nåede, og så Anita (mere om hende senere). 

 

Helena har en rigtig lækker krop; spinkel med med store flotte naturlige bryster. Hende burde jeg have været på, men hun blev ret hurtigt optaget, og senere var der bare noget kemi-mæssigt der sagde mig at det ikke ville blive ligeså godt, som en omgang mere med en anden (kommer jeg tilbage til). Men Helena er en lækker kvinde!

 

Næste encounter var med Chaterin, en ualmindelig lækker ung Rumæner med et par meget store ægte bryster! Lige noget for mig, og hun var i øvrigt en rigtig interessant pige at snakke med. Vi startede i sofagruppen i det midterste rum overfor bio'en, og hun legede lidt med pikken i det fri mens jeg fik brysterne ud. For satan de var store og flotte! (jeg tror dog ikke de vil være ligeså lækre om 5 år, derfor var det godt jeg fik fat i dem nu). sexen på rummet var super, og hun gave et rigtig godt og dybt fransk. 30 min inkl. sofa til 70 EUR med en 10'er i tips. 

 

Således afslappet brugte jeg de næste par timer med at snakke og flirte med et par af pigerne. Specielt Chanel var meget snaksagelig og kom vel 5 gange og sad/lagde sig ved siden af mig; spillede op, legede med min pik, lagde min hånd på hendes røv/bryster og kyssede mig. Hun var meget insisterende selvom at hun sagde at der ikke var noget stress. Jeg havde læst at hun pressede på for at sælge ekstra, og jeg var ikke i humør til at gå på rummet med hende af den årsag. Det var dog rigtig sjovt at flirte med hende, og hun spillede fint med. Jeg sagde at hvis vi skulle på rummet, så skulle hun rimme mig, og det ville hun også gerne men det kostede ekstra! Der slog det mig, at jeg prøvede det med hende for 1 år siden, og det var ikke rigtig godt. Så glad for at jeg holdt fast i min første indskydelse om ikke at gå med hende. 

 

Francesca overfaldt mig i bio'en og havde en kanon aproach med snærv, fat i pikken og blottet bryst. Men, hun tænder mig ikke rigtig. Det samme er tilfældet med Choco! Forstår ikke helt de positive toner omkring hende, for hun er i mine øjne nærmest frastødende at se på. Ved det lyder hårdt, men det tændte overhoved ikke. Det hun skulle have kunnet på rummet for at omvende mig skulle have været nærmest overmenneskeligt, og det turde jeg ikke satse på. 

 

Jenny var jeg ret tæt på at ryge afsted med, hun ser rasende godt ud, og har lækre bryster og en lidt hvalpet bagdel. Men, det var noget med kemien, som gjorde at jeg ikke satsede på hende.

 

Anita er egentlig ikke min type, men brysterne er velformet og faste, og en god approach var tæt på at få mig i garnet. Vi legede lidt i sofaen, men jeg afslog og sagde jeg skulle have pause selvom at hun tikkede om at få pik i sin sultne jomfruelige fisse (denne dag). Jeg tror hun var lidt frustreret over at der ikke var så mange mænd i dag. Da hun forlod mig sagde hun at hun ikke kunne forstå hvorfor mændene gik med de tykke piger?!# og ikke med hende! Jeg spurgte hvad hun mente, og så sagde hun at je gjo lige havde været med den tykke Catharina (og det er hun overhoved ikke!), og dermed forspildte hun sin chance med mig. Man skal jo ikke svine mit valg til, og så tro man kan få noget bagefter. Dårlig taktik af hende. 

 

Jeg sluttede af med en omgang mere med Chaterin, som var hel turen værd. 

 

Generelt var lineup bedre end forventet, og jeg var ret tilfreds med mit besøg. Næste gang må jeg prøve Helena, og måske Jenny. 

 

 

Redigeret af Gammel rotte

Del dette indlæg


Link til indlæg

Næste gang må du tage mig med. Jeg er mest til de helt slanke piger med små bryster, så vi vil ikke gå i vejen for hinanden :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...