Hop til indhold
purednif

Barcelona: En Dniflig lille guide :)

Recommended Posts

Hejsa Alle,

 

Er på konference her i Barcelona og så skal man da "selvfølgelig" ud og kigge på de dejlige piger i byen! Jeg har som sædvaneligt brugt forummet her på eroguide til at researche og vil gerne henlede opmærksomheden på:

 

www.nuevoloquo.com

 

som jeg har brugt til at lave mine søgninger på samt Google translate som kan give en ide om hvad pokker de skriver om på spansk og hvilke sprog de kære piger ellers snakker og udøver!

 

Når man bruger søgningen på Nuevo er det meget distrikts opdelt og man kan med fordel kigge på de forskellige annoncer og se hvad "termer" de bruger.

 

Jeg er i den heldige situation at mit hotel ligge så nogenlunde tæt på gaden Aragon og metro stationen Rocafort. Derfor har jeg i min søgning udelukkende fundet piger på de 2 søgetermer.

 

Jeg ankom her til Barcelona sent mandag aften og under påskud af en løbetur fik jeg bevæget op på Aragon hvor første "mål" var en sød asiat med en lille og sprød krop. Det er en god ide at have lidt valgmuligheder på plads inden man tager afsted (ikke så detaljeret som rejsenetværks research). Det første sted jeg ankom var i en lejlighed tættest på hotellet, men der var kun 3 piger på "vagt" i Barcelona foregår det således at man bliver vist ind på værelset og så bliver man præsenteret for pigerne der introducerer sig selv. Der var dog ingen jeg tændte på så sagde til mamma at jeg ikke var interesseret.. (indsæt protester og tilbud her) og strøg derefter til næste sted som på Nuevo så lidt større ud. Her var der hele 12 piger på vagt denne aften og piger i alle størrelser og udseender kom forbi. De præsenterede sig med et "uforståligt" navn og et lille tante kindkys...... men nr. 7 "lulu" "yoyo" agtigt var lige den rette type og da hun i modsætning til de andre var DYBT fræk og gav mig et vildt tungekys og sagde hun ville have min pik var jeg solgt.......

 

Her kommer der så noget jeg faktisk godt kunne tænkte mig der var i DK, sammen med pigen fik vi smidt tøjet og jeg blev hevet ind på badeværelset hvor jeg blev bedt om at sætte mig på et "bidet" Det har jeg sgu aldrig prøvet før men efter nogle grinende anvisninger fik jeg "sadt" og her begyndte hun en grundig afvaskning af min pik, hvorefter hun vaskede mig grundigt i røven.... Her tænker man vel bare at det er standard.... meeeeeennn...... Nåh efter hun havde vasket mig, satte hun sig selv og mens jeg kiggede med vaskede hun sig selv. Så er man da i hvert fald sikker på at de er rene!!!

 

Jeg blev derefter smidt på nogle nyvaskede lagner og fik en middelmådig rygmassage som fik nerverne i ro! (altid nervøs) Hun brugte sin nøgne krop til at tirre med og jeg var i "godt" humør da hun vendte mig om! Jeg fik i dette masser af dejlige kys og de må i hvert fald æde mindst 20 mintpastiller om dagen for at smage så frisk.... Hun gav et kanont blowjob med masser af dejlige nejle og fingre og herefter viste hendes frække side sig endnu mere da hun pludselig hev mig længere op så hun kunne komme til at slikke mig i røven..... Jeg er rimelig fri og indrømmer gerne at det tændte mig, men troede sgu kun sådan noget skete i Rocco film. Men jeg tror sgu ærligt at det tændte hende eller også har de bare nogle spøjse "arbejdsgange" på det bordel.

Under alle omstændigheder var jeg nu mere end parat til at gennemkneppe denne lille kinøjser på små 50 kg og de 20 grader i Barcelona gjorde da at jeg fik "varmen". Hun var selv meget indlevende i processen og viste tydeligt hvad hun havde lyst til. Jeg fik da heldigvis også mulighed for at få prøvet "griego profundo" Græsk - Dybt (tror jeg) som afslutning. Det nød vi begge og da jeg sagde jeg var tæt på SPRANG hun af.... hovedet ned til pikken og nærmest sugede den langt ned i halsen..... INSTANT hvid kaffe til hende! Perfekt tur som blev afsluttet med et lækkert bad i en lille bruser sammen med pigen.

