Hop til indhold
Den Lange

Studinen Anne, Ørbækvej, Odense

Recommended Posts

http://www.escort5.dk/profil-8035-Studinen+Anne%2C+Odense.html

Jeg har længe været fristet af Annes annonce på grund af billederne og de gode anmeldelser, men hun har altid været for langt væk for mig. Nu da hun endelig var kommet til Odense var tiden inde til et besøg. Jeg har for nylig læst i en anden anmeldelse læst om manglende varme på stedet Ørbækvej og frygtede derfor at komme til et iskoldt hus. Det var heldigvis ikke et problem da der var fuld skrue på radiatoren på værelset hvor vi skulle hygge os.

Anne er en ret ung pige først i tyverne og virkede for mig nærmest som en teenager. Hun er en snakkesalig og varm pige der bedst falder ind under betegnelsen naboens datter. Hun er ikke så petit som billederne og beskrivelsen giver indtryk af, så jeg var en smule skuffet i forhold til hvad jeg havde forventet. Hendes hår var til lejligheden farvet i en blålig farve men det så ikke ud som om hun ejede en kam.

Vi kælede lidt stående inden vi lagde os på sengen. Så smed hun undertøjet og åbenbarede et par nydelige ungpigebryster. Hun lagde ud med svensk mens hun pludrede løs, og det virkede som om hun ikke havde tænkt sig at lave andet. Efter lidt besvær blev der monteret kondom og hun begyndte på det franske. Det klarede hun udmærket og gik helt til roden. Så satte hun sig overskrævs på mig uden at bevæge understellet. Jeg måtte derfor selv sørge for de nødvendige bevægelser for at få noget ud af det. Hun stønnede undervejs på en måde man godt kunne høre ikke var helt ægte. Efter lidt tid kom der dog en smule gang i hende og jeg afsluttede hurtigere end jeg havde forventet. Resten af tiden blev der bare snakket da der ikke var mere liv i lillemanden.

Jeg kunne godt have savnet noget mere initiativ fra hendes side under akten, så den samlede oplevelse blev ret gennemsnitlig. Hun tændte mig desværre ikke nok til at jeg vil besøge hende igen. Men hvis man drømmer om at knalde naboens teenagedatter er hun nok et besøg værd.

Redigeret af Administrator

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du søger under Anne ved GB arrangementer, så kan hun også findes der.

Som du skriver ligner hun en teenager.

Hun er formentlig heller ikke mere end 19 år ud fra tidligere skriverier.

Men det må hun ikke skrive i annoncen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...