Hop til indhold
HG Wells

Anmeldelse: kedelig og uinspirerende: sexy angelsaarhus

Recommended Posts

Jeg havde besøg af Lea og Nathalie til en times sjov og spas. De var lidt forsinket, men så søde og frække ud, på den der lækre østeuropæiske måde. Jeg fuldte dem ind. De ville ryge først (vummel hobby), men okay - det gav en god mulighed for at stå og føle lidt på de unge damer.

Anyways, vi kom i gang. Og det var virkeligt ikke ret spændende. Ingen kys, superfransk, megafransk eller noget som helst. Reklamen lovede alt muligt, blandt andet sorte kys og urinsex (som jeg bestemt ikke skulle rodes ud i). Da jeg bad om at få slikket boller, blev de afsprittet først. Seriøst, hun hev en sprit spray frem og afsprittede mine boller.

Så to piger i samme seng viste sig at være kedeligt og uinspirerende. Når det sjoveste er at gå rundt og tage på damerne, så er det ikke imponerende. Oh en ting var ret sjovt, der var lidt fingeret lesbisk action, det var lidt spast. I hvert fald indtil den ene brød sammen af grin.

Så alt i alt, ikke imponerende. Billederne passer, det er de rigtige damer. Men kan ikke anbefales.

http://www.escort-side.dk/SEXY-ANGELSAARHUS?ad-id=2022

Oh og en anden irriterende ting, jeg har lagt mærke til at mange udenlandske piger gør, er at sætte håret op. Jeg elsker langt hår, hvorfor skal det absolut sættes op?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Virker nu som nogle lækre tøser. 2 piger 1400 i en time?

De er ganske lækre. Ingen tvivl om det, men jeg har sjældent oplevet noget så ligegyldigt. Og nej, du skal lige gange med to, 2800 plus transport. De trucker hjem på søndag, og bliver afløst af to andre piger - måske de er til mere sjov.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...