 

Til den latterlige pris af 60 Euro.....

 

I dag ville jeg så prøve noget andet..... HELT andet.... Jeg fik derfor i gang med Nuevo og fik fundet en sød mørk pige fra "dominican republic" som havde nogle ENORME ægte bryster! FANTASTISK!!!! Da hun ramte målgruppen fuldstændigt accepterede jeg prisen på 80 Euro for 1 time med "alt" (viste sig at være uden "griego" )

 

Efterhånden ved jeg sgu ikke om jeg udsender nogle "vibes" eller hvad der sker, men pigen her var også ret direkte og sagde at vi skulle nå 2 udløsninger! Det synes jeg sgu er holdning jeg var dog lidt nervøs da jeg ikke ligefrem "plejer" at kunne performe totalt på kommando, men hun kunne sgu noget....

 

Da målet var en hurtig udløsning startede hun lynhurtigt med et godt blowjob som i Spanien er "naturel" og så lige med de "vibes" en finger i måsen... Det virkede sgu igen og da hun så resultatet sagde hun "you like???" og det måtte jeg jo indrømme! Jeg blev sgu dog lidt nervøs da hun så siger at hun også er "dildo Expert" og hiver en bandit frem.... Jeg tænkte hvad fanden en gang skal jo være den første.... Hun skulle dog arbejde for sagen, men så skal jeg da også love for at jeg eksploderede..... Efter den omgang er man vel altid lidt små nervøs og om man bare kan igen, men et par "K" skåle i hovedet og strygende ned over kroppen samtidigt med at de måtte HIVES og SUTTES gevaldigt på det virker altså! At den stakkels slanke pige så havde kæmpe rygproblemer og blasfemisk nok ville have de dejlige kloder opereret mindre må man jo pænt ignorere......

 

Jeg fik en god lille snak med hende på kanont engelsk, eftersom hun havde boet i new York i 6 år og jeg synes faktisk det gjorde oplevelsen ret god. Med 1 time har man faktisk ret god tid, når man som hende gik direkte til makronerne. Da kalorius efter en dejlig suttetur var på højkant igen fik hun masser af pik! Jeg ved sgu ikke hvad hun havde regnet med om det var et "trick" for nemme penge uden at skulle dyrke sex det første, men jeg havde i hvert fald svært ved at komme uanset hvor mange stillinger vi kom i, jeg tror godt jeg ville have kunne kommet hurtigt i nummeren på hende, men det var åbenbart ikke alt der var med i de 80 Euro...

 

Til sidst kunne jeg godt se på klokken at vi var ved at være over så jeg fik hende til at give mig det bedste "pat" job jeg har fået til dags dato med glidecreme og en ventende varm mund når man når toppen, hun fik også lov at vise hvor langt ned i halsen hun kunne tage pikken. ALT i ALT en kanon oplevelse men jeg kunne sgu ikke rigtigt komme gang nr. 2!

 

Det bevirkede så at da jeg gik ned på gaden og kom forbi et tilfældigt massage sted og ikke havde fået massage ved den mørke pige tænkte at jeg ville udnytte deres 1 time thai massage til 20 euro...... (BILLIGT) Det var egentligt et udtryk for at jeg godt kunne tænke mig bare at blive banket igennem af en erfaren massøse og derfor gik jeg efter Mamma San som var en pige på omkring 45 og lidt småbuttet.... Selvom hun havde 3 meget yngre piger på vagt!

 

Nåh fik betalt de 20 euro til Mammasan og fik smidt mig på en "Briks"!!!! Jubii god massage indikator! Som ventet kunne kun sit kram og jeg fik banket legemet igennem! Jeg blev faktisk lidt overrasket over at det faktisk var så godt til prisen, der var ikke det store "pilleri" fra hendes side og min pik var egentligt også brugt efter de "næsten" 2 udløsninger ved den mørke pige! Så da hun efter 55 minutter spurgte om min "slatne" pik skulle have massage grinte jeg bare og sagde "I think he is sleeping after the last girl" så sagde Mammasan "I CAN wake him up...." OK hun skulle have chancen og fik hende med på 10 Euro.

