Hop til indhold
Charlatan

Siv, fræk og vild ungpige

Recommended Posts

Nystartede Siv hos Eventyrpigerne, Vordingborg Pi. m.fl blev testet, på en af hendes første vagter.. Og lad mig sige det med det samme. Hvis du drømmer om at kneppe lortet ud af naboens uskyldige datter, klaske hendes røv så hun piver...så er nystartede Siv en tøs du MÅ ta'!!!

Siv kom ind, så på mig med sine uskyldige øjne, sødt ansigt og en krop som så ud til at kunne tåle man gav den gas. Hun lod forstå at hun var klar til at blive gennemkneppet i en halv time...og det blev hun. Nu vil jeg ikke røbe hvad vi gjorde, men hun er en af de eneste piger som har givet mig mærker i 3 uger efter sex..blå og gule..satans vilde liderlige tøs. !!!

Siv er et frisk pust i en branche som trænger til piger der er med på en ordentlig swingtur på lagenet. Som siger til dig hvis du er ved at tabe pusten "Er det det bedste du kan"? Fuck hun er vild, dirty og pisse provokerende og så er hun fucking sød og sympatisk oveni. Denne ungpige trænger simpelthen til rigtige mænd -og hun skal kneppes.

Nu er hun sikkert også til det bløde, men fuck det, det er manden der bestemmer i min verden, det fandt Siv ud af...og gutter..hun ku' sgu li' det !!!

Vh

Charlatan

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...