Hop til indhold

Recommended Posts

En kedelig tirsdag trængte jeg til lidt sjov. Vidste at Tiffany var på vagt hos PussyGalores, men da jeg kom var hun lige smuttet ind til en længere seance. Kørte istedet en tur til Gladsaxe, hvilket jeg ikke fortrød.

 

Jeg ankom til den udsatte trappe og blev lukket ind a telefondamen og hendes diminutive "vagthund".

 

Den sædvanlige dialog fandt sted:

"Hvem vil du møde?"

"Ved jeg ikke, hvem er her?"

 

Så blev det lidt mere spændende:

 

"Er du til store bryster eller mindre?"

"Det kommer sandelig an på, hvem de sidder på. Er ikke udtalt babsoman"

"Jeg sender først Josefine ind til dig, hun har store bryster og jeg mener rigtig store pornobryster. Så kommer Laura lidt senere. OK?"

"Helt fint"

 

Ind kom Josefine, køn pige med et frækt glimt i øjnene og store indbydende bryster, så beslutningen var taget...troede jeg. Så kom Laura ind og her var jeg solgt, en meget slank nipsepige, dejlig smuk krop, et sødt og smukt ansigt og det frækkeste smil både på læberne og i øjnene.

 

Undskyld Josefine, men jeg valgte Laura.

 

Laura skulle lige "ordne" en hurtig omgang, men det passede fint, for jeg ville lige bade lidt først.

 

Da vi begge var klar, gik turen ind i værelset og Laura fik sine penge. Da hun kom tilbage var jeg klar til leg. Laura er en lille spinkel pige, så man bliver helt nervøs for at komme til at knække noget på hende. Men hun kan tåle det jeg udsatte hende for: Kys, kram, nus o.s.v.

 

Vi lagde ud med lidt forsigtig opvarmning, men inden længe stod vi og råsnavede, hvorpå vi besteg forhøjningen. Der blev leget lidt, men jeg kunne mærke at trykket var voldsomt, så hurtigt på med overtøjet og så igang. Laura er en vidunderlig lille sag (gentager jeg mig?) og nydelsen ved at mærke hendes fisse om pikken og synet af den spisende mis var helt i top. Jeg kom desværre alt for hurtigt, men Laura lod sig ikke nøje med det. Desværre var krudtet brændt af, men resten af tiden blev hygget med småsnak. Laura er pengene værd og blot det at ligge ved siden af denne nøgne skønhed var næsten pengene værd.

 

Laura kommer ind blandt de smukkeste og lækreste piger jeg nogensinde har haft sex med, gentagelsesfaren er meget stor.

 

Mine varmeste anbefalinger.

 

Venligst OT

 

Link til den skønne: http://www.sexyclub.dk/girls/laura1/index.php

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder lækkert. Hvor lang tid bestilte du og hvad er prisen?

 

Nåh ja, måske interessant. En halv time og prisen de sædvanlige 1100.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er mega lækker i min verden...  Hun er petite, med alt på de rigtige steder. Bare ærgeligt at hun ikke er glat forneden! Men besøger hende alt for sjældent da det er svært at finde tid når hun er på! Hun får min varmeste anbefaling!!! :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lyder herligt. Endelig en pige med lidt dusk :-) Det skal overvejes seriøst. Kunne det tænkes at hun også var andre steder? Undgår gerne SexyClub, hvis der er andre muligheder.

 

/Natskygge

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været hos Laura en del gange, og det har været fint. Jeg var hos hende igen forleden. Desværre er hun nok blevet lige lidt for populær. Trods tidsbestilling var der ikke megen tid, og hun hastede både ind og ud. Hun virkede ikke som hun plejer, jeg tror trætheden er ved at sætte ind. Jeg komme ikke igen lige med det samme. 'Tror lige hun skal have noget luft.

Del dette indlæg


Link til indlæg

ja, dusken var lidt overraskende for mig, da langt de fleste GP'er helt glatte. Den var nu veltrimmet og velplejet og lidt pirrende, da jeg smagte på hende. Uh hun er dejlig ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kunne ikke dy mig!

 

Opdagede at Laura var hos Sexyclub og at jeg havde tid til overs. Afsted, afsted.

 

Laura er stadig supersød og helt vildt lækker i mine øjne. Jeg spurgte efter et bad, og hun viste mig derud. Her vil jeg komme med en alvorlig anke til Sexyclub: Der er ingen trappe, man kan gå op ad bag den skønne. Laura ville være vildt dejlig at følge efter op ad en trappe. Jeg havde valgt en halv time og Laura sagde, at de havde sat prisen op til 1.200, lidt dyrere, men jeg betaler gerne for kvalitet og Laura er kvalitet.

 

Som I kan fornemme, er jeg ret begejstret for hende, selvom hun truede med at komme efter mig, hvis jeg var hende utro....Jeg må se at komme på grissefy igen....det kan jeg da ikke sidde overhørigt. Tænk at have Laura efter mig.

 

Jeg fik nydt hendes slanke lækre krop, smagt på den lækre fisse og kunne ikke lade være med at tænke: "Tænk at jeg skal kneppe denne vidunderlige kvinde".

 

Jeg er lige ved at være forelsket, jeg skal i hvert fald besøge hende igen.

 

Venligst OT

Del dette indlæg


Link til indlæg

ja, dusken var lidt overraskende for mig, da langt de fleste GP'er helt glatte. Den var nu veltrimmet og velplejet og lidt pirrende, da jeg smagte på hende. Uh hun er dejlig ;)

Nu bliver jeg også interesseret i Laura. Der er ikke noget frækkere end en (trimmet) dusk :P  Det ser man alt for lidt af.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Laura er SÅ KLASSE. Smalt ansigt, lille fin næse. 175 cm. 50 kg. Skulderlangt mørkt hår der falder let og elegant ned på skuldrende. Kridhvide tænder. Knaldrød læbestift på de fyldige ungpige læber. 

Lange feminine øjenvipper. Dybe mørkebrune øjne der siger "Grrr. Kom. Tag mig. blidt men hun ved hvor hun skal køres i et "højere gear". 

Og så den tunge der forstår at udforske..

ELSKER HENDES GAGGING!!

(Det er SÅ dejligt når savlet flyder..)

1100 kr. 

Sexyclub. Tirsdag. og nogle gange Sexysecret.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...