Hop til indhold
Spice

Bangkok - Sathiga, Eden m fl

Recommended Posts

Sathiga Massage

Tog en spadseretur nær Soi Cowboy. Ønskede kun massage uden noget ekstra. Måske dumt af mig i dette område . . .  :mrgreen:  I hvert fald syntes mig et sted med piger i sarong -lignende kjoler anstændigt, så efter nogen tøven gik jeg op til dem og en af ​​pigerne kom frem til mig med en menu. Jeg bad om 1 1/2 time thailandsk massage. Hendes krop hade synts perfekt på afstand, men nu så jeg, at maven delvis ikke var så slank som det havde synts. Men hun var en meget sød person, og jeg beklager ikke mit valg. Hun præsenterede sig som Phon .

Det var 19:30 og inga andre kunder, så de andre piger var tilsyneladende glade for hendes skyld . De gjorde næsten "high five" med hende.

Vi gik ovenpå og jeg blev tilbudt et bad. Da jeg vendte tilbage til værelset havde hun lagt en slags pyjamas på sengen. Jeg har fået forskellige former for beklædning ved thai massage på såkaldte "respektable" steder i forskellige lande, men intet som dette . Så jeg var helt sikker på, at der ikke ville være nogen ekstra. "Men dette er Bangkok" sagde en stemme inde i mig. Kan det virkelig være sandt? :???:

Og . . . efter et par minutter massage spurgte hun, hvis jeg ville have en godt duftende salve på min ryg . Jeg accepterede villigt. Men selvfølgelig må jeg då tage min pyjamas jakke af. Og selvfølgelig måtte hun trække mine bukser ned lidt. :cool: Thaimassagen var god, lidt hårdere end medium. Det var meget fokus på min ryg.

Phon var meget venlig og lidt flirtende og da hun sad på på mig lavede hun nogle små bevægelser med sin numse. Så jeg var ikke overrasket, da hun et par minutter efter jeg vendte rundt, tilbød "bom bom". Og hun gjorde det på en meget overbevisende måde. Hun lade sig på mig og krammede mig blidt. Efter den første meget dybe tungekys beklagede jeg absolut ikke, at jeg accepteret.

Det startede fint med kysser og kæl. Og hendes kysser duftede så godt. Efter et stykke tid dykkede jeg ind mellem hendes ben. Det var nemt at gøre hende tilfreds. Jeg kunne fortælle fra hendes stønnen og hvordan hun bevægte sig hvordan hun ville have det. Og at hun nød det. Siden befalede hun mig næsten at tage hende. Hun glemte kondomet, så jeg måtte påminde hende. Dette er en af ​​de bedste oplevelser jeg har haft inom  købesex. Især på massageklinikker. Hun var virkelig god, og jeg var heldig at få en god kemi med hende.

Bagefter ønskede hun at gå ind i bruseren med mig, og det var et godt slut på besøget. Når vi derefter gik ned ad trappen og satte oss i en sofa og drakk vand sammen kunne de andre pigerne fortælle fra vores ansigter, at vi havde scoret.

 

Denne aften var der i og før sig mange yngre og smukkere, men jeg fortryder virkelig  ikke mit valg.
____________
Sathiga massage har ingen hjemmeside.
Nærmeste Sky train station: Asok
Gå Soi 23 fra Sukhumwit Road.
Når man har passeret Soi Cowboy (på venstre side) er der stadig ca. 150 m at gå. Sathiga er på højre side, ikke langt efter en sidevej. Men der er mange massageklinikker, så man må se op, hvis man skal finde den.

Et par links:
google map
Bangkok after hours



 

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

(Det tager så lang tid at skrive  og der er mange andre vigtige ting at gøre i Thailand :cool:  men jeg arbejder på en anmeldelse fra Eden Club)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Eden er meget tæt på himlen.

Efter nogle dager gik jeg tilbage til Sathiga. Men Phon var ikke der.

