Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har besluttet mig at tage på en sex-ferie…

 

Årsagen er ingen anden end at jeg sad med en uges ferie og lyst til at prøve en grænse af. Overvejelsen af destinationer bragte mig omkring Warzawa, Budapest, Berlin og Prag, og valget faldt lidt tilfældigt på Prag. Måske det var de billige flybilletter der gjorde udslaget. Bare 399,- for at flyve fra CPH til Prag var til at overse.

 

Jeg er gået lidt skrivekold, så det er ikke sikkert, at beretningen nogensinde bliver færdig, eller måske bliver den med tiden. Vi må se hvad der sker. Desuden er det langt fra alt i denne beretning der handler om sex, men det er nu engang sådan jeg bedst kan lide at berette. Under alle omstændigheder starter her min beretning om 5 dage som sexturist i Prag:

 

Dag 1

 

For nogle er planlægningen af en rejse halvdelen af fornøjelsen. Det er det ikke for mig, og jeg gider ikke ferie med stramt program, så jeg nøjes med at tage afsted med en liste over adresser på forskellige klubber, bordeller og et par enkelte restauranter som jeg vil kigge nærmere på.

 

Har ikke nogen særlig hang til luksus, så I stedet for hotel har jeg valgt at leje en lejlighed gennem Airbnb.com. En åbenlyst fordel ved dette er, at jeg har lejligheden helt for mig selv, og prisen er lige under 400 kr om dagen. -- Omtrent det halve af hvad et hotelværelse i området koster. Ulempen er at jeg selv skal sørge for morgenmad, men det tager jeg som en del af spændingen. Aftaler gennem website at min vært, lad os kalde ham Boris, henter mig i lufthavnen for en beskeden sum.

 

Jeg skal bo ved nationalmuseet lige om hjørnet fra Wenceslas Square i den del af Prag som de kalder ”Prag 1”. Min research viser at det er en fordel for mange steder er inden for gangafstand.

Det er her i dette område, i det gamle Prag, at prostitution traditionelt har været samlet. Det er her kejser Karl I, Franz Kafka, Gustav Mahler og Otto von Bismarck har frekventeret bordeller. Bismarck da preusserne havde vundet Slaget ved Königgrätz, hvis udfald var med at til at forme Centraleuropa som vi kender det i dag. Her tog Bismarck og officererne tog ind på bordellet ”Hos den røde fasan” på Kamzíková i Prag 1 i 1866 for at fejre sejren over Østrig. Om Bismarck siges det med ærefrygt, at han tog turen op ad trappen 6 gange den aften, med 6 forskellige kvinder. Det siges også om Mahler, at han har siddet ved klaveret i underetagen på bordellet og komponeret, og at stedet har figureret i teaterstykker af Kafka og en roman af Franz Werfel. Desværre findes lige det bordel ikke længere. Jeg havde ellers gerne givet en arm og et ben for at knalde i historiens vingesus, uanset hvor lummer brisen så end er, men jeg må nøjes med at frekventere de samme gader og stræder som de historiske koryfæer. Til dem der er interesserede så skulle trappen som Bismarck gik op ad stadig stå intakt i restauranten U červeného páva på Kamzikova 6, og der skulle stadig stå et gammelt klaver for at beholde stedets oprindelige saloon atmosfære. Jeg nåede desværre ikke at besøge.

 

Beslutningen om at tage afsted, booking af lejlighed og flybillet skete alt sammen indenfor et par timer. Da jeg 5 dage senere en sen eftermiddag står udenfor Prags lufthavn triller en lille blå skoda op på siden af mig og der sidder Boris. En skægget mandsling som ligner sit billede på airbnb på en prik. Efter at have udvekslet håndtryk kører vi mod Prag 1. Boris fortæller på vejen om sin by, giver tips til ting at besøge, og han spørger lidt ind til om det er ”business or pleasure” jeg er kommet efter. Selv om jeg i min påklædning sagtens kunne gå for en der er i byen for business og Boris kalder mig ”very official looking”, så måtte jeg indrømme det var pleasure. Boris, som ikke er noget fæ, ved godt hvad en fyr omkring 40 der rejser alene til Prag efter pleasure er kommet for, så han begynder med et par venligt mente formaninger. Nogle af escortpigerne stjæler siger han, især hvis man har dem overnight, og undgå gadepigerne. Pas på ikke at provokere nogle af de mange polterabender i nattelivet siger han også. Især briterne og tyskerne er de værste. Han anbefaler nogle af klubberne, og har oven i købet styr på priserne. Han er åbenbart vant til turister af min kaliber.

