Hop til indhold
Guest Professoren

Bella! Bella! Belissimo!

Recommended Posts

Guest Professoren

Kommer jeg igen? Selvfølgelig!

 

For da jeg i dag gik ud af Bella Thai Massage på Østerbro, havde jeg det der ambivalente grin på - ambivalent i betydning af det sjove mix af drømmende saligt velvære på den ene side og lysten til at flække af grin på den anden. 

 

Da jeg sagde farvel til Mimi, var vi begge ved at knække af grin. Aldrig før har jeg oplevet en thaipige så sjov og med en så skæv humor. Det var lige meget hvad vi fandt på der på briksen, så udløste det et grineflip fra en af os - eller begge.

 

Ikke fordi det også var dejligt - og ikke bare dejligt men megadejligt. Hun har bare den sødeste røv - som kan være i én af mine hænder! Lille slank pige med andre ord - brysterne er dog hjulpet godt på vej - unødvendigt efter min smag, ,men pyt. Og som feminint modstykke udi det seksuelle var hun bare så skøn - og hun fik også selv en oplevelse med på vejen!

 

Jeg fik indledningsvis en gang dejlig afslappende massage, hvor hun med hænder og sin nøgne krop på én og samme tid fik mig til at slappe helt af, og samtidig tænde den der dejlige ild, der, i hvert fald for mig, ingen selvfølge er. Hele tiden krydret med vores fælles skæve humor, hvor enhver bemærkning nemt blev drejet over i noget rigtig sjovt. Hold op hun er et livstykke, den lille dame. Hun syntes selv hun var ved at blive gammel, indtil jeg fik fortalt hende at det var hun overhovedet ikke i nærheden af, mest overbevisende ved at fortælle hende min egen alder. Det er gammelt, syntes hun (og jeg).

 

Da jeg kom ind til den times massage jeg via SMS havde booket mig til, blev jeg modtaget af en den lille, vævre og smukke dame, som viste sig at være Mimi, frækt klædt på. men på ingen måde vulgært. Den anden pige på stedet havde lige afsluttet sin tjans med en anden kunde, og jeg fik hende tilbudt, for, som Mimi sagde, "det kunne jo være jeg var til yngre piger?". Det er jeg ikke, fik jeg overbevist MImi om. Vi blev hurtigt enige om 1300 for en fuld pakke, hvilket jeg syntes var rimeligt nok.

 

Her er et link til deres hjemmeside...

>Og her et til en af de omtaler der triggede mit besøg...

Redigeret af Professoren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mimi er super skøn og meget petit og meget lattermild. (Super herligt hæst grin) :)

Jeg har været sammen med hende et par gange, da hun indtil for ganske nyligt var hos Sisaket på Frederiksberg.

Jeg kan også varmt anbefale damen, som vel er i starten af 40'erne, men som kropsmæssigt kan måle sig med kvinder på 30.

Dog ærgerligt at brysterne er lige vel hårdt pumpet ... men hold nu op en fantastisk personlighed og væremåde hun besidder. Go visit boys :)

Btw.

Hun taler fint dansk!

-Maestro

Redigeret af Maestro

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Professoren

Var det hende den lille sort hårede der betjente dig ??? Taler hun/de dansk ???

Ja til begge spørgsmål! Hils hende :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var det hende den lille sort hårede der betjente dig ??? Taler hun/de dansk ???

 

Hmmmm gad vide om hende fra Thailand er sorthåret....? :0))

 

Sorry kunne ikke dy mig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hmmmm gad vide om hende fra Thailand er sorthåret....? :0))

Sorry kunne ikke dy mig

I og for sig meget sjovt, hvis ikke det var for det faktum at kun een af de tre piger har sort hår.

Men du har måske ikke set billederne?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så har jeg også været der, og det blir ikke sidste gang. Der er pænt indrettet, Mimi er sjov og lækker, taler OK dansk, synger med på musikken. Detaljerne hører til privatlivets fred, men man kan få det hele!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så var jeg også på besøg. 

Der er ingen tvivl om, at de gode anmeldelser her på siden giver mange kunder i butikken. Jeg har tidligere haft kigget på Mimi, da hun var et andet sted og tænkte, at nu skulle det være. 

 

Der var et pænt flow af kunder ind og ud, men jeg mødte op til tiden og sagde jeg havde en aftale med Mimi. Hun havde så valgt at tage en anden kunde i mellemtiden, men jeg kunne starte med at få massage af en af de andre piger og så ville Mimi komme og afslutte?! Allerede der synes jeg det var lidt for "lige på", men det er måske bare mig. Jeg takkede pænt nej og fik besked på at Mimi var klar om 20 minutter. 

Jeg satte mig i bilen og ventede med udsigt til døren. Praktisk, tænkte jeg, for så kunne jeg se, når den tidligere kunde gik. Der gik dog ingen, men flere kom til... nogle forgæves, kunne jeg se. Da jeg havde ventet i ca. 45 minutter gik en kunde endelig og jeg gik i raske skridt til butikken og mødte Mimi. En rigtig smuk, i mine øjne, pige og en perfekt krop der gemte sig bag tøjet (tror jeg)

 

Massage var ok, uden at være prangende. Tiden blev overholdt og jeg blev tilbudt til vanlige HJ til 300. Jeg plejer kun at ville betale 200, men ok... der blev ikke tilbudt mere. 

45 min. massage og HJ = 600 kr. 

Ventetid 45 minutter på trods af booking - ikke i orden!!

Jeg tror desværre mange, for mange, har opdaget Mimi og det går ud over servicen.... 

Kommer jeg igen?! Måske, når der er faldet ro på

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan kun tilslutte mig koret. Mimi er super sød, sjov og meget lækker.

 

Massagen er ikke i højeste klasse men humør og underholdningen er bestemt.

 

De skal nok få mange stamkunder hvis det niveau kan holdes  :mad:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så fik Jeg også besøgt stedet.

 

kom uanmeldt, ved frokosttid, og de havde tid med det samme, det var Janny? der tog i mod mig (hende på det første billede) hun taler perfekt dansk, så der er ingen misforståelser.

Bestilte en time tantra, hvilket hun gik i gang med - det virkede ikke som det var hendes spidskompetance :-), og hun spurgte selv ret hurtigt om jeg ville have en hård massage, det kunne hun til gengæld godt finde ud af, og "tantra" er jo også noget sjovere på forsiden :-).

Da turen kom til forsiden spurgte hurtigt om jeg ville have mere, Jatak - så det blev til en nøgen

spiller for en merpris, og en god gang skulder massage til slut.

 

Jeg er 99% sikker på at hun skal besøges igen, hun oplyste forøvrigt at de nok snart flyttede til buddinge (godtnok i et andet navn) , der skulle være større lokaler, men det burde vi kunne finde ud af på EscortGuide - sagde hun :-)

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...