Så jeg besluttede at prøve noget nyt og tog til Eden Club. Den er meget tæt på Nana Skytrain station. Jeg sagde nej tak til en drink, så Mamasan klappede hænderne efter pigerne. Alle pigerne satte sig i en sofa på "Anal"-siden. Sofaen for piger, der tilbyder "anal" er den, der er bagud i rummet (set fra indgangen). Så det er let at huske. :)

Jeg fulgte min unmiddelbare instinkt og valgte en lang og munter pige. Jeg bemærkede, at hun vilde være sammen med en ven, og jeg lod hende vælge denne. De var sandsynligvis godt sammen, så det ville gøre min erfaring bedre.

Det er meget behageligt at ta brusebad sammen med pigerne og vaskes af dem. Det er naturligvis i deres egen interesse, at kunden er ren, især når de giver blowjob og slikker røv. Jeg havde været lidt tøvende før jeg gik til Eden. Det er ikke altid de berømte steder passer mig. Og jeg havde undret "hvad skal jeg gøre med to piger i 90 minutter?" Tja, jeg behøvede ikke bekymre mig. Pigerne satte fuld fart fra starten og holdt den hele tiden. Der var mange stillinger og en masse frække kombinationer med de to uartige pigerne. Jeg følte, som jeg havde hovedrollen i en porno film. (Jeg tror jeg har læst dette et sted, men det er sandt.) Og pigerne holdt deres uartighed og god ånd hele tiden. Når tiden var over var jeg helt  gennemknaldet.

Vi afsluttede med en bruser sammen og gik ned til baren.
_______________
Omkostninger:
4200 baht for 90 minutter med to piger. 5000 med tip til pigerne.
Hvis du ønsker en drink, er den ikke inkluderet.

Link:
Hjemmeside

Beliggenhed: Sukhumvit Soi 7/1. Mellem Soi 7 og Soi 9. Det er lige foran Skytrain station, så det er mellem trapperne. Det er på den højre side  cirka 100 meter ind.
 

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bamboo Massage

Jeg ønsker blot rapportere, at Bamboo stadig holder høj klasse.

Mamasan var en temmelig ung og sød pige. Hun fortalte mig, at 1 1/2 time massage med fuld pakke koster 2.200 Baht. Hun presenterede en pige der hedte Whan og jeg fulgte hende til værelset. Også her startede vi sammen med et dejligt brusebad.

Massagen var god. Hun blandede olie massage med body2body. Jeg har aldrig værdsat body2body så meget men dette var det bedste jeg havde oplevet. Whan var virkelig dygtig. Som afslutt gav hun mig et blowjob og red mig energiskt.

Hun havde en meget god attityd, gav dejlig massage og afsluttningen var også godt udført. Hun kyssede, men ikke så dybt. Jeg opfattede hende dog som lidt tilbageholdende. Måske var jeg ikke hendes drømprins. Eller det kunne være min skyld. Jeg var ankommet til Bangkok samme dag og havde lidt jetlag.
____________________________________________________________________________

Beliggenhed:
Soi 8 Sukhumvit Rd.
Man ser skiltet fra Sukhumvit Road. Når man efter 50 m når skiltet tar man til højre ind i en sidegyde.

Omkostninger: 2 200 Baht for 90 minutter med fuld service.

link:
Hjemmeside

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Patpong

Patpong har et dårligt ry. I gamle dage blev man rådet til at ikke spørge tha-folk efter vejen til Patpong, fordi det var skammeligt. Det var grunden til, at jeg gik der :cool:

Området ligger nord for Sukhumvit Road op til Surawong Rd. Det er tæt på Sala Daeng Skytrain station og Sukhumvit MRT station. Der er en nat marked i området. Markedet strækker sig ud til Silom Rd. Denne nat marked har også et dårligt ry. Men det syntes faktisk at have nøjagtig de samme varer som alle andre markeder, og sælgerne var hverken værre eller bedre end de andre.

Men markedet gav en anden touch til området end Nana og Soi Cowboy. Der var normale thailandske folk i området blandt sexklubber og i barer og restauranter, der var en bredere blanding af mennesker. Normale turister, drenger og kærester spiser og drikker sammen ligesom grupper af mennesker, der har det sjovt sammen. Men sexklubberne syntes  mere obskure, i hvert fald udefra. området omkring Nana forsøger normalt pigerne at lokke dig ind i klubberne. Her var det kun mænd, og de var mere aggressive.

