Hop til indhold

Recommended Posts

Hej alle.

 

Så min første anmeldelse.

 

 

Jeg mødte Kate en sen aften, den næst sidste dag i November. Hun var lige kommmet til landet og sagde, at hun ville være her i 3 uger.

 

Jeg kan ikke afgøre om det er hende på billederne, de er for små og for mørke.

 

Men ligegyldigt. En rigtig sød og køn pige - flotte lysende øjne og kort hår. Hendes bryster er perfekte - passer perfekt til mine hænder :-9

 

Kate er utrolig smilende og glad pige - snakkede meget på trods af bekymringer om hendes engelsk, men jeg ser det som et godt tegn, når pigen snakker meget, frem for at være "mut".

 

Hun giver virkeligt godt superfransk, men det bedste er virkeligt, at have lille Mutha i hende - jeg er ikke den største ske i skuffen, men alligelve føltes hun dejlig stram. Jeg måtte stoppe hendes gode rideri, da det ellers ville være hurtig overstået for mig.

 

At tage hende bagfra, er også et syn for guder. Jeg/vi afsluttede i misionæren, hvor hun krammede og kyssede mig grundet efter at jeg var kommet. Der var stadig nogle minutter tilbage, men hun havde absolut ikke travlt med at få mig ud. Faktisk snakkede vi en del minutter bagefter, jeg blev fulgt ud og der blev krammet og kysset farvel til den store guldmedalje.

 

 

- Før jeg  gik i bad, havde jeg fornøjelsen af hilse på Carmen. Hun har en en rigtig flot krop og så godt ud i sort lingeri. Alderen vil jeg ikke gætte på. Rendte også ind i Sara der var halvnøgen - flot pige må man sige. Det kunne være det næste jeg skulle prøve.

 

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=21792

 

 

Redigeret af Mutha

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...