 

Mens vi taler betragter jeg byen udenfor bilruden. Vi nærmer os det centrale Prag og byens alder åbenbares. Kendetegnende for Prag er, at den ikke blev jævnet med jorden under nogen af verdenskrigene. Arkitekturen er spændende, og store områder af byen står som de oprindelige byarkitekter så i deres vision. Jo tættere vi kommer på vores destination i det inderste Prag, jo mere bjergtaget bliver jeg af byen. Med et triller Boris skodaen op på siden af en pæn gammel bygning og kundgør at det er her jeg skal være. Lidt længere nede af gaden ses Nationalmuseet og masser af storbyaktivitet.

 

Da vi går ind af hoveddøren bemærker jeg en af de spøjse ting ved Prag. Dørhåndtagene i de gamle bygningers yderdøre sidder oppe i omtrent 1½ meters højde. Jeg glemmer desværre at få en forklaring på fænomenet af de mange flinke tjekker jeg møder de kommende dage. Boris viser mig lejligheden der viser sig at være en kælderlejlighed, og det hele er godkendt, om end lidt kedeligt indrettet på en hotelagtig måde. Der er wifi, radiatorer, to dobbeltsenge, et tekøkken, et badeværelse med brusekabine og en vaskemaskine jeg kan benytte. Der er rent og det er renoveret for nyligt, men det bærer præg af at være et sted hvor turister bare sover og ellers opholder sig mindst muligt. Til lige knap 400 kr pr døgn er det præcist hvad jeg havde forventet, hverken mere eller mindre. Hvis man havde rejst flere sammen havde det været utroligt billigt totalt set med de 5 sovepladser.

 

Efter at have givet mig nogle bykort og besvaret diverse praktiske spørgsmål giver Boris mig nøglerne og ønsker mig et godt ophold i Prag. Jeg pakker hastigt ud, for nu skal vi til det som jeg er kommet efter.

 

I Danmark har jeg en enkelt gang prøvet at få tantra massage hos Cecilie L. Dengang rokkede hun ikke meget ved min overbevisning om at tantra massage blot er et glorificeret handjob. Hjemmefra har jeg fundet frem til Tantra Massage Prague som ligner et seriøst tantra sted. Jeg har lagt en føler hos stedet ved på forhånd at skrive dem en mail og spørge om massagen foregår topløst. Her får jeg oplyst at massagen er topløs hvis massøsen føler den skal være topløs, hvorefter jeg bliver tilbudt en tidsbestilling. ”Det her er vist nogen der tager deres tantra seriøst” tænkte jeg. Har tilbage i tid læst om tantra, og vidste sådan set godt at dette var hvad jeg kunne forvente af svar. Har dog altid haft lidt svært ved at forlige mig med at udbyderen bestemmer suverænt, hvilket måske skyldes jyske aner, så jeg var en anelse fristet til at besvare hendes i øvrigt høflige anmodning om en tidsbestilling med at jeg kommer hvis jeg føler jeg skal komme. I praksis undlod jeg dog blot at svare.

 

Da jeg træder ud på gaden i Prag er mørket så småt ved at falde på da det endnu bare er april. Tantra massageklinikken virker som et godt sted til en stille start. Det ligger i Prag 5 på den modsatte side af floden, men jeg beslutter alligevel at gå efter al denne sidden ned under rejsen, og jeg skal alligevel lige nå et hurtigt restaurantbesøg på vejen på en tilfældig restauration hvor de serverer en lækker Risotto. På vej over en af broerne må jeg stoppe op og betragte Prag i det tiltagende nattemørke. Man kan se de høje klipper der omkranser byen, og et enkelt slot bygget på toppen af en af dem. Byens sjæl og atmosfære er behagelig, og det er krydret af en lokalbefolkning som er nede på jorden og ganske imødekommende.

 

Da jeg har tilbagelagt de første af virkelig mange kilometer til fods i løbet af mit ophold i Prag ankommer jeg til massagestedet. Jeg bliver lukket ind og en receptionist spørger mig på perfekt engelsk hvad jeg ønsker. Jeg beslutter mig for 2 timers ”Deluxe tantra massage” til lige omkring 1200 dkk og vises herefter ind i et lokale. Jeg må sidde og vente lidt da jeg ikke har bestilt tid, og det viser sig at de må kalde en massøse der netop er gået tilbage. Mens jeg sidder i lokalet går en storbarmet assistent rundt og gør det parat til den forestående massage. Der tændes stearinlys, hun bringer te og flot anrettet frugt, og en gryde med varmt vand som hun stiller ved siden af en madras på gulvet. Stedet er meget flot indrettet og alt er velholdt og friskt. En 5-10 minutter senere kommer en smilende ung kvinde iført en lang kjole ind til mig. Hun præsenterer sig som Barbora, og sætter sig ved tebordet overfor med mig. Her følger en lille snak om hvad tantra er, tantra åndedræt, og hun spørger lidt ind til om jeg har nogle fysiske skavanker hun ikke må røre ved. Barbora er yderst behagelig at tale med her ved tebordet. Høflig, velformuleret og helt åben. Ud over det har hun hvad jeg senere i gadebilledet kan se er et ret typisk tjekkisk brunettelook, som er yndefuldt og naturligt feminint. Det er en form for mix af tysk og slavisk udseende som man også ser i Polen blandt de etniske polakker. Jeg undlader heller ikke at bemærke hendes fyldige og velformede barm under kjolen og krydser virkelig fingre for at hun føler for at massere topløst på denne aften.

