Hop til indhold
Pogo

Lola - 19 årig i Bruxelles

Recommended Posts

Jeg rejser jo en del, og er relativt ofte i Bruxelles - en by hvor man kan lave sexkøb uden de løftede øjenbryn, man desværre alt for ofte møder herhjemme.

 

Var velinstalleret på Hotel Thon in Bruxelles centrum, på 20 etage med absolut den kedeligste udsigt til en anden bygning. Men hvad pokker, jeg var der jo også for at arbejde og .......

 

Ved at lede lidt i annoncerne på hhv. vivastreet.be og quicherchetrouve.be kan man finde nogle, jeg tror næsten det er amatørpiger, hvor servicen er fin, uden at koste en bondegård. Jeg var blevet noget liren, og jeg faldt over en annonce fra Lola, 19 årig belgier/italiener, som lignede noget, der ville være dejlig at få til at fedte bøhmanden ind.

 

Ringede og fik aftalt en tete a tete, og hun bad om €150, hvad der er absolut billigt. Jeg er altid lidt mistænksom overfor alt for gode tilbud, så jeg forventede det værste. Jeg havde fundet hendes annonce på quicherchetrouve.be, med et link til:

 

https://www.quartier-rouge.be/escort/femmes/lola-belle-italienne-19-ans.html

 

Jeg tog imod hende i receptionen, som fungerede godt som pickup zone. Hun havde måske lidt mere fyldig krop, uden på nogen måde at være nuttet eller tyk - måske bare så lidt 19 årig spændstig, med en velformet popo og et par dejligt strittende ungpigebryster. Humøret var godt, og vi talte sammen om dit og dat på vej op, uden at det på nogen måde blev forceret.

 

Hun smed tøjet, jeg med, og smuttede ud for at nette sig, gjorde hun, og kom tilbage, og krøb ind til mig. Lidt kindkys indtil hun selv begyndte at tungekysse, blidt og dejligt. Et par øjeblikke efter gled hun ned og gav fransk. Behageligt, vådt og varmt.......

 

Sådan en dejlig gestus bør gengældes, og jeg begyndte at kysse hende roligt og langsomt - dét gav resultat, og hun begyndte at få pulsen op. Forsigtigt nærmede jeg mit hendes skød, og slikkede hendes klitoris igen forsigtigt og roligt. Et en 5 - 10 minutter skal jeg love for at hun klynkede og vred sig. Jeg kender godt de der forestillede orgasme jeg alt for ofte har mødt. Denne var IKKE en af dem.Så jeg blev ved lidt endnu, og det syntes frøkenen åbenbart om. Hun standsende mig, kyssede lidenskabeligt og takkede for behandlingen - det manglede da bare!! Min tur: en slikketur til, til prins Henrik, og gummiet på, for herefter at have samleje. Der gik ikke så lang tid inden jeg kom, men hun hev gummiet af, og suttede mig til udløsningen - end af dem, der kan mærkes med en sitren i lilletåen.

 

Vi lå lidt sammen, og det var tid til at gå. Vi var gået over tiden, så hun fik for 2 timer, hvilket virkelig overraskede hende, og jeg skulle have en ordentlig kyssetur - en pragtfuld afslutning på et af de samlejer man kun drømmer om at have med en 19 årig.

 

Skal jeg booke Lola igen, når jeg er i Bruxelles næste gang?? MON IKKE!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...