Hop til indhold
Guy31

ENDELIG! Viborg Landevej 55, Onsild.

Recommended Posts

Så er det vist på sin rette plads med en anmeldelse af dette sted... en ny anmeldelse - og en positiv en!

 

Jeg har før svoret at holde mig væk fra dette sted... uengagerede mørke piger plejer at være kendetegnet. Men da jeg alligevel var ude at køre og kom den vej forbi, så tænkte jeg at jeg lige ville kigge ind og se hvad der skulle være derinde i dag. Havde ikke rigtig nogle penge på mig, hvilket så også betød at jeg havde en god undskyldning for at køre igen... ville bare se hvem der var derinde og høre hvad hun tilbød... bare af nysgerrighed.

 

Ringede på døren og ventede på den blev åbnet.. og BANG! Der stod noget HELT uventet. En lille lækker nøddebrun sag med langt mørkt velplejet hår med noget farve i. En meget lårkort netkjole, så man kunne se hvad der gemte sig under... og det var et ret så lækkert syn. 

 

Faktisk var det så lækkert, at jeg stod og snakkede lidt med hende om hvor længe hun havde været der og hvor længe hun ville blive der osv. Og sagde at jeg måske kom igen, hvis jeg kunne finde et sted at hæve penge. 

 

Da jeg gik igen havde jeg en fornemmelse af, at det kunne blive en rigtig fræk oplevelse, så jeg fandt en kontantautomat (ligger en lige ved siden af - har aldrig lagt mærke til den før)... tænkte det igennem igen og besluttede mig for at hæve de 500 kr, som hun sagde var minimum. Væk med fornuften.. dette tydede for godt til bare at lade passere.

 

Så jeg kørte ind i gården igen og ringede på... gav hende de 500 kr. og hun spurgte hvad jeg havde lyst til... så for lige at opsummere kort hvad der skete:

 

Hun har en dejlig glat velsmagende fisse

Hun sutter som en drøm

Hun elsker anal - vil helst det faktisk

 

Det betød desværre at jeg ikke fik lov at prøve hendes lille mis, men derimod det "forbudte" hul... 

 

Hun startede med at sutte den godt og grundigt hård... derefter nød hun at jeg slikkede hende. Startede med meget pornostøn, men det dæmpede sig og blev mere realistisk.. Derefter ville hun kneppes i røven, hvilket jeg ikke sagde nej til med den udsigt. 

 

Herefter tog hun så kondomet af og begyndte at spille den af på mig... imens hun lå klar med åben mund til at tage imod. Men NEJ! Fandeme nej... hvor mega fristende det end var, så ville jeg ikke være færdig her. Så jeg fik hende vendt om igen og hun tog den igen i hul nr. 2. Og jeg kunne virkelig høre hvor meget hun nød det... Det holdt dog desværre ikke længe, så kom jeg i kondomet langt oppe i hende.

 

Det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke skød ladningen af i hendes mund og at jeg selv synes jeg kom alt alt for hurtigt... alt andet var nærmest perfekt! 

 

Hun er meget imødekommende... fik smalltalket lidt og lærte hinanden lidt at kende (endda vores rigtige navne - men afslører ikke hendes), og hun er, så vidt jeg forstod, på adressen i en uge mere ca. 

 

Billederne i linket ligner hende lidt kropsmæssigt... tror dog ikke det er hende, for synes faktisk ikke de yder den kvinde jeg mødte nogen retfærdighed. Hun er fra Columbia og virkelig drønlækker - mere end på billederne - og fræk. Desuden har hun en lændetatovering, hvilket ikke ses på billederne.

 

http://side6.dk/resultatside/?q=lovelyisabella

 

 

Hun er en oplevelse værd og leverer en rigtig god service. Virkelig smuk, sød og nærværende pige... så selv om stedet har et blakket ry, så ser det ud som om det er blevet vendt - i hvert fald for en tid. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jep.. Men ved ikke om alle får det.. handler nok en del om kemi. Og mht annoncen... Den er ringere end HvadI stedet tilbyder. hvert fald når det kommer til pigen. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja jeg kender også udmærket stedet. De annoncerer også her http://www.massage24-7.dk/bruger/145/Sex%20ABC

 

Bordellet har ligget der i årevis og som du selv er inde på er kvaliteten ganske svingende. Der har været gode og mindre gode oplevelser.

 

Dog vil jeg sige at den behandling du har fået for kun 500 kr. lyder lige lovlig billig. I må have haft mere end god kemi his du spørger mig.

 

De fleste gange jeg har været der har det virket som om pigerne har gjort alt for at koble ekstraydelser på hvilket jo selvfølgelig betyder ekstra gebyrer. Men hvis det er blevet så billigt som du skriver, og pigerne er fra øverste hylde og fyldt med engagement tja så kunne det være man skulle prøve til igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kommer lige der fra og billederne er af hende måske er hun lidt kraftigere, sød pige og god sex, men priserne du nævner så jeg ikke noget til, dansk og fransk 800 kr ingen anal på menykortet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så må der være kommet en ny pige, for hende jeg besøgte sidste fredag var langt pænere end billederne. Som jeg skrev i anmeldelsen, så var hun der også kun i ca en uge mere... Så kan være hun er smuttet videre.

Mht prisen jeg fik.. Hun sagde det var hendes minimum pris og ydede en service langt ud over det. Af hvilke grunde skal jeg ikke kunne sige.. Men det er min erfaring man kommer langt med at behandle en pige pænt og virke interesseret i hende og ikke kun hvad hun kan gøre for en. :-)

Desuden kiggede jeg ikke på menu kortet, men snakkede med hende i stedet. Så om anal står på det ved jeg ikke, men det var hvad hun havde lyst til den dag.

Redigeret af Guy31

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil faktisk være lidt flabet og sige at man med fordel kan spare pengene og gå lidt længere op ad gaden til pigernes kro. Her kan man heldig og få 2 til ens pris :-P

 

-Og her mener jeg naturligvis ikke at pigernes kro er hjemsted for glædespiger, men blot at alle jo med at kvinder har det med t tænke med fissen når de får helt lidt alkohol på :mrgreen:

 

God weekend

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...