Hop til indhold
cuddler

Suyoko, japansk pige hos Daisy Club

Recommended Posts

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=21358

 

Der er oplevelser hos glædespiger, som får alle klokkerne til at ringe. Så bliver man bare så glad, hele dagen går man rundt i skyerne.  Og så er der dem, hvor der ikke sker en skid udover at man får sex. Dem kan jeg blive temmelig deprimeret over, efter alle overvejelserne og forberedelserne. Også fordi så er der lang tid indtil man kan prøve igen.

 

Min time hos Suyoko hørte desværre til det andet kategori.  Det lykkedes mig aldrig at få hende med, og man kan jo ikke sexe alene.  OK man får en udløsning til sidst, men det kan man da ligeså godt få alene derhjemme.  

 

Det startede godt nok. Det er hende fra billederne, 100% det samme. Også tøjet var det samme. Og japansk er hun faktisk, tror jeg, hun lignede i hvert fald en japaner, og opførte sig også sådan.  Meget sød og smilende, med den nervøse latter, som er så typisk for japaner.  Men desværre stort set ingen engelsk, alt skulle gentages på 5 forskellige måder, før hun forstod det, så verbal kommunikation var der ikke noget af.  Jeg prøvede efter bedste evner med den kropslige kommunikation, meget blødt, og i starten gik hun med på noget forsigtige kys, men de tørrede hurtigt op og fremover var der ingen.

 

Brysterne er for resten typisk østasiatiske, små men med nogle meget fremtrædende brystvorter, som jeg virkeligt godt kan lide og som er så sjældne hos europæiske piger.  Nemme både for elskere og babyer at få fat i :wink:  Resten af kroppen er præcist som man kan se den på billederne.

 

Efter noget tids stående kropsberøring gik jeg i gang med at slikke hende. Der kom en del klynkeri, der ikke virkede ægte, men det lykkedes mig ikke at få hende rigtigt oppe at køre.  Noget effekt havde det dog, for hun tog flere gange noget køkkenrulle og tørrede sig under rumpen mens jeg var i gang, åbenbart for at holde sengebetrækket rent. (Mærkeligt nok var der ingen lagen eller håndklæde ovenpå.)  Jeg prøvede at hjælpe til med fingeren, men det ville hun ikke have.

 

Efter noget tid måtte jeg opgive, og hun gik over til fransk, dog med kondom på (selvom megafransk skulle være med i prisen), som var ganske almindeligt. Og så over til missionæren. Først skulle hun dog have noget glidecreme på, som gjorde, at jeg ikke rigtigt kunne mærke hende, så efter noget tid bad jeg hende gøre mig færdig med munden.  Men selv om jeg sagde det mange gange, blev det gjort kun med hånden.  

 

Timen var ikke gået endnu, men siden det ikke var lykkedes at få en rigtig forbindelse, og da vi ikke kunne snakke sammen, valgte jeg at gå.  På vejen ud fik jeg et glimt af den nye pige Miki, bare nok til at konstatere at hun havde de omtalte store bryster, før hun flygtede ind i et andet rum.

 

Alt i alt en seance der var totalt præget af, at Suyoko ikke rigtigt havde lyst til det.  Jeg bebrejder hende ikke noget, for hun er megasød, og det kan ikke altid være så sjovt at skulle stå til rådighed for hvem som helst.  Det var nok aldersforskellen, der hovedsageligt var skyld i problemet, for jeg en en gammel gut og hun er kun 22.  Nogle piger klarer det uden problemer, andre kan bare ikke, og de er ikke endnu professionelle nok til at gøre det godt for kunden alligevel.  Jeg havde før i tiden en regel om ikke at besøge piger under 25, men droppede det simpelthen fordi de allerfleste besøgende piger er meget unge, og en del af dem har jeg haft rigtige gode timer sammen med, måske især latiner. Men jeg må hellere indføre reglen igen, både for min skyld og for pigernes.

 

Og så næsten gang tror jeg at jeg venter med at besøge en ny pige, indtil hun er blevet anmeldt af en kunde, der også har anmeldt andre piger, så man har et sammenligningsgrundlag. Det var ikke tilfældet her.

 

 

 

 

Redigeret af cuddler

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været hos Suyoko et par gange, og for mig gik det sgu fint nok med det engelske, vi kunne sagtens forstå hinanden. Jeg har også fået megafransk hver gang, og hun virkede absolut ikke som om hun ikke kunne lide det. Jeg er også oppe i årene, så I har nok haft dårlig kemi?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...