 

For de som aldrig har prøvet er jeg nødt til at forklare en lille smule om tantra massage. Jeg kan selvfølgelig kun gengive hvad jeg oplevede og hvad jeg fik forklaret af massøsen. Hvis man lukker øjnene og forestiller sig en kugle af energi som langsomt bevæger sig op ad rygraden og topper omkring baghovedet mens man tager en dyb dyb indånding, og herefter ånder ud mens man forestiller sig samme kugle af energi bevæge sig fra baghovedet ned til halebenet, så har man tantra åndedræt. Hvis man gør dette og har visualiseringen af kuglen langsomt rytmisk op og ned ad rygraden med sig i en time, to timer, eller mere, så er det måske ikke svært at forestille sig at man kan ende i en form for trance eller meditativ tilstand. Ud over dette går det ud på at fjerne alle mål man måtte have om orgasme eller hvad man skal senere på aftenen, og give sig 100% hen til nydelsen i øjeblikket. Massøsen faciliterer blot. Tid og sted forsvinder, mens man tænker på ingenting og bare sanser.

 

Barbora dæmper lyset og forlader lokalet for at jeg kan klæde mig af og tage et bad i en diskret afdækket brusekabine i rummet, og hun selv kan gøre sig klar til massagen. Hun har givet mig en sarong som jeg kan tage på, hvis jeg skulle være genert. Det er jeg nu ikke, så jeg undlader at tage den på. Jeg skal ringe med en klokke når jeg er klar til at modtage massøsen. Det virker lidt komisk på mig, men jeg giver klokken et ring med et smil og drikker resten af min te mens jeg venter på hende. Nogle minutter senere ankommer hun, nu kun iført en grøn sarong, og beder mig rejse mig op og stå overfor hende. Hun tager begge mine hænder i sine og beder mig lave tantraåndedrættet i takt med hende. Vi står sådan med lukkede øjne i et minuts tid, som om at vi tuner os ind på hinanden. Hun hvisker derpå at det er perfekt, og at nu skal jeg bare lade hende gøre resten.

 

Massagen begynder stående. Det er ikke massage i den forstand at der æltes på min krop. I stedet består den af forskellige positioner og tryk. Eksempelvis står vi tinding mod tinding med Barboras hånd bag mit baghoved og laver tantraåndedræt. Jeg kan desværre ikke beskrive meget af hendes teknik idet pointen jo er, at man ikke skal tænke for meget over den slags mens det sker, men hvad jeg kan sige er, at det er yderst intimt. Hele kroppen bliver berørt og føles levende, men samtidig helt afslappet. Alt får rigeligt med behagelig opmærksomhed.

 

Halvejs inde i massagen smider hun sarongen, og hun har som det anede mig et sæt bryster som jeg gladelig var svømmet tværs over Vltava floden for at lege med. Min krop er på dette tidspunkt søbet ind i massageolie. Hun vender mig om på maven igen og begynder at lave en endnu mere kropsnær massage, hvor de fyldige bryster masserer min ryg og hendes dybe ind- og udåndinger høres tæt ved mit øre. Hun vender mig om igen, og jeg er nu efterhånden godt gejlet op. Hun påbegynder en lingam massage, men der er ikke nogen malkende bevægelser. I stedet tager hun blot fat ved roden og med den anden hånd lader hun en finger køre langsomt men fast rundt ved kanten af glans. Pludselig sker det: Min krop går i spasmer og små ryk, og jeg jamrer. Det står på i 10 minutter, måske 20, og er vist det der kaldes en tør orgasme. Jeg føler trods det ikke at jeg har mistet kontrollen over min krop, men snarere at jeg har overgivet den frivilligt til min nydelse. Det lyder måske mærkeligt, men det giver meget bedre mening når man har prøvet det. Efter noget tid på denne måde får jeg voldsomt sædafgang, og med det ryk hun giver tror jeg faktisk desværre at jeg rammer hende i ansigtet. Massagen fortsætter efterfølgende for ejakulation er ikke en afslutning på en tantra massage.