Jeg så for resten i et andet forum, at "Rose Bar" i Patong stærkt frarådes.

Der er en BDSM klub en af gaderne - Barbar Club. Jeg var fristet, men var skeptisk til kvaliteten. Men måske jeg var forkert. Jeg ser frem til at se en rapport fra nogen, der har været der. Der er også en homoseksuel gade nord for området ved en sidegade nord for Surawong Rd. Det var overraskende tydeligt markeret med skilte.

Der er selvfølgelig en masse massage-saloner i området, men også lidt uden Patpong Surawong Rd og en masse gode massageklinikker i en lille blindgyde alley går nordpå fra Silom Rd. Det er ikke kortet, men det er ca. nær Silom Road Soi 5 (men på den nordlige side af Silom Rd). De tilbyder ikke fuld service.

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelserne

 

Det er godt af få noget opdateret fra Eden. Jeg var der for en del år siden, men har siden kun hørt, at det er gået meget ned ad bakke efter de skiftede ejer. Nu ser de da ud til at være tilbage :-)

 

Bamboo . det ser utroligt godt ud - jeg er normalt Tulip fan, men Bamboo skal da helt klart prøves til februar når jeg vender tilbage efter al for lang tid væk-

 

Fortsæt det gode arbejde spice...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelserne

 

Det er godt af få noget opdateret fra Eden. Jeg var der for en del år siden, men har siden kun hørt, at det er gået meget ned ad bakke efter de skiftede ejer. Nu ser de da ud til at være tilbage :smile:

 

Bamboo . det ser utroligt godt ud - jeg er normalt Tulip fan, men Bamboo skal da helt klart prøves til februar når jeg vender tilbage efter al for lang tid væk-

 

 

Nu har jeg i og før sig kun været der én gang. Men jeg var pænt modtagen af Mamasan og disse to piger gav mig en vidunderlig oplevelse. Det var nok klogt at lade den første pige  vælge, hvem hun ville have med sig.

 

 

 

Fortsæt det gode arbejde spice...

 

Jeg skal fortsætte at gøre så indtrængende undersøgelser som det bare går. :-P

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

Berigtigelse til Patpong, stykke nummer to:

"Området ligger nord for Silom Road op til Surawong Rd." skal den første sætning være. (Men MRT-station er Sukhumvit.)

Redigeret af Spice

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Berigtigelsen var dessværre forkert. 

"Området ligger nord for Silom Road op til Surawong Rd. Det er tæt på Sala Daeng Skytrain station og Silom MRT station." skal de første to sætningerne være.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Massagesteder uden for Patpong.

Når man er i varme lande er det meget vigtigt at opretholde væskebalancen. Før jeg tog til Thailand, måtte jeg love min mor at tænke på dette. Heldigvis får man ofte en eller to flasker vand, når man besøger massage-salonger og bordeller. Jeg anbefaler derfor mindst ét besøg hver dag. :-P


En nat gik jeg vest fra Patpong på Surawong Rd. Ikke langt fra næste store korsvej vinkede en kvinde fra den anden side. Det var sent men med hensyn til væskebalancen så gik jeg over. Hun tilbød massage. Det var et modern hus med mange massagerum og en afdeling med flere brusekabiner. Stedet syntes lidt forladt. Pigen gav mig dog en god massage og jeg fik et bedre knald end jeg havde forventet. Hendes kys smagte dog ikke lige så god som Phon's på Sathiga.

Et par andre nætter var jeg meget tæt på dette sted, men på nordsiden af Silom Road. Der er en lille blind vej, eller stor baggård eller hvad man skal kalde det, med mange massage-steder og restauranter. Det ligger ungefär i højd med Soi 5 på Silom Road, men på den modsatte side, og måske lidt vest.

Længst ind blev der tilbudt en pakke på 30 minutter soapy massage efterfulgt af 60 minutter oliemassage. Det må være et godt sted, tænkte jeg, fordi mange mænd sad og ventede på sin tur. Det var for sent denne aften, med hensyn til den lange kø, men jeg besluttede at vende tilbage.

