Hop til indhold

Recommended Posts

Syntes det er en lidt misvisende annonce, da hun siger hun opholder sig omkring Odense. Et Google Map chek viser hun ligger nærmere Middelfart/ Nr. Aaby, end Odense.

 

Tror faktisk jeg har skrevet med hende på SugarDaters, hvor hun er meget svær og få en snak igang med.

Redigeret af asspassion

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun har også en annonce i ekstrabladet papirudgave idag under "klinikker".

Adressen er der noget der hedder i Søndersø, ca. 10 km. Nord for Odense

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun har også en annonce i ekstrabladet papirudgave idag under "klinikker".

Adressen er der noget der hedder i Søndersø, ca. 10 km. Nord for Odense

Jeg vil gerne korrigere mig selv... Det er under Søndersø postnummer, men Asspassion har ret i at det ligger er stykke fra Søndersø. Nærmere betegnet Nymark som ligger lidt uden for Hårslev på vej mod Brenderup.

Det er bare langt ude på landet... :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har ringet og bestilt en tid, og ankom til et ældre hus, hvor en lille ung og buttet thaipige åbnede døren. Jeg vil vurdere hende til at være i starten af tyverne, og med nogle pænt store bryster. Hun er faktisk rigtig sød, og har et sødt smilende ekstra kilo hun bærer rundt på gør ikke mig noget...

Jeg blev vist op på førstesalen af huset, hvor der stod en rigtig massagebriks. Hun blev i lokalet da jeg tog mit tøj af, og på min forespørgsel om jeg også skulle tage underbukserne af, sagde hun ja.

Jeg lagde mig op på maven på briksen og der gik ikke længe inden hun også begyndte at nusse klokkeværket. Jeg ignorerede det da jeg syntes at jeg gerne ville have lidt mere massage. Efter ca. 20 minutter bad hun mig om at vende mig om, hurtigt kom spørgsmålet om jeg ville have happy end til kr. 1000.- med massagen. Jeg spurgte hvad det indeholdt, og da hun sagde at det var fuld pakke syntes jeg at det var ok, og hurtigt trak hun overdelen af hendes lille sorte kjole ned så de store bryster kom ud i fri dressur. Trusserne røg også af, men hun beholdt kjolen på.

Vi byttede plads, og jeg tog stilling mellem hendes ben, hvor jeg slikkede hende til hendes store fornøjelse... (Virkede det til. :-))

Da det er længe siden jeg har fyret kanonen af, holdt jeg desværre ikke så længe efter jeg besteg hende. Hun antydede at det nu var slut, men da der kun var gået 40 minutter af den bestilte time spurgte jeg om hun ikke gav lidt mere massage. Det var ok, og hun gik så igang med at bore hendes albuer ned i ryggen på mig... Ikke super godt, men hvad forventer man af en ung tøs...

Om jeg besøger hende igen tror jeg ikke...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...