 

Hen mod slutningen vasker hun olien af med klude og varmt vand fra den gryde assistenten stillede ved siden af lejet. Hun dækker mig til sidst med en sarong og hvisker at hun forlader mig, og at jeg skal blive liggende i mørket indtil jeg er parat til at rejse mig. Langsomt glider jeg ud af min meditative tilstand og jeg får da også samlet mig sammen til at rejse mig og få et bad.

 

Under den afsluttende samtale med Barbora vil hun vide lidt mere om hvordan min oplevelse var. Jeg fortæller hende som det er, at dette kommer jeg ikke til at glemme. De ord jeg sætter på er at det føltes som en spirituel berøring, og Barbora siger ja, det er lige præcis det tantra går ud på. Hun formaner forsigtigt at der ikke er to massager der er ens, så muligvis vil det føles anderledes næste gang.

Jeg betaler hende for massagen og finder døren. Hvis det ikke fremgår helt klart af ovenstående, så er dette altså en varm anbefaling af både stedet og massøsen. Klokkeklar 10 ud af 10. Noget af det mest behagelige jeg nogensinde har oplevet. Barbora sagde at det ikke er sikkert at oplevelsen er lige så god næste gang, men omvendt kan det jo godt være at oplevelsen vil være endnu bedre, hvis man nu skal tage en glasset-er-halvt-fyldt tilgang i stedet. Med tanken på det er dette ikke sidste gang jeg får en tantra massage.

 

Natten er stadig ung, og nu hvor Prag turen er skudt i gang er der en masse jeg skal nå. Ikke så langt fra min lejlighed ligger Showpark Davinci. Der findes to Showpark klubber i Prag. Den ene hedder Showpark Market og ligger i den nordlige ende af byen i et tidligere slagteri. Jeg nåede ikke at få besøgt den, men så vidt jeg kan forstå er der en etage som fungerer ligesom et laufhaus i Tyskland. Pigerne sidder udenfor deres værelser og venter på at en punter kommer forbi. Den anden, Showpark Davinci, er en klub hvor pigerne finder punters i baren og tager dem med op på værelser ovenpå.

 

Jeg betaler så vidt jeg husker 210 CZK for at komme ind på Showpark Davinci. Fyren i døren forklarer at billetten er gyldig til begge Showpark klubber, og at den er gyldig i 24 timer til multiple entry. Da jeg træder ind i klubben rammes jeg først af en stank af tøris, og millisekunder derefter rammes jeg af Carina, som allerede har stået og luret på mig da jeg betalte ved indgangen. Ja jeg har nærmest kun trådt 3 skridt ind i klubben før hun får øjenkontakt med mig og skruer op for colgate-smilet. Hun er klædt i et halvslutty outfit, men egentlig ikke så meget anderledes fra hvad man risikerer at se i Kødbyen en lørdag nat. Det kunne godt være hende her, men er det muligvis ikke. Kropsmæssigt ligner hun ganske godt.

 

Tager et par skridt mere ind i selve klubben og ser mig omkring. Kan se det hele fra hvor jeg står, for den er ret lille. Der står en topløs kvinde og vrikker lidt uinspireret ved en stripperstang. Givetvis en der sælger sex her. Egentlig ligner billederne på deres website meget godt, men de har blandet Market og Davinci sammen på billederne. Davinci har rødmalede vægge på billederne, og stedet er forholdsvis nyåbnet.

 

Carina slipper jeg ikke for. Hun har bidt sig fast i mig og går lige til sagen. Værelser deroppe, priser på det der, det kan være lige med det samme. Hun forklarer at hun er 32 og indfødt tjekke, og lidt andet smalltalk som vel varer maksimalt i 60 sekunder før hun igen presser på for et besøg på værelset. Ok, jeg kan godt lide blondiner, så lad gå da, selv om jeg ikke bryder mig om at hun er så offensiv.

 

Der er bademuligheder på værelserne oven på klubben, så jeg snupper en hurtig skyller mens Carina lægger lagen på. Jeg spørger om hun kysser og herefter er der dømt nedtur fra min fine tantraoplevelse. Carina signalerer at det er ok at kysse under halsen og ned til navlen. Herefter peger hun på sit ansigt og dernæst sin fisse og siger at der vil hun ikke kysses, og så går det som forventeligt derfra: Kondom på slatten pik, sut op, en ordentlig klat glidecreme på og så hopper hun op og rider på en måde som er klodset og ubehagelig for at sikre at der er mindst mulig kropskontakt mellem os. Jeg springer over resten af forløbet, men dette er blandt min all-time top-3 over dårligste oplevelser med sexkøb. Ærgerligt. Til gengæld kan jeg glæde mig over at det kun har kostet 2000 CZK for den halve time.

