Hop til indhold

Recommended Posts

Guest TboneDK

Havde lyst til lidt Thai, så smuttede forbi den "kendte" ved Sølvgade .. http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=22132

 

De reklamere med 2 piger, men kun den ene var på job, da jeg kom forbi, nemlig pigen på de sidste billeder (Med navlepiercing)

Pigen hedder Fanta, og da jeg blev lukket ind, blev der på ½ gebrokken sagt "Wait in room, girl come to you"

 

Så stor var min overraskelse, da der trådte en lækker lille Thai-pige ind, smuk & sikkert de 22 år som annoncen skriver, og på dansk sagde "Hej, hvad har du lyst til?"

Jeg valgte en ½ time med "det hele" (dvs. sex, fransk m/gummi - ingen øko her - massage og 69) 1000.- dkr

 

Fanta er en smuk ung thai, som taler meget godt dansk, en lille piercing under læben (ved hagen), og navle piercing, samt en flot tatoo på ryggen - men det er ikke noget der genere mig.

 

Jeg havde lagt mig på maven, og lod Fanta give noget massage til at starte med, og som hun selv sagde "Jeg er ikke uddannet i massage" - og det havde hun ret i, da massagen ikke var det 

der vil fylde mest i min oplevelse med Fanta :wink: 

Efter massagen, og aftørring af overskyende olie, fik jeg et gummi på, og hun begyndet med en ganske godt blow, hun sutter fint, ½-dybt - men ikke DT

Syntes faktisk hun gjorde det rigtigt fint, og det var lækkert at bruge spejlene på væggen, til at se det i flere vinkler, når den lille nips, var igang med mit lem.

 

Efter hendes sutteri, røg hun på ryggen, og så fik hun den klassiske Tbone tunge, som ikke plejer at svigte;-) Hun stønnede og vred sig, og hun var dejlig ren & lækker at slikke.

Resultatet udeblev heller ikke, så endnu et "hak" i stoplen på GP der har fået THE ROYAL TREATMENT - hahaha ..  

Nu hun allerede lå på ryggen, besteg jeg den lille (Hun havde allerede under hendes blowjob, sagt at hun ikke kunne ride mig, da den var for stor/lang) og hun var godt fugtigt,
så efter at have "tilkørt" hende langsomt, så kunne jeg faktisk støde helt i bund, og selvom hun klynkede, så gav hun ikke antydning af at jeg skulle stoppe, nærmest tværtom!

 

Det er altså bare en fed fornemmelse, at kneppe en lille fræk GP'er, der åbenlyst også nyder behandlingen, og efter ca. 5 minutter måtte jeg overgive mig, og fyre den af i gummiet.

 

Vi blev begge enige om, at det var blevet mere varmt i rummet, og grinte lidt over det .. Fanta er en lille lækker frækkert, som du nok ville kigge efter på gaden, hvis du er til små slanke,

langhårede thai-piger med smukt ansigt, gode ungpigebryster (c skål tror jeg) og en lille lækker røv.

 

God oplevelse, på en rå kold december dag.. 

Redigeret af TboneDK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lyder som samme Fanta der også findes på Virum Thai - eller måske er hun stoppet der. Kan bekræfte at hun er en dejlig pige og som udmærker sig med at sæt flotte babser noget større en thaipiger normalt har. Og heldigvis er de ikke ødelagt af styroform eller hvad thailægerne ellers kan finde på at fylde i dem. Tror der er lidt europæiske gener i hende. Husk at rose hende for brysterne så hun ikke springer på silikonevognen. Det vil være synd. Hun sutter knap så ivrigt som Mary, der også holder til i Virum. Men absolut anbefalelsesværdigt.

Venligst

Monster

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...