I stedet fik jeg en kombineret body scrub og oliemassage af en ung og smuk pige på et sted aldeles ved siden af. Det var en meget god behandling af en dejlig pige. Hun syntes uskyldig, men i løbet af behandlingen så hun dog til, at jeg blev liderlig. Mod slutningen, da jeg lå på ryg, smilte hun i forlegenhed over min stive lem. »Lang« sagde hun leende. Vi blev enige om en svensk. Hun forhandlede ikke prisen. Det var dog påfaldende at hun havde gjort det før. Jeg gav hende en anstændigt tip bagefter.

Den næste aften vendte jeg tilbage til Soap+olie. Stedet syntes pænt. Jeg betalte og satte mig at vente. Efter et par minutter slog det mig at det var bare drenger der. "Det er vel en pige, der vil give mig massage?" spurgte jeg. "Ja," svarede manden i receptionen. Han havde sandsynligvis misforstået spørgsmålet for efter 10 minutter kom en mand for at give mig massage. Jeg forklarede, at jeg havde forventet en dame. De undskyldte og jeg svarede, at det nok var jeg der havde misforstået.

Jeg fik penge tilbage og gik til et andet sted indenfør næste dør, som tilbød den samme kombination. Denne gang spurgte jeg meget nøje, hvis det var virkelig var en kvindelig masseuse og fik "ja" til svar. Efter fem minutter kom dog også her en mand for at tage mig til værelset (!) Da han så mit ansigtsudtryk, forklarede han straks, at han bare ville vise mig til værelset, ikke massere.  :-P  Massagen forløb darefter godt.

At købe sex er billig i Thailand. Men med et højt forbrug graver det alligevel hul i kassen. Måske kan min mor give mig et bidrag for at opretholde væskebalancen. :-P




 

Del dette indlæg


Link til indlæg

At købe sex er billig i Thailand. Men med et højt forbrug graver det alligevel hul i kassen. Måske kan min mor give mig et bidrag for at opretholde væskebalancen. :-P

 

 

Jeg kan kun give dig ret, det er dybt vanedannende - man er jo konstant tørstig i det land med alle de dejlige piger :-)

 

God fornøjelse og fortsæt det gode arbejde...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bordellet på Sukksumvit Soi 6
 
I dag tænkte jeg at jeg skulle se hvilken indvirkning øl har på væskebalancen.   :-P   Jeg gik derfor sammen med en bekendt, der jeg tilfældigvis havde mødt i byen, på Sukhumvit Soi 6.
 
Soi 6 er en lang og tom gyde. Ved slutningen deler den sig i to retninger, og der findes en række hoteller. Hvis du går til venstre  og fortsætter indtil den slutter, så sidder det nogle unge piger i en slags skolepigetøj udenfor en bar.
 
Indendørs er det en almindelig bar. Priserne er nogenlunde normale og man behøver ikke købe ladies drinks. En af pigerne kommer med ølen eller hvad ellers man bestillt og fortæller så venligt hvad de har at tilbyde. Men de er ikke pushy. Man betaler bagefter till Mamasan i baren. En time i et værelse ovenfor koster 1.700 Baht. Min kammerat valgte dette. Han var tilfreds med ydelsen. Selv tog jeg et blowjob.
 
Jeg finder det svært at vurdere ydelsen fordi jeg tidigere var blevet gennemkneppet på ett andet sted.  Så mine resterende kræfter var begrænsede. Men pigerne var unge, søde og imødekommende og havde en god attitude. De var naturlige og behagelige at tale med. Mamasan var meget rar, og deltog af og til i samtalen.
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Genbesøg hos Phon på Sathiga Massage.

Så var det på tide at ta hjem. Suk. I Hua Hin havde jeg ikke oplevet så meget, så det ville være fint med en god afslutning i Bangkok. Planet til København går først efter midnat så der var tid til flere eventyr, hvis jeg bare ankom til Bangkok nogen gang midt på dagen.

Jeg forlod mit bagage i lufthavnen og tog ind til byen. Efter en måltid på et hollandsk sted på Soi Cowboy gik jeg op ad Soi 23/1 mod Sathiga massage.

Phon var smigret over, at jeg kom igen. Det synes være godt sammenhold bland pigerne på Sathiga, de andre var oprigtigt glade for Phons skyld. Hun var ikke rigtig parat til at modtage en kunde, for hun havde drukket en smule, og hun undskyldte sig for det. Men hun tog mig i hånden og vi gik to etager op. Uden at  diskutere prisen.