 

Hun fik faktisk pikken til lynhurtigt at vågne op med den "bestemte" måde de har med at berøre rundt om penis. Jeg ved sgu ikke rigtigt hvad de der ældre kvinder gør men det virker sgu! MEN MEN MEN hun kæmpede og hun kæmpede og jeg kunne bare ikke komme. MEN give op det ville hun sgu ikke! Det endte nærmest med at jeg lå i flitsbue og havde rystende ben så vildt et handjob gav hun!! Da jeg ENDELIG kom var hun pavestolt og svedte som et vandfald!!!! Jeg tror faktisk vi begge 2 skraldgrinede på det tidspunkt. Her var der dog ikke noget bad, men hun var grundig med aftørringen, mens hun komplimenterede min udholdenhed... hun skulle bare vide at chokolade nødderne havde været på 10 minutter før hende! :)

 

Jeg gav hende fluks 10 euro mere i drikke penge for et "JOB WELL DONE"

 

Nu sidder jeg så her på Eroguide med en øl i hånden og har planlagt at besøge denne skønhed i morgen!

 

http://www.nuevoloquo.com/masaje-erotico/barcelona/oportunidad-espa-ola-tipo-modelo-20-a-os-24-horas/53228/

 

Hun vil så have 100 euro for en time.... MEN hvad fanden i forhold til de "etablerede" steder er det stadig en god pris og jeg kan så krydse 3 farver og nationaliteter af i bogen!

 

God Aften folkens!!!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lets go Barca!

Super beretning. Flot, at du både har tid til konference, pigerne og at skrive :-)

Dit valg til i morgen afslører i øvrigt en særdeles udsøgt smag :-)

Vamos a las chicas :-)

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bravo!!! Fantastisk indlæg Kunne vi ikke også lige få et par direkte links til de to første? Føler jo næsten at jeg kender dem allerede, men vil da også gerne se dem.  :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa, vil lige svare hurtigt på tlf! Jeg brugte nuevo lang tid i forvejen! Men fandt hurtigt ud af at kinøjser bordellerne ALLE bruger falske billeder.... En del af de andre bruger Photoshop billeder så heller ikke her kan man regne med noget! Samtidigt er udskiftningen på nuevo kæmpe stor! Så links kan faktisk ikke bruges dag til dag! Det link jeg postede har faktisk været på nuevo i en måned så jeg er relativt sikker på ikke at blive alt for skuffet!

Mit point med dette svar er at det her er Barcelona og aragon gaden og området omkring har bordeller og piger for hver 100 meter..... Så hvis man er "kræsen" så tager du bare den næste!!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor nemt er det at spotte bordellerne i Barcelona? Er der rødt lys i vinduerne eller et blinkende open skilt eller er det mere diskret så man skal vide hvor de ligger inden man kan besøge dem?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kan ikke spottes! Man ringer bare til pigerne og får adresser! Det er samtidigt en god ide at få "svaret" her om de virkelig kan tale engelsk! Jeg stoler ikke så meget på deres; Spike englis!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Oki. Tak for svaret. Skal da helt klart undersøges nærmere.

Er Aragon stedet hvor det sker ang. piger eller er det sådan godt spredt over byen?

Jeg har noget tid i Barcelona senere på måneden så der skal da bruges lidt tid på lidt sjov også.

Og har aldrig været der så er lidt på bar bund med hvor man går hen og skal holde sig fra.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Super anmeldelse. Barca er en dejlig by og tøserne er bare frækkeste end i nord.

Jeg kan anbefale gentsnav.com den viser dig de nærmeste bordeller i mange større byer. Alså hvis man ikke har fået researched

Venligst

Hest

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan anbefale gentsnav.com den viser dig de nærmeste bordeller i mange større byer.

Prøvede at tjekke gentsnav.com for nyligt i Köln. Uden succes. Det virkede underligt tilfældigt hvilke steder man kunne finde: De store, kendte og helt oplagte steder - som Pascha og Samya - var slet ikke med!

Så gentsnav.com får ikke anbefalinger herfra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så har man smidt sig i sengen efter en lang tapas aften og noget sex der var "nogenlunde" og noget der var fantastisk til prisen!

