Hop til indhold

Recommended Posts

Tilfældet ville at jeg kom forbi Søborg i går og kom i tanke om en god oplevelse på Søborg hovedgade sidste år og derfor tog chancen og gik ind uden tidsbestilling. Blev mødt af en smilende Alyz som godt kunne være hende på billederne men de er i så fald ikke helt nye og måske har de også fået lidt hjælp. Hun har et sødt smil men er klart frækkest med BH på.

Anywho, efter et kys og en kram fik hun på primært spansk spurgt hvad jeg ville have og viste mig en menu på et lamineret ark (en fin løsning når vi nu ikke kunne kommunikere andet end på mit 20 år gamle gymnasiespansk). Jeg tog 30 min til 600,- inkl kys, fransk og dansk. For et par hundrede mere kunne jeg har fået superfransk eller megafransk men det var lige hvad jeg havde i lommen af Cash så af med tøj, den obligatoriske aftørring og så til leg. Hendes bryster har fået hjælp men hun var dejlig og smilende og sagde de rigtige lyde om end de ikke alle var fra "nydelsen".

Jeg gav hende en slikketur til hun kom og det ændrede åbenbart alt, for nu ville hun sutte mine nosser og gik desuden energisk i gang med at give mig et økologisk blowjob! Hun suttede og slubrede løs og kravlede hen over mig og det var lige før jeg troede hun ville ride mig uden gummi men heldigvis tog jeg fejl og hun gik til stålet med indlevelse og tempo.....

Vi bollede i forskellige positioner og det endte med at jeg kørte den af mellem hendes bryster. Efter ca 50 min var jeg ude igen en anelse overrumplet men på alle kanter tilfreds!

 

 

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=20302

Del dette indlæg


Link til indlæg

Brysterne er hjulpet på vej men er en god stor håndfuld hvis man er landmand. Det var i hvert fald mere end mine arbejderhænder kunne rumme:) Jeg havde foretrukket dem uden plastik, men de var ikke hårde og mærkelige.

 

Hvis man tager brillerne af og klemmer øjnene lidt sammen i den dunkle belysning så ligner billederne ret godt, men det er vist ikke det svar du leder efter Dressmann.....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...