 

Bevæger mig ned på Davinci igen, og stiller mig i den lille bar. Bestiller noget at drikke, og der går ikke et minut før en afrikaner stiller sig helt ”tilfældigt” ved siden af mig og skal sige noget til bartenderen. Jeg har siden fra upålidelig kilde læst at det ikke er lovligt for en pige i Tjekkiet at opfordre til sexkøb, hvilket i så fald forklarer den stilfærdige tilgang som i det mindste nogle af pigerne har. Jeg er ikke så meget til sorte piger, men en lille snak er jeg altid frisk på og hun opfordrede mig til at købe hende en drink. ”Lady drinks” på Davinci koster 250 CZK og med sådan en kan man jo købe sig lidt selskab, men man skal være forberedt på at pigen ret hurtigt vil spørge om man ikke skulle tage drinken med op i et rum og drikke ud der. Jeg drikker ud og afslår en tur i rummet med afrikaneren, hvis navn jeg ikke kan huske, men som egentlig var meget sød. Jeg kigger mig i stedet omkring på Davinci igen, og kan se hvorfor Carina var så hurtig. Der sidder kun en eller to andre fyre her mod omkring 15-17 kvinder.

 

Jeg går hen til Catalina som sidder og hænger og virker lidt uinteresseret i det hele. Måske er det netop derfor jeg går hen til hende. Jeg præsenterer mig, og hun præsenterer sig som 28 år gammel, halvt rumæner og halvt tyrker. Det viser sig at hun bare er anelse træt fordi hun vågnede op for tidligt den morgen. Catalina viser sig at være en sjov og interessant pige som jeg sidder og snakker med i en times tid, uden at hun forlanger drinks og lignende. I modsætning til det tidligere flop vil hun gerne kysse og kramme oppe i rummet ovenpå, selv om hun ”normalt ikke gør det”. Ja det betaler sig at tale trunterne lidt varme først, også i Prag.

 

Klokken er efterhånden 4 om natten og jeg går et par hundrede meter fra Davinci og tilbage i lejligheden, mæt af dagens oplevelser.

Redigeret af Gentleman and a Scholar

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kanon beretning, Gentleman! Har tit tænkt på Prag i denne sammenhæng. Men har kun været der to gange, helt platonisk.

 

Det er skønt at læse, hvor mange gange Bismarck fejrede sejren over Østrig i 1866. Hvor i al verden finder du den slags info?

 

A propos "1864" der kører på DR i øjeblikket - østrigerne var jo også med til angrebet på Danmark, men de er underligt nok blevet glemt i det store billede. Jeg har nu ikke fulgt serien så meget, så måske de er kommet med.

 

Ellers ærgerlig at vi ikke kunne få vagtplanerne til at stemme, jeg var gerne taget med til Prag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en fin beretning om Prag, ærgerligt at du ikke havde det store held med pigerne.... man bør som hovedreglen undgå sharḱy og aggressive piger :P

 

Jeg har været en del gange i Prag, Showpark Market på den anden side af floden var udmærket, men jeg valgte også pigerne med omhu. Ellers var der mange udmærket piger i P/D,

Vil du møde flotte piger så tag på Darlings Cabaret, prisen er i den høje ende.

 

Sweet Paradise og K7 relax er også godt,

men efterhånden synes jeg at Tyskland er bedre, fordi det er nemt, relativ billigt og man kan finde alverdens piger på FKK klubberne.

Jeg er på Artemis i morgen og der er en håndfuld tjekkiske piger, som yder sublim service med tysk kvalitet :P

Prag er en fed byen at gå i byen, spise og drikke, men god købesex skal man lede længe efter... risikoen for dårlig service er stor, dels fordi der er så mange "dumme turister"  :P

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dag 2

 

Jeg vågner meget tidligt om morgenen ved en sær rumlen som stiger i intensitet og dernæst forsvinder. Jeg er kommet i seng omtrent klokken 4 og nu er klokken 8. Noget frygteligt går op for mig: Når sporvognene passerer ved Wenceslas Square, hvilket de gør omtrent hvert andet minut i løbet af dagtimerne, så kan jeg tydeligt høre en rumlen her i kælderlejligheden. Jeg mindes noget Boris sagde dagen før om at Tjekkoslovakiet var centrum for sporvognsproduktion i Sovjetunionen, og så hans bemærkning om at de stadig kører i dag. Her til morgen skal jeg da i særdeleshed love for at de gamle bumletog stadig kører derudaf.

