Hop til indhold

Recommended Posts

Har lige besøgt denne skønne pige, Smukke Lea:

 

http://side6.dk/resultatside/?q=5145

 

Jeg var noget i tvivl om, det var hendes egne billeder, som hun jo hævder på sin profil. En søgning på nettet på et par billeder gav resultater på en Escortpige i Grækenland og nogle billeder på en sexhistorie fra Rusland. Nu er hun fra Rusland, så det kunne være sandt nok. Men i så fald er billederne i hvert fald virkelig photoshoppet og stylet. Højden passer meget godt, meeen vægten er vist ikke helt sandfærdigt oplyst - 65 kg er vist nærmere sandheden.

 

Når alt dette indledende er sagt, så havde jeg en super oplevelse hos Lea. Hun er min anden russiske oplevelse, den første var strålende, denne var fremragende! Jeg ved ikke, hvad det er de kan, men jeg er i hvert fald helt solgt.

 

Jeg købte en halv time, og vi lagde ud med tungekys og nus. Hendes bryster er lavet, men flot lavet og hun nyder at blive kærtegnet og kysset overalt på kroppen. Efter jeg havde slikket hende lidt, gik vi over i en 69'er (hendes franske er dejligt og med kondom), hvor hun strejfede mit røvhul. Jeg lod forstå, at det var helt i orden, og hun spurgte, om hun skulle fingerkneppe mig. Ja tak, min søde. Hun tog et kondom på fingeren og gav mig en ordentlig tur. Hun tilbyder også at kneppe en med strap-on, og jeg overvejer om det måske var et besøg værd engang i januar.

 

Efter en ridetur lagde jeg hende på ryggen og gennemkneppede hende, mens hun kiggede mig frækt i øjnene og stønnede lækkert. Tungekys og så et brøl af dimensioner. Wow.

 

Findes der noget bedre, når den skønne pige bliver liggende og hiver en ind til sig, kysser og giver et stort knus? Det var virkelig en af de bedre kæresteoplevelser, jeg har haft!

 

Afslutningsvis fik jeg en oliemassage.

 

Hun skriver: "Jeg ved ikke noget bedre end at se dig, gå herfra med et kæmpe smil på læben.. - Dét synes, jeg bare er super frækt." Hvad enten hun mener det eller ej, så havde hun virkelig fået det kæmpe smil frem på mine læber!
 

Ansigt: 7/10

Krop: 7/10

Sex: 9/10

GFE: 9/10

Stedet: 10/10

 

Redigeret af rødebaron

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har tidligere været forbi Lea i Rødovre, og hun er super servicemindet, leverer en god indsats, og til fair pris.

Jeg er temmelig sikker på at billederne ikke er af hende selv, men virkeligheden ligger ikke langt derfra, Jeg blev ikke skuffet da hun tog imod mig i bikini

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...