Hop til indhold
Gæst

GANGBANG i Vejle på torsdag den 23. okt. - med 23 årig lækker pige

Recommended Posts

Guest norisk

Kan godt tænke mig at deltage, hvis fridag kan bevilges så sent.Er der mange tildmeldte

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg ved godt det er sent, aftalen kom først på plads i dag.

 

Indtil nu er der 14 tilmeldinger - men det er ikke ebsbetydende med at det er 14 som kommer, der kan sagtens komme flere tilmeldinger (det håber vi sørme) - da det typisk kun er ca 30% af de tilmeldte der faktisk kommer, men det er måske lidt bedre hvis det ikke er 14 dage før man har meldt sig til ;o)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest MM40

Wauwww - Jeg var afsted til dette gangbang i går, og lad mig starte med at sige, at det virkelig var en oplevelse ud over det sædvanlige. For det første så var pigen fantastisk sød, og meget, meget velskabt, og der er ingen tvivl om at hun absolut var helt med på legen, hele tiden... DEJLIGT og super frækt.

 
For det andet så var det overordnet et utroligt afslappet og hyggeligt arrangement med en super stemning, så meget stor ros til arrangøren også, det er de små ting, f.eks. at man kan sidde og få en kop kaffe, en smøg og en hyggesludder i spiseafdelingen og at der i den store stue, hvor GB'et foregår er et par sofaer, som man kan placere sig i, mens man ser på løjerne i den helt fritstående seng.
Hvis jeg skal dryppe en smule malurt i bægeret, så havde det været fint at det havde været annonceret mere end 2 dage før, men der var nu pænt med deltagere alligevel, mens jeg var der var der hele tiden 6-8 fyre.

Men alt i alt - 10 stjerner ud af 10 mulige herfra

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...