Jeg havde faktisk tænkt ta mine ting med ind i badeværelset. Jeg havde jo mit pas, computer, kreditkort osv der. Men denne gang var der et brusebad i værelset, så det var ikke noget problem.

Phon begyndte med lidt rygmassage og efter ti minutter lå hun ved siden af mig. Nu var hun helt nøgen. Jeg havde ikke bemærket, at hun tog af tøjet. Så begyndte kyss og kæle. Pigen var liderlig. Hun er et naturbarn og man har sandsynligvis aldrig et kedeligt øjeblik i hendes selskab. Jeg strøg hende blidt der nede, og hun var våd på én gang. Hun sugede mig, og jeg slikkede hende. Vi nød begge.

Hun kunne lide missionær og det passede mig godt. Også denne gang ville hun meget gerne gøre det uden gummi, så jeg var nødt til at insistere. Men nu fortrød jeg, at jeg natten før havde taget en massage i Hua Hin med den uundgåelige håndjob bagefter. Oven i alt det andet jeg havde været igennem, så gjorde det at det tog lang tid at komme. Til sidst skiftede vi til doggy og efter et stykke tid kom jeg med et brag. Då havde Phon allerede kommet tre gange.

Hun spurgte hvad jeg skulle gøre efter massagen og var skuffet over at jeg skulle rejse hjem. Ellers tilbød hun at tilbringe natten sammen med mig og elske hele tiden. Hun er, som jeg sagde, liderlig. Spørgsmålet er, om jeg havde klaret en hel nat med hende :-P . Ved morgenmaden i hotellet var det ofte en eller to herrer i selskab med en ung thailandsk pige. De sad for det meste tavse, næsten flove. Så havde det bestemt ikke været med hende. Det havde ikke været et eneste kedeligt øjeblik.

Også denne gang tog vi et brusebad sammen bagefter. Så gik vi ned og sad og krammede og kyssede lidt mens vi drak vand. De andre pigerne var faktisk lidt flov, når de gik forbi.

Det er ikke altid et genbesøg bliver en succes, men nu fik jeg en god afslutning på turen og en dejlig følelse at tage med mig hjem fra Thailand.

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Phon ville jo følge mig til hotellet over natten, men kunne ikke fordi jeg skulle rejse hjem. Og selv hvis det havde været muligt så forstyrrede det mig, at hun så gerne ønskede ha sex uden gummi. Men hun var en dejlig kvinde, både i og udenfor sengen. :cool:

Nu har jeg et spørgsmål til alle jer, der har været i Thailand flere gange. Hvordan tror de det formodentlig ville have udviklet sig, baseret på jeres erfaringer, hvis jeg havde haft tid tilovers i Bangkok og imødekommet hendes forslag?


 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Når man er i varme lande er det meget vigtigt at opretholde væskebalancen. Før jeg tog til Thailand, måtte jeg love min mor at tænke på dette. Heldigvis får man ofte en eller to flasker vand, når man besøger massage-salonger og bordeller. Jeg anbefaler derfor mindst ét besøg hver dag. :-P

 

Hahaha.....   God humor du har dig der..!!!  Gælder altid om at gøre ens forældre glade og tilfredse. :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Phon ville jo følge mig til hotellet over natten, men kunne ikke fordi jeg skulle rejse hjem. Og selv hvis det havde været muligt så forstyrrede det mig, at hun så gerne ønskede ha sex uden gummi. Men hun var en dejlig kvinde, både i og udenfor sengen. :cool:

Nu har jeg et spørgsmål til alle jer, der har været i Thailand flere gange. Hvordan tror de det formodentlig ville have udviklet sig, baseret på jeres erfaringer, hvis jeg havde haft tid tilovers i Bangkok og imødekommet hendes forslag?

 

Tjae....  Jeg kender et par stykker som har været der og efterfølgende fået dem til Danmark (blevet gift med dem)

Så mon ikke hun har kunnet se noget potentiale i dig, og måske en mulighed for at komme til det rige vesten..`? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...