Hop til indhold
Cockold Per

Lady Gitte Odense

Recommended Posts

Jeg skriver til Eroguide for at fortælle om mit besøg hos ovenstående, og anbefale hende til andre med samme lyster som mig.

 

På Lady Gitte´s hjemmeside læste jeg om emnet cockold som tænder mig meget og efter kontakt med Lady Gitte aftalte vi at jeg skulle på besøg til afretning hos hende - før mødet mailede vi sammen for at hun kunne lære mig lidt at kende men også for at befale overfor mig og lade mig kende min plads inden jeg ankom til hende. Jeg blev forhørt og fik opgaver der skulle løses og en af de ting der skulle ske var at vi skulle ud sammen offentligt i Odense.

 

Jeg var meget spændt på dagen hvor jeg havde fået ordre på at skulle møde op i en sort bh og g-sting, komme ind i venterummet og sidde kun i det indtil hun åbnede døren. Jeg kom selvfølgelig til tiden og satte mig ind på en stor og sad der og ventende kun iført bh og g-sting.  Efter nogen tid hørte jeg trin ved døren og den blev åbnet og der stod Gitte høj og smuk og med øjne og en stemme som man retter sig efter uden diskussion. Jeg fik lov til at komme med hende op og hun satte sig i hendes stol og jeg skulle dreje rundt så hun kunne se sin nye cockold. Vi talte sammen hvor jeg sad på gulvet og så op på hende - hun forhørte mig om min kone og sagde at hun sikkert fik pik i lange baner når hun var gift med en mand der ingen pik havde.

 

Efter at have siddet sådan i 10 min rejste hun sig og bad mig tage mit tøj på uden over bh og g-stingen og så skulle vi ud i byen og shoppe - jeg skulle åbne døre for hende men ellers kun gå tre skridt efter hende og gøre hvad hun befalede og pegede på.

Jeg rejste mig og gik efter hende til døren som jeg skulle åbne for hende. Ude på gaden blev jeg bedt om at hente min bil og komme hen og hente hende, selvfølgelig ud af bilen for at åbne døren for hende. Inde i bilen fik jeg ordre om at køre i Føtex hvor der skulle handles ind. På vej derhen kom jeg til at blinke forkert og straks fik jeg en skideballe og at vide hvor uduelig jeg er. Da vi kørte ind på p-pladsen fik jeg at vide at jeg ikke skulle se efter andre end hende og gjorde jeg det så vankede der. Hun pegede på en p-plads jeg skulle vælge og jeg stoppede bilen og gik over og åbnede for Gitte. Hun stod ud i hendes dejlige kjole solbriller og høje sko. En værdig domina !

 

Jeg gik på p-pladsen 3 skridt efter Lady Gitte og inde i Føtex fik jeg besked om at tage en af de kurve med hjul, Gitte gik først over i afdelingen for dametøj og så sig rundt - jeg fik besked om at se efter en blonde kjole som jeg så efter. Gitte fandt en dragt til hende selv som hun smed i vognen - hun så vredt på mig da jeg ikke havde fundet noget og pegende ned på nederste hylde hvor jeg skulle finde et par sorte neylon strømpebukser - jeg bukkede mig ned men havde svært ved at finde den rigtige størrelse Så Gitte måtte vise mig dem - ikke godt. Vi rejste os og Gitte så sig rundt og fandt en kort kjole med tynde stropper og halvgennemsigtig stof. Tror denne er din størrelse sagde hun - men prøv den ! Det gav et sæt i mig skulle jeg prøve den her i Føtex med så mange mennesker - ja det skulle jeg. Vi fandt prøverummet og inde i det tog jeg min T-shirt af og under den havde jeg jo min sorte push-up bh Jeg tog nu den korte kjole på og stod nu i jeans med den frække korte kjole uden over og bhén struttende. Gitte kaldte på mig og sagde jeg skulle komme ud så hun kunne se, jeg åbnede døren og  hun stod 3-4 meter væk og sagde at jeg skulle komme hen til hende, det gjorde jeg, så hun og andre kunne se mig i kjolen.  

 

Efter det skulle jeg samle tøj op som hun "tabte" vi købte mad og i køen skulle jeg gramse på hende mendes andre så på det.

 

Ovenstående var kun starten på mange andre frække ting der skete den dag - hvor jeg blev fremvist i pornobutik - skulle slikke stive pikke - spise på gulvet og meget meget mere.

 

Mine varme anbefalinger hvis i har disse fantasier !

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...