Jeg havde jo booket tid ved christal kl 22 og jeg ankom til stedet..... Pigen der lukkede op var pigen på billederne, det var tydeligt så hun fik de 100 euro.... Problemet opstod da hun fik sit tøj af! Hun havde faktisk tabt sig en del.,., så hvad der skulle have været en flot ungpige krop var sgu lidt .... Anoreksi agtigt! Samtidigt var hun lidt stille og ikke vildt entusiatisk så oplevelsen blev sgu lidt tam! Jeg ved ikke om det var oplevelsen eller det mega tykke kondom hun brugte men kunne sgu ikke komme selvom hun var mega stram... Og hun var ikke alt for erfaren til blowjob, så den time var ikke den bedste! Sjovt nok var hendes adresse kun 200 meter væk fra det kinøjser hus jeg besøgte sidst så med de sidste 40 euro gik jeg lige forbi for at se udvalget! I aften var der 4 piger og de var alle optaget men jeg kunne vente 5 minutter og så ville 1 være ledig! Jeg var heldig, det var en ung kinøjser med nogle store faste bryster! Hun var helt perfekt i mine øjne efter anoreksi pigen! De 40 euro gav mig en halv time og hun fik mig hurtigt vasket som pigen den anden dag! Her efter startede kampen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa Alle,

 

Er på konference her i Barcelona og så skal man da "selvfølgelig" ud og kigge på de dejlige piger i byen! Jeg har som sædvaneligt brugt forummet her på eroguide til at researche og vil gerne henlede opmærksomheden på:

 

www.nuevoloquo.com

 

som jeg har brugt til at lave mine søgninger på samt Google translate som kan give en ide om hvad pokker de skriver om på spansk og hvilke sprog de kære piger ellers snakker og udøver!

 

Når man bruger søgningen på Nuevo er det meget distrikts opdelt og man kan med fordel kigge på de forskellige annoncer og se hvad "termer" de bruger.

 

Jeg er i den heldige situation at mit hotel ligge så nogenlunde tæt på gaden Aragon og metro stationen Rocafort. Derfor har jeg i min søgning udelukkende fundet piger på de 2 søgetermer.

 

Jeg ankom her til Barcelona sent mandag aften og under påskud af en løbetur fik jeg bevæget op på Aragon hvor første "mål" var en sød asiat med en lille og sprød krop. Det er en god ide at have lidt valgmuligheder på plads inden man tager afsted (ikke så detaljeret som rejsenetværks research). Det første sted jeg ankom var i en lejlighed tættest på hotellet, men der var kun 3 piger på "vagt" i Barcelona foregår det således at man bliver vist ind på værelset og så bliver man præsenteret for pigerne der introducerer sig selv. Der var dog ingen jeg tændte på så sagde til mamma at jeg ikke var interesseret.. (indsæt protester og tilbud her) og strøg derefter til næste sted som på Nuevo så lidt større ud. Her var der hele 12 piger på vagt denne aften og piger i alle størrelser og udseender kom forbi. De præsenterede sig med et "uforståligt" navn og et lille tante kindkys...... men nr. 7 "lulu" "yoyo" agtigt var lige den rette type og da hun i modsætning til de andre var DYBT fræk og gav mig et vildt tungekys og sagde hun ville have min pik var jeg solgt.......

 

Her kommer der så noget jeg faktisk godt kunne tænkte mig der var i DK, sammen med pigen fik vi smidt tøjet og jeg blev hevet ind på badeværelset hvor jeg blev bedt om at sætte mig på et "bidet" Det har jeg sgu aldrig prøvet før men efter nogle grinende anvisninger fik jeg "sadt" og her begyndte hun en grundig afvaskning af min pik, hvorefter hun vaskede mig grundigt i røven.... Her tænker man vel bare at det er standard.... meeeeeennn...... Nåh efter hun havde vasket mig, satte hun sig selv og mens jeg kiggede med vaskede hun sig selv. Så er man da i hvert fald sikker på at de er rene!!!

 

Jeg blev derefter smidt på nogle nyvaskede lagner og fik en middelmådig rygmassage som fik nerverne i ro! (altid nervøs) Hun brugte sin nøgne krop til at tirre med og jeg var i "godt" humør da hun vendte mig om! Jeg fik i dette masser af dejlige kys og de må i hvert fald æde mindst 20 mintpastiller om dagen for at smage så frisk.... Hun gav et kanont blowjob med masser af dejlige nejle og fingre og herefter viste hendes frække side sig endnu mere da hun pludselig hev mig længere op så hun kunne komme til at slikke mig i røven..... Jeg er rimelig fri og indrømmer gerne at det tændte mig, men troede sgu kun sådan noget skete i Rocco film. Men jeg tror sgu ærligt at det tændte hende eller også har de bare nogle spøjse "arbejdsgange" på det bordel.

