Hop til indhold
Thaitilmig

Nye piger på Grundtvigsvej 27B, Frederiksberg

Recommended Posts

Jeg var i humør til oliemassage med svensk afslutning. Valget faldt på Grundtvigsvej 27B:

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=12516

 

Jeg fik en glimrende massage af en thaipige med blondt/afbleget hår. Der var imidlertid ingen pirring eller anden optakt til efterfølgende afslutning, så da spørgsmålet om ekstra kom på banen, valgte jeg at takke pænt nej. Og så var massagen pludselig slut! Efter kun 45 minutter. Da jeg påpegede dette, påstod pigen, at massagen var startet et kvarter før det tidspunkt, hvor hun rent faktisk var gået i gang med at massere.

 

Nå, det var jo påstand mod påstand, og jeg gad ikke diskutere yderligere. Jeg gav hende en femhundredekroneseddel og bad om at få hundrede kroner tilbage. Det kunne ikke lige lade sig gøre. "Har du ikke fire hundredekronesedler?", blev jeg spurgt. Det havde jeg ikke, så endte det med, at jeg fik en tohundredekroneseddel tilbage. Det var dog et forsonende træk :smile:

 

På vej ud så jeg de to andre piger. Et par sorthårede skønheder, så annoncens ordlyd om "nye unge smukke piger" er rigtig nok. De to billeder i annoncen af piger, der får massage, er dog ikke ægte. Det kan være, at jeg skal vove et besøg mere på adressen.

Redigeret af Thaitilmig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...