Hop til indhold
cuddler

Et sted hvor det simpelthen ikke kan gå galt. House of Divine i London -

Recommended Posts

Hej venner

Dette er en en anmeldelse af en bestemt pige, men jeg har haft en hel del oplevelser på House of Divine og jeg må sige at de overgår LANGT den gennemsnitlige oplevelse i København.  Så hvis I skal til London behøver I ikke kikke videre.  Prisen er også yderst rimeligt, £130 for en time (kr.1220). mod de normale London priser på £200-250.  De to steder i London er udstikker fra moderforretningen i Milton Keynes (Englands glædespigehovedstad), og de bruger kun de piger, der har været populære i MK, så der er simpelthen gevinst hver gang.    Derudover står husene i luksusomgivelser.  Og de snakker allesammen engelsk. So what's not to like?  Bare jeg boede der fast!

 

Når man slår op på deres hjemmeside står der links til anmeldeser på Punternet.com og andre hjemmesiden. Dem kan man absolut stole på, jeg har aldrig hørt om plantede anmeldelser. Jeg har dog en enkel gang oplevet at en meget kritisk anmeldelse ikke kom med på HoDs side, men normalt er de der allesammen. Man kan også bare gå ind på punternet og søge efter pigen.  Mine egne personlige oplevelser har altid stemt overens med anmeldelserne.

 

Jeg har lige slået op de 5 piger, jeg har at vælge imellem den dag, jeg har til rådighed i London. Og de var ALLE 5 af en kvalitet, som jeg kun meget sjældent læser om herhjemme.  Det er særdeles at bemærke, at ALLE 5 piger kysser godt og dybt og kærligt - ifølge anmeldelserne altså. Og som I godt ved, gælder det meget sjældent i København, uanset hvad der står i annoncen.  Hver eneste f de 5 beskrives faktisk som en af de bedste knald, anmelderen nogensiden har fået.

 

Skriv gerne her, hvis I kommer på besøg derovre!

 

http://houseofdivine.com/

Redigeret af cuddler

Del dette indlæg


Link til indlæg

De to steder i London er udstikker fra moderforretningen i Milton Keynes (Englands glædespigehovedstad), og de bruger kun de piger, der har været populære i MK, så der er simpelthen gevinst hver gang.    Derudover står husene i luksusomgivelser.  Og de snakker allesammen engelsk. So what's not to like?  Bare jeg boede der fast!

Tænk, det anede jeg ikke! Altså at Milton Keynes var "stedet" i England. Tusind tak, cuddler! Jeg tror også jeg skal juleshoppe derovre i år. Jeg kan se at man kan få pornostjernen Delta White på besøg!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv, Britiske Pund er kommet op i 9,40 kr. Så koster en time med Delta White til £120 over 1100 kr. - men heyyy, det er jo mindre, end mange af østeuropæerne tager for det i København. Mon det her er inkluderet i prisen?: " OWO, FK, GFE, facials, sub, role play, RO"

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skal lige gentage, at House of Divines to huse ligger i London.  Men da pigerne også arbejder i Milton Keynes stammer mange af anmeldelserne derfra.

Hvorfor er priserne så lave? Det er ikke rigtigt til at forstå. Jeg kan bare konstatere at ejeren/manager, som før tit skrev på punternet, virker som en yderst rimelig mand, der er meget optaget med kundetilfredshed. Og åbenbart også pigetilfredshed, siden der er rift om pladser i London på trods af de lave priser.  Hvis en pige ikke leverer varerne i London - altså hvis kunderne ikke er tilfreds - bliver hun erstattet af en anden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Louis alle de nævnte ting er med.  Der er ingen extras.  Fransk er altid uden.  Græsk (som de kalder A-levels) er sjældent med.  Nogle giver CIM (megafransk), andre ikke. Billederne er altid ægte, og pigerne er lige ved at få taget nye billeder hvor photoshopping ikke er tilladte, bortset fra for at skjule pigens identitet hvis hun ønsker dette.

 

Der er mange østeuropæer og latiner ligesom herhjemme, forskellen er bare, at de bor i England.  Tit studerende.  Så for det første kan de tale engelsk, og for det andet kan man godt møde den samme pige igen.  Men der er også en del britiske piger.

 

Og så tager de kun lige så mange vagter, som de har lyst til, ligesom på danske klinikker, så de kører ikke træt af det ligesom de omrejsende piger vi møder herhjemme tit gør.   

Redigeret af cuddler

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...