Hop til indhold

Recommended Posts

Så lykkedes det endelig - at få aftalt og tid til et besøg hos Carmen http://www.escortguide.dk/profile_gallery.asp?i_ProfileID=22183

Hun har været omtalt her tidligere - så kun et lille pip herfra. Omtale både under Kbh og Odense. Som overskriften siger - var det Kbh jeg mødte hende i.

 

Lad mig slå fast - både video og billeder er af hende. Så ingen fake her - dejligt.

Aftale pr tlf en times tiden inden - og en sms 20min inden jeg dukker op. Ved døren havde jeg svært ved at høre buzzeren (ikke pga alderen  :lol: ) pga håndværkere i området. Men ind kom jeg da - og dejligheden åbnede selv. Puhha - en sprød lille godte. Ansigtet lidt "grovere" end billederne synes jeg. Men for pokker. Den bagdel... og glædede mig til at "pakke" brysterne ud - for de vises ikke på hverken billeder eller video.

 

Vel ankommet i rummet - og den obligatoriske hilsen - blev jeg spurgt om hvad jeg ønskede. Da tiden var knap - blev det til en halv time, hvorefter jeg fik menukort?? - For at hun kunne "sælge" ekstraydelser. Den bedste sex har jeg, når der er tungekys involveret - så det blev lagt ovenpå.

Et smut i bad - og så i kanen og igang. Jeg var allerede i fuld adams-kostume - så udpakningen var ensidig. Først af med bh - og en par små søde og bløde bryster kom til syne. Med en dejlig sensitiv "nipple"  :grin:

De obligatoriske ydelser blev afviklet: blow uden, slikken af dejlighedens dejlige fi..., ridning (følge mig som JohnWayne...), missionæreren og favoritten med sådan en bagdel - doggy.  Alt krydret med dybe tungekys.

Hun var "med" hele vejen - og alt i alt en god oplevelse. Sluttelig en tur i bad igen - og i tøjet. Her blev det til en lille snak - hvor jeg spurgt lidt til hende og hjemlandet. Hyggeligt - og hun nævnte - et par gange endda - at hun var single (boede for sig selv... - ikke hos forældrene). Hmm skulle man lægge billet ind ?  :P  :wink:  :wink:   Det blev ved at vi aftale et nyt besøg i januar - når hun er tilbage.

 

Kan helt sikkert anbefales.

391065.jpg

 

Dressmann

Del dette indlæg


Link til indlæg

200 ekstra for at kys, vil heller COF for 200

jeg mener en kys er noget med kemi

men det er FEDT at du synes godt om hende

Jeg vil også forbi hende snart.

tak for anmeldelse

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ved det er et sats - men nu det kun blev til ½t  - tog jeg chancen - og fortryder ikke  :wink:

 

Hun rejser hjem i morgen - og er tilbage i januar, sagde hun.

 

Dressmann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt at hun levede op til dine forventninger Dressmann.

 

Var superfransk inkluderet i prisen på 800 kr. for 30 min? Da hun var i Odense kostede det 300 kr. ekstra for superfransk, men konkurrencen er nok ikke så stor på Fyn.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej .. Er ikke så rutineret mht til GP . Besøg .

Men er i ikke nervøse for at besøge privat på den måde .. Jeg tænker et besøg på bordel er mere sikkert . I forhold til man kommer alene til en privat adresse osv .. Hun ser godt nok lækker ud , så et besøg står på ønskelisten , er bare ret betænkelig ..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Relevant spørgsmål. Specielt efter lidt læsning her på siderne...

Men nej - der er ikke noget at være nervøs for. Tag dine forholdsregler mht hvad du tager med til pigen, penge mv... 

 

Men det foregår i en lejlighed - i et alm. beboelseskvarter, hvor der også færdes andre mennesker.

 

Har kun en enkelt gang været nervøs - ved besøg hos en GP. Det er rigtig mange år siden - 10-15 - i en kælderlejlighed på Nørrebro. Det var et sted jeg var kommet i ny og næ - og inden internettets tid. Og ved nævnte besøg synes jeg pigerne havde skruet priserne gevaldigt op. Hvilket jeg naturligvis gjorde opmærksom på - hvorefter "Gårdmand-Bjørn" kom ud fra viktualierummet  :eek:  - og greb mig i armen og på gebrokken engelsk fortalte mig at jeg kunne betale prisen eller skride... og så "løftede" han mig ellers hen til hoveddøren... Kom der ikke siden, hmm  ;)

 

Sidespring - nej - der er ikke noget at frygte hos Carmen. Har besøgt pige-stedet (lejligheden skifter) et par gange. Og ingen problemer. Så giv det et forsøg - du kan altid "pakke" dig - og gå hvis du føler dig utryg...

 

Dressmann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er ikke så "petit" i ansigtet som billederne viser - synes jeg.

Men lækker er hun - silkeblød hun, dejlige hofter og lækker fyldig bagdel.

 

Husk - hun er taget hjem i dag. Sagde hun er tilbage i januar.

 

Dressmann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja der er garanteret flere .. syntes adressen går igen . Ved du om der er flere af samme slags skønheder på adressen , som lever op til standarden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja der er garanteret flere .. syntes adressen går igen . Ved du om der er flere af samme slags skønheder på adressen , som lever op til standarden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Synes da jeg har set en annonce med hende... hmm husker nok forkeret. Eller det er "for" længe siden.

 

Og nu har en Candy overtaget profilen - men med Carmens video... - så er nok samme setup og sted. Og går derfor også ud fra at billeder af Candy er ægte.

 

God jul

 

Dressmann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...