 

Puder om ørerne og lignende foranstaltninger hjælper intet. Jeg må desværre op og ligner formentlig noget der er løgn mens jeg noterer mig at jeg nok hellere må gå lidt tidligere i seng i dag. Renoveringsarbejdet på mit morgengrimme fjæs tager da også lidt længere end normalt, men godt hjulpet på vej af rigelige mængder klorin i Prags vandforsyning, og tanken om mere kvindeligt selskab i løbet af dagen så går det alligevel som en leg. Blot en langsom leg.

 

Jeg har aldrig spist på en Hooters restaurant, men der findes faktisk en i Prag, så det er der jeg snupper min sene morgenmad. Lad det være sagt med det samme: Jeg er faktisk ganske undervældet af restauranten af flere årsager. Når et vinterblegt blondt tjekkisk tøsebarn har en Hooters uniform på er vi meget langt fra solbeskinnede Californien. Der er ikke særligt mange unge slaviske piger der kan bære et par orange hotpants uden at se lidt fjollede ud vil jeg vove at påstå. Hooters uniformen trænger til en opdatering, for det er jo uniformen som skal klæde pigerne og ikke pigerne som skal klæde uniformen. Maden var ikke værd at komme efter, idet den sandwich jeg bestilte havde en irriterende McDonalds-agtig plastic kvalitet, så Hooters savner jeg bestemt ikke i København.

 

Efter lidt spadseren i gaderne er tiden efterhånden så fremskreden at jeg formoder de fleste glædespiger er morgenfriske, så jeg sender en SMS til best-privat.cz for at bestille tid hos Veronika. Jeg kan få en tid et par timer senere kl 15, så jeg tilbagelægger nogle flere kilometer på apostlenes heste i Vinohrady.

 

Vinohrady - Kvarteret blev bygget lige ved siden af den bymur der blev banket ned da Prag skulle have lov at vokse i sidste halvdel af 1800-tallet. Traditionelt et burgøjserdistrikt som kommunisterne fik splittet ad i prag 2, 3 og 10 i sædvanlig paranoia over hvad det bedre borgerskab kunne finde på hvis de skulle finde for stor samhørighed. Vinohrady kvarteret består i dag stadig primært af boligbebyggelse og er med sine pladser og 100-150 år gamle bygninger et syn værd. Desuden er det kendt som Prags kulinariske centrum med et rigt natteliv. Næste gang jeg besøger Prag er det sandsynligvis her jeg vælger at have base.

 

Kl 15 ankommer jeg til en pæn opgang i Vinohrady og lukkes ind i en pæn lejlighed af en pige der introducerer sig som Misha. Hun siger at hun er alene, at Veronika slet ikke er der og at hun ikke har hørt noget om at hun skulle komme.

 

Mens hun fortæller dette har jeg nogle få sekunder at betragte hende i. Tager et kig dybt i hendes øjne og betragter hendes tænders overraskende dårlige forfatning i lyset af at hun er en ganske ung kvinde. Alt dette fortæller mig at hun ikke har fået de bedste kort her i livet. Ja faktisk får jeg med det samme en mistanke om at Misha er misbruger, og selv om det måske er hurtigt dømt, så tager jeg høfligt men skyndsomt en hurtig retræte ned ad trappen og væk fra stedet igen. Ude op gaden sender jeg en småsur SMS til klinikkens nummer om at det er dårlig stil at lade mig booke tid når pigen ikke er der, og ret hurtigt responderes der at Veronika desværre har fået menstruation.

 

Ak ja, menstruation. En undskyldning forstået universalt, og måske endda lidt mere info end jeg egentlig havde ønsket. Jeg ved ikke om jeg kan anbefale Best Privat siden jeg sådan set kun så deres forgang og en af deres piger, og af samme grund ved jeg heller ikke om jeg kan fraråde dem. Stedet har vist ligget der længe, så de må kunne et eller andet.

 

Neonclub ligger lige i nærheden af Best Privat og jeg beslutter at gå derned i stedet. De praler af at være de billigste i Prag, og jeg er godt klar over hvad det formentlig betyder, men kære læser kom i hu at formålet med min tur er at prøve lidt forskelligt i Prags købesex udbud, og skubbe lidt til mine grænser. At gå på en klub som Neonclub har hidtil ligget mig meget fjernt.