Under alle omstændigheder var jeg nu mere end parat til at gennemkneppe denne lille kinøjser på små 50 kg og de 20 grader i Barcelona gjorde da at jeg fik "varmen". Hun var selv meget indlevende i processen og viste tydeligt hvad hun havde lyst til. Jeg fik da heldigvis også mulighed for at få prøvet "griego profundo" Græsk - Dybt (tror jeg) som afslutning. Det nød vi begge og da jeg sagde jeg var tæt på SPRANG hun af.... hovedet ned til pikken og nærmest sugede den langt ned i halsen..... INSTANT hvid kaffe til hende! Perfekt tur som blev afsluttet med et lækkert bad i en lille bruser sammen med pigen.

 

Til den latterlige pris af 60 Euro.....

 

I dag ville jeg så prøve noget andet..... HELT andet.... Jeg fik derfor i gang med Nuevo og fik fundet en sød mørk pige fra "dominican republic" som havde nogle ENORME ægte bryster! FANTASTISK!!!! Da hun ramte målgruppen fuldstændigt accepterede jeg prisen på 80 Euro for 1 time med "alt" (viste sig at være uden "griego" )

 

Efterhånden ved jeg sgu ikke om jeg udsender nogle "vibes" eller hvad der sker, men pigen her var også ret direkte og sagde at vi skulle nå 2 udløsninger! Det synes jeg sgu er holdning jeg var dog lidt nervøs da jeg ikke ligefrem "plejer" at kunne performe totalt på kommando, men hun kunne sgu noget....

 

Da målet var en hurtig udløsning startede hun lynhurtigt med et godt blowjob som i Spanien er "naturel" og så lige med de "vibes" en finger i måsen... Det virkede sgu igen og da hun så resultatet sagde hun "you like???" og det måtte jeg jo indrømme! Jeg blev sgu dog lidt nervøs da hun så siger at hun også er "dildo Expert" og hiver en bandit frem.... Jeg tænkte hvad fanden en gang skal jo være den første.... Hun skulle dog arbejde for sagen, men så skal jeg da også love for at jeg eksploderede..... Efter den omgang er man vel altid lidt små nervøs og om man bare kan igen, men et par "K" skåle i hovedet og strygende ned over kroppen samtidigt med at de måtte HIVES og SUTTES gevaldigt på det virker altså! At den stakkels slanke pige så havde kæmpe rygproblemer og blasfemisk nok ville have de dejlige kloder opereret mindre må man jo pænt ignorere......

 

Jeg fik en god lille snak med hende på kanont engelsk, eftersom hun havde boet i new York i 6 år og jeg synes faktisk det gjorde oplevelsen ret god. Med 1 time har man faktisk ret god tid, når man som hende gik direkte til makronerne. Da kalorius efter en dejlig suttetur var på højkant igen fik hun masser af pik! Jeg ved sgu ikke hvad hun havde regnet med om det var et "trick" for nemme penge uden at skulle dyrke sex det første, men jeg havde i hvert fald svært ved at komme uanset hvor mange stillinger vi kom i, jeg tror godt jeg ville have kunne kommet hurtigt i nummeren på hende, men det var åbenbart ikke alt der var med i de 80 Euro...

 

Til sidst kunne jeg godt se på klokken at vi var ved at være over så jeg fik hende til at give mig det bedste "pat" job jeg har fået til dags dato med glidecreme og en ventende varm mund når man når toppen, hun fik også lov at vise hvor langt ned i halsen hun kunne tage pikken. ALT i ALT en kanon oplevelse men jeg kunne sgu ikke rigtigt komme gang nr. 2!

 

Det bevirkede så at da jeg gik ned på gaden og kom forbi et tilfældigt massage sted og ikke havde fået massage ved den mørke pige tænkte at jeg ville udnytte deres 1 time thai massage til 20 euro...... (BILLIGT) Det var egentligt et udtryk for at jeg godt kunne tænke mig bare at blive banket igennem af en erfaren massøse og derfor gik jeg efter Mamma San som var en pige på omkring 45 og lidt småbuttet.... Selvom hun havde 3 meget yngre piger på vagt!

