Hop til indhold

Recommended Posts

Så er det min tur til at bidrage med min første anmeldelse!

 

Var forbi Mimi idag på Nørrebro - Hun er sød, smuk og venlig!

Jeg blev godt taget imod og fik tilbudt et bad. Omgivelserne er alt andet end diskrete, men jeg er egentlig også ligeglad! Jeg er næsten sikker på at billedet er fake, men hun er sku flot alligevelh. Mimi er selvfølgelig noget ældre end hun ser ud på billedet, jeg vil skyde på først i 30´erne, men man kan jo ikke se forskel på de asiatere alligevel.. Hun er en utrolig smuk og udskyldig kvinde, med store øjne og gode bryster. Hendes røv var til gengæld komplet fraværende og hvis man er en "røv-mand" skal man nok finde noget andet.

 

Seancen gik igang..

 

Hun slikkede på min krop og tog derefter sværdet i munden, til min store nydelse. Hendes blow var middelmådigt, men hun var indlevende, omend uden øjenkontakt. Hun kyssede intenst med dyb tunge.. Jeg tænkte at det nok skulle blive godt....

MEN...

 

Da samlejet går igang begynder Mimi ligesom at skubbe mit underliv væk med benene, på en sådan måde at jeg ikke rigtig kan komme til. Jeg fik 5 cm af skaftet ind og hver gang jeg prøvede at "fordybe" mig yderligere blev der strittet imod. Jeg kan godt lide at være langt op i kvinden og jeg er da også rimelig veludrustet, men hun ville bare ikke have mig ind!

Jeg blev i stigende grad mere og mere desperat efter at komme ind og det udviklede sig til en regulær brydekamp - hvor jeg på den ene side prøver at komme ind i hende og hun skubber mig væk.. Jeg beder hende sprede benene noget mere og hun spreder dem lidt, men strammer sådan til i underlivet at jeg ikke kan komme ind. Okay! Så prøver vi bagfra, men igen stritter hun imod og vil ikke lade sig penetrere, hvilket da også ville være okay hvis jeg ikke lige havde stukket hende et summeligt beløb på baggrund af hvad jeg troede var en gensidig civiliseret aftale!

 

Jeg droppper det, knepper hende med mit pikhovede og prøver at nå så langt ind jeg kan. Føler det nærmest som en betalt voldtægt fordi jeg skal kæmpe for at komme ind og vælger derfor at komme hurtigt...

 

Lidt skuffende afslutning på en ellers lovende aftale..

 

Stedet: 3/10

Pigens udseende: 8-9/10

Pigens indlevelse ved alt andet end penetration: 9/10

Pigens indlevelse ved penetration: 1/10

 

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=21117

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...