 

Ved Neonclub går man ind af en yderdør og ringer på ved et gitter, hvorefter en af de arbejdende damer går op ad trappen og åbner. Der er gratis entre, som de lover på deres website. Jeg kommer ind i klubben lidt efter kl 15 og der er stendødt. Jeg er den eneste mand til stede, og omkring 10 par kvindeøjne rettes imod mig lige i det jeg kommer ned ad trappen. Der er ikke noget i deres blikke som får mig til at føle mig velkommen. De taler tjekkisk og de taler højt for at overdøve noget irriterende repetitivt musik. Får en fornemmelse af at de taler om mig uden at jeg forstår. Jeg sætter mig på en barstol og drikker en cola som bar-mutter insisterer på at jeg skal have. Prisen er 60 CZK, så det er til at overleve, og jeg kigger lidt rundt på klubben.

 

Jeg tror Neonclub blev til ved at en mand besluttede sig for navnet først, og så gik designerne der stod for indretningen ellers amok i neonrør. De hvide striber på min skjorte lyser op, mens min øvrige påklædning mørkner i neonlyset. Der er to stripperpoles i rummet, og interiøret er mest af alt blodrødt. Stedet er over-the-top på en måde som får selv det mest usmagelige provinsdiskotek til at blegne. Pigerne der sidder her er umiddelbart i den nedre del af fødekæden af sexsælgere. Mange af dem ikke særligt kønne, og det er lidt forstemmende at se dem sidde der på en onsdag klokken 16 i deres øjensynligt mange gange genbrugte festkjoler og kæderyge i dette mørke rum med alt for høj dunkemusik. Atmosfæren virker kort og godt usund, både for krop og sjæl.

 

Der er ikke nogen af kvinderne som henvender sig direkte til mig. Om der er no-approach regel eller om de bare ikke har lyst ved jeg ikke. Jeg prøver at påbegynde en samtale med en af dem, men hendes engelsk er ikke lige i skabet. Hun tager i stedet et tæppe over og lægger sig til at sove i et af hjørnerne. Jeg sidder og funderer lidt over, om hun overhovedet har været hjemme i løbet af natten.

I stedet taler jeg med kvinden ved siden af, da jeg har bemærket at hun har siddet og betragtet mig ud af øjenkrogen. Det er Aja. I mørke er alle katte som bekendt grå, og Aja ser ud som den kønneste af de tilstedeværende. Hun fortæller at hun har arbejdet i klubben i 5 år, og jeg er ved at falde ned af det røde plasticmøbel jeg sidder på af overraskelse. 5 år på dette sted...

 

I bakspejlet undrer jeg mig lidt over hvem de besøgende på Neonclub egentlig er, og om de kommer igen. Personligt kommer jeg ikke her igen. Det er helt klart udenfor min komfortzone.

 

Siden det er happy hour frem til kl 20.00 får jeg en time med Aja til 1600 CZK. Jacuzzi er inkluderet gratis her i happy hour. Priserne er skiltet inde i klubben, og man betaler ved baren før man går med pigen ned. Aja skal dog lige have en lady drink med, en eller anden form for breezer, så der ryger 200 CZK oveni til det.

 

Selve sex’en er godkendt. Højest overraskende. Det lykkedes faktisk at tænde op for Aja selv om jeg havde tænkt det umuligt. Jeg får et kærligt ment klap bagi da det hele er forbi og hun siger ”you devil..” Mjoeh, lige i dette øjeblik har hun måske ret.

 

Da jeg er færdig med Aja sætter jeg mig i baren og drikker endnu en cola. Der er stadig ingen andre mænd her og det ser ud til at gå i samme tomgang som da jeg ankom. Der sker nok mere om aftenen, men jeg skal ikke mere her på denne klub da jeg får nogle lidt creepy vibes fra stedet og hele den discount fornemmelse det har.

 

Fra baren i Neonclub sender jeg en SMS til ”Sexy Tall Sophie” som er en pige der arbejder privat-diskret. Hende har jeg fundet ved at gå ind på escort-guide.cz og klikke på Independents i venstre side. Sophie har en noget højere pris på 3500 CZK for en time. Jeg når at tænke tanken at man da godt kan knalde østeuropæere i København for den pris, men hvis billederne holder og hun virkelig inkluderer alt hvad hun skriver, så er det måske alligevel et fund for pengene. Aftaler et møde med Sophie samme aften og får adressen i Prag 2. Indtager et hurtigt måltid på Wenceslas Square og begiver mig så afsted til hende.

 

Hun er lidt forsinket så jeg stiller mig op og venter foran adressen hun har givet mig på SMS. Det føles ret mærkeligt at stå på en gade i Prag og vente på at der kommer en og knalder. Ja faktisk dobbeltmærkeligt da en smilende og meget køn ung kvinde henvender sig til mig og spørger om jeg er ”John”. Jeg forbander i mit stille sind at jeg ikke hedder John, men hjertet tager også et hop da jeg tiltales her på grisestien udenfor en bygning som kan huse hvad som helst.

