Hop til indhold
Thomas_Horsens

Lilry Thaimassage, Horsens

Recommended Posts

Er der nogen, der har været hos Lilry Thaimassage på Smedegade i Horsens for nylig? Er det pengene værd? Jeg synes, at annoncen i Onsdagsavisen lægger mere op til den fulde pakke end andre thai-annoncer. De skriver f.eks. ikke, at det også er til kvinder, og de skriver, at de er to piger på stedet, og de tilbyder umiddelbart kun oliemassage. Det lyder lidt af oliepjaskeri og svensk/fransk.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er der nogen, der har været hos Lilry Thaimassage på Smedegade i Horsens for nylig? Er det pengene værd? Jeg synes, at annoncen i Onsdagsavisen lægger mere op til den fulde pakke end andre thai-annoncer. De skriver f.eks. ikke, at det også er til kvinder, og de skriver, at de er to piger på stedet, og de tilbyder umiddelbart kun oliemassage. Det lyder lidt af oliepjaskeri og svensk/fransk.

Min erfaring med stedet er af du kan få hele pakken. Ejer vil gerne sælge ekstra ydelser og prøver at pjaske olie på dig og så ellers få solgt pakken. Hun er ikke pæn men har gode silikone bryster

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så besøgte jeg selv stedet. Det var en lidt blandet fornøjelse.

 

Det er jo ikke særlig diskret med dør lige ud til en ret befærdet gade, men det kan jeg leve med, hvis bare der er en lille sandsynlighed for, at man kommer der for at få ordnet ryggen. Det er der ikke rigtig - ikke hvis man kender stedet.

 

Jeg blev budt velkommen af en køn thaipige - alder er så pokkers svært, men jeg ville tippe hende til 20'erne. Kan også være 30'erne. 160 høj, vil jeg skyde på. Hun spurgte vist, om jeg ville have "Sara" (det lød sådan), men jeg svarede, at jeg var ligeglad.

 

Massagen var ikke noget skrive hjem om. Hun pjaskede ikke så meget olie på, hvilket kan være fint nok, men hun masserede heller ikke rigtig. Hun lod bare sine hænder lave nogle overfladiske bevægelser på rygstykkerne. Men ballerne gjorde hun en del ud af, så jeg lå jo ret hurtigt og blev opstemt. Men der var nu ikke overdreven pirring mellem benene, så det virkede egentlig ikke så påtagende. 

 

Nå, men efter 40 minutters ligegyldig massage (undtagen den lidt pirrende ballemassage), skulle jeg vende mig om. Så fik min overkrop en ordentlig tur, og pikken begyndte at røre på sig. Det obligatoriske spørgsmål, og jeg takkede ja. Særligt, da det var billigere end andre steder i byen. 500 for massage og HJ.

 

Hun gav teknisk set et rigtig godt HJ. Smurte pikken ind i masser af olie og begyndte at massere den stiv, langsomt. Vi  havde heldigvis ikke travlt. Den hun havde fået den op, fik jeg lyst til at røre ved hende. Hun var jo lidt lækker, som hun stod der med min pik i hånden. Hun stod med ryggen til, og jeg spurgte hende "må jeg røre dig?". Det overhørte hun, og jeg havde ikke lyst til at spørge igen. Nå, men hun fik min pik tømt, og sørgede professionelt for, at min ladning kom på hendes hånd, så hun kunne gå ud og vaske det af. Så tog hun et stykke papir og tørrede resten nødtørftigt af. Så var vi færdige, smilte hun.

 

Nu er der jo bare det ved udløsninger, at der godt kan gå lidt tid, før røret er helt tomt, og det har de haft sans for hos både Mukda og Lady Spa i samme by, hvor de ikke afslutter med HJ, men bruger de sidste ti minutter på massage og rengøring. Men ikke her.

 

Nå, men jeg kom vist til at klatte på gulvet, da jeg skulle have tøjet på. Hun stod ude i forlokalet med ryggen til og kiggede ud på gaden, mens hun ventede på betaling. Jeg sagde "tak for i dag" og gav hende 600, hvorved det lykkedes mig at få et smil mere frem og et "tak for besøget".

 

Hun var egentlig meget sød, og hun så dejlig ud, men jeg havde en lidt flad fornemmelse, da jeg gik derfra. Som om jeg havde udnyttet hende, fordi hun ikke virkede særlig begejstret for det, hun tjener sine penge ved. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, om dette skulle være min sidste thai-massage, for det hele var sgu lidt for trist, og en glædesløs udløsning kan jeg altså godt selv lave med højre hånd. Jeg forventer ikke, at de stønner og roser min store pik som i en pornofilm, men de må da gerne smile og flirte en lille smule for de 2-300 kroner, jeg betaler for fem minutters arbejde. Ellers bliver det for trist.

 

Det var mit første og sikkert eneste besøg hos Lilry Thaimassage. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...