Hop til indhold
ThaiLoverMan

Thai wellness - dejlig massage

Recommended Posts

De herrer,

 

Kom kørende på strandvejen forleden og så, at der på adressen Strandvejen 225 i charlottenlund var kommet et nyt massagested. Min bil drejede næste pr. automatik af og jeg havde tiden til lidt massage. Normalt får jeg massage 1 gang om ugen og har været storforbruger af Surin på Frederiksberg med Adon i førersædet.

 

Jeg gik ind og blev mødt at et par storsmilende voksne kvinder og tænkte at det så lovende ud. Min erfaring er at det oftest er de voksne kvinder der kan give god massage som er det jeg går efter.

 

Rummene var rene og nymalede, der var dejligt varmt og hyggelige med stearinlys og jeg fik en SKØN massage (olie til 300) af Khun Napar. Fik også tilbudt at smage noget med de lige havde lavet men takkede nej tak :-) Følte mig vildt godt behandlet og ikke som på flere af de andre steder, hvor man bare er et nummer i rækken.

 

Det var så i mandags og tænkte, at til den pris suser jeg forbi igen ringede 50278722 og bestilte tid hos Dav - tror det er hende der har forretningen, og fik en dejlig Oliemassage af hende også.

 

Herligt at der er kommet denne dejlige massageforretning lige hvor jeg glider forbi hver dag og med dette vil jeg blot gide de bedste anbefalinger. Spurgte i øvrigt til en hjemmeside men fik at vide at forretningen er helt ny og at hjemmesiden er lige på trapperne :-) 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan jeg få en svensker eller mere her, skal sku på stranden i dag, så kan lige så godt slå to i en :)

PM eller skriv i tråden hvis i ved noget

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja der tilbydes håndtrold på denne adresse - god fornøjelse :-).   Spurgte ikke til mere men virkede umiddelbart til at det ikke var noget problem

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan kun tilslutte mig at det er super god masssage og meget flinke mennesker der arbejder der. Ekstaydelser er ikke i hovedfokus - og ejeren fortalte at bestyrelsen af ejerforeningen er på mærkerne over for butikken, da de mener det er et bordel. Det er det så IKKE, og uanset hvad andre har oplevet (løgn eller korrekt), så er det seriøst sted. Og ja, de annoncerer på escortguide.dk, men det er der mange andre steder der gør, uden at der er så meget som HJ på programmet. Et enkelt eksempel er Cheewa Spa i Rødovre, som i øvrigt også leverer en af hovedstadens bedste massager. 

Men igen - jeg anbefaler stedet for massagen og den gode venlige service - pas godt på dem!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var hos Daw her til aften. Det var første men ABSOLUT ikke sidste gang. Massage i en klaserne helt for sig selv hvis man kan lide at der bliver trykket til. Og så er hun tilmed en både smuk og tiltalende pige der fuldt ud fortjente de ekstra drikkepenge hun fik i hånden. 6 ud af 6 stjerner 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...