Hop til indhold

Recommended Posts

Efter at have bladret på disse sider fik jeg pludselig en stærk trang til en yngre udenlands model. Ved et tilfælde endte jeg i kælderen på Tagensve,j hvor der hvor en huserer en række skønheder herunder;

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=22140

Da jeg ikke havde en større mængde kontanter faldt valget (som vanlig) på økologisk fransk...

Det kom jeg ikke til at fortryde!! Trods det, at mini pludselig udviste en paradoksal modvilje mod at samarbejde (jeg havde sgu også glemt de små blå) fik jeg den bedste fransk til dato med et absolut unikt tunge-arbejde! Minimal brug af hænder men et vedholdende rytmisk sugende arbejde bragte næsten glædestårer frem i øjenkrogen. Afslutning over brysterne da jeg ikke finansierede ladning i mund (men det gør jeg næste gang!).

Kan klart anbefales

Del dette indlæg


Link til indlæg

Damn, den pige er ikke lang tid på samme adresse ... Amager den ene dag, næste dag Tåstrup og så KBH osv osv ... det lyder hårdt!!!

Men når det så er sagt, hvad måtte du så af med for denne fyrstelige behandling?

-Maestro

Del dette indlæg


Link til indlæg

Synes hun giver en god service, så længe der er overensstemmelse mellem det man forventer og det man får. Har faktisk ikke rigtigt noget negativt at sige. Giver det hele for det halve.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det negative er stedet - kælderen på Tagensvej. Det er lidt usselt. Havde jeg vidst det på forhånd, havde jeg nok ikke besøgt hende. Jeg har ikke besøgt hende på Amager eller Brønshøj, men det kan næsten kun være bedre end Tagensvej. Pigen er nu sød nok.

Redigeret af Dane

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...