 

Nuvel, den unge dame går indenfor og i stedet ankommer Sophie og hold da fast hvor er hun høj. Det var ikke falsk reklame at hun skrev tall. 188 cm som der står i profilen, køn, velplejet og meget snakkesagelig. ”Er det dig der venter på mig?” spørger hun og giver smilende hånd. Det viser sig at bygningen jeg har stået og glanet foran er et diskret hotel der lejer værelser ud på timebasis og det er der vi skal ind. Stort set alle forbipasserende har nok vidst hvad jeg stod og blomstrede foran det hotel for. Her arbejder hun altid siger hun. Jeg skal klart nok betale værelset, så der ryger 350 CZK over disken til receptionisten for to timer. Lidt morsomt at jeg måske var lige ved at hoppe på en anden mands date ude på gaden.

 

Sexen med den unge freelancer var langt bedre og mere indlevende end på klubberne, og desuden var billederne virkelig af hende. Jeg var dagens første og eneste gæst, og sådan tror jeg mange af freelancerne inde på websiden arbejder. Det viser sig dog at hvad der står på escort-guide.cz med hensyn til hvad disse independents tilbyder (fisting, sprøjteorgasme osv) skal man lige tage det med lidt salt og så checke med pigen på forhånd om hun virkelig tilbyder det. Men ellers kan der ligge gode oplevelser der, og der lader ikke til at være høj fare for fake billeder.

 

Lidt regnvejr tvinger mig til at finde ud af hvordan metroen fungerer. Det viser sig at være ligetil. For 32 CZK får man en 90 minutters billet, og for 24 CZK får man en 30 minutters billet, og så kører man ellers bare derudaf.

 

Jeg tæller mine penge op og kan se at jeg trods de 7000 CZK til Sophie er bagud i forhold til hvad jeg havde regnet med at spendere. Jeg tænker at når jeg kommer frem til at besøge en af high-class klubberne som Darling, så skal det nok gå hurtigere med at formøble dem. Men hvis regnen fortsætter så bliver det FKK klub hele dagen i morgen. I dag må jeg bare tidligt i seng.

Redigeret af Gentleman and a Scholar

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantastisk beretning! :-D

Jeg havde fornøjelsen af Veronika på hendes første dag på stedet tilbage i 2011. I 2011 var stedet super godt med mange søde og lækre piger, men lyder som om det har ændret sig...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stedet i Prag 2 skulle vel ikke tilfældigvis være Hodovny på Rybalkova? :D

 

Det har jeg nemlig besøgt, og det var et ganske undeholdende timebasis hotel.

 

Det mest underholdende var måske egentlig, at vi jeg - og hende jeg besøgte stedet med - løb ind i et ældre "par" i 60'erne eller 70'erne, da vi gik.

Vi morede os meget over, at der også fandtes escorts i den aldersgruppe - ikke mindst hende, jeg var afsted med :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg mener faktisk at det lå på Rybalkova, ja. Så måske vi har rodet rundt i de samme puder. ;)

 

Til alle: Det motiverer faktisk til disse maratonskriv over flere runder hvis i klikker like på opfølgerne også. På den måde ved jeg at nogen læser og sætter pris på at der bliver skrevet videre. Ligenu er jeg faktisk lidt i tvivl om der er efterspørgsel på del 3. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg mener faktisk at det lå på Rybalkova, ja. Så måske vi har rodet rundt i de samme puder. ;)

 

Til alle: Det motiverer faktisk til disse maratonskriv over flere runder hvis i klikker like på opfølgerne også. På den måde ved jeg at nogen læser og sætter pris på at der bliver skrevet videre. Ligenu er jeg faktisk lidt i tvivl om der er efterspørgsel på del 3. :)

Ok, jeg har været lidt sløv i din tråd, men Prag er en dejlig by, som jeg endnu har til gode at købe sex i. Så skriv endelig, det skal nok blive læst!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg mener faktisk at det lå på Rybalkova, ja. Så måske vi har rodet rundt i de samme puder. ;)

 

Til alle: Det motiverer faktisk til disse maratonskriv over flere runder hvis i klikker like på opfølgerne også. På den måde ved jeg at nogen læser og sætter pris på at der bliver skrevet videre. Ligenu er jeg faktisk lidt i tvivl om der er efterspørgsel på del 3. :)

 

Du har lige fået en like :)

 

Ak ja jeg har mange gode minder fra Prag :D

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...