 

Nåh fik betalt de 20 euro til Mammasan og fik smidt mig på en "Briks"!!!! Jubii god massage indikator! Som ventet kunne kun sit kram og jeg fik banket legemet igennem! Jeg blev faktisk lidt overrasket over at det faktisk var så godt til prisen, der var ikke det store "pilleri" fra hendes side og min pik var egentligt også brugt efter de "næsten" 2 udløsninger ved den mørke pige! Så da hun efter 55 minutter spurgte om min "slatne" pik skulle have massage grinte jeg bare og sagde "I think he is sleeping after the last girl" så sagde Mammasan "I CAN wake him up...." OK hun skulle have chancen og fik hende med på 10 Euro.

 

Hun fik faktisk pikken til lynhurtigt at vågne op med den "bestemte" måde de har med at berøre rundt om penis. Jeg ved sgu ikke rigtigt hvad de der ældre kvinder gør men det virker sgu! MEN MEN MEN hun kæmpede og hun kæmpede og jeg kunne bare ikke komme. MEN give op det ville hun sgu ikke! Det endte nærmest med at jeg lå i flitsbue og havde rystende ben så vildt et handjob gav hun!! Da jeg ENDELIG kom var hun pavestolt og svedte som et vandfald!!!! Jeg tror faktisk vi begge 2 skraldgrinede på det tidspunkt. Her var der dog ikke noget bad, men hun var grundig med aftørringen, mens hun komplimenterede min udholdenhed... hun skulle bare vide at chokolade nødderne havde været på 10 minutter før hende! :)

 

Jeg gav hende fluks 10 euro mere i drikke penge for et "JOB WELL DONE"

 

Nu sidder jeg så her på Eroguide med en øl i hånden og har planlagt at besøge denne skønhed i morgen!

 

http://www.nuevoloquo.com/masaje-erotico/barcelona/oportunidad-espa-ola-tipo-modelo-20-a-os-24-horas/53228/

 

Hun vil så have 100 euro for en time.... MEN hvad fanden i forhold til de "etablerede" steder er det stadig en god pris og jeg kan så krydse 3 farver og nationaliteter af i bogen!

 

God Aften folkens!!!!

 

kan du huske hvad det Thai sted hed?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det har vist både skiftet navn, ejer, hus, piger op til flere gange nu ;) og de har samme "falske" billeder på! Så tag du bare en tilfældig og nyd måden de viser pigerne frem på!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hi

Well i can say BCN is a sex city, actually they called the city of sex some years ago, i have to say i liked your review very much, somebody asked if Aragon street is the place for it, actually is places with more houses and working girls, all over the city is places but they dont put red signs or anything, normally just with the ads in Nuevo loquo for example, but there many pictures are fake, but when is selfies then more probable is not fake, is what men there normally say. The links down are also from pages, some prices are little more than nuevo loquo but the good is the pictures are real cause when you put an add there you must send them a picture of yourself make in the moment so they can see is you in the picture

http://www.girlsbcn.co.uk/escorts-barcelona/

http://www.photoescorts.com/escorts/barcelona

This one is a big forum there and also girls and houses make ads, the forum men there sometimes are very... well you here are angels in front of what they write, and also they make wet tshirt contest with the working girls in the forum etc, is very funny, but you can get some recomendations of places there just use google translate as i do with Eroguide

http://www.sexomercadobcn.com/

And something very important, if you go BCN or Spain in general, dont ask a taxi driver to bring you to a place with girls, they get around 30 euros for each person they bring but that finish payiing the client, for example if the price is 150 for one hour, they will tell you is 180 so the taxi driver get the 30, so you better look the place in internet call ask the price, and if you go by taxi pay attention ;-)  (hope they dont read this ;-) )

Del dette indlæg


Link til indlæg
Juan skrev, for 4 timer siden:

@ Mani77: where does she advertise? any link?

 

Lidt søgning på billederne giver resultat:

http://www.erosguia.com/13625.html

http://www.putasbarcelona.es/13625_sara-teen_626-867-082.html

http://www.escortsprestige.com/13625.SARA-TEEN

Og her er en annonce med det telefonnumer Mani har oplyst:

http://ylbtgxy.escortintime.com/escorts/barcelona-sara-teen-11089

Redigeret af Den Lange

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...