Hop til indhold
Elliot

Harrmony/Atmos/Opasia 3 dage i himlen

Recommended Posts

Hej,

 

Beklager jeg ikke kan huske det nye navn på Opasia, Jeg tog til hamborg med en kammerat i 3 dage, og her en lille beretning om vores lille "golftur" (som jeg sagde til ham, vi var jo igang en 9 hullers... bane ;-)

 

 

----- OPASIA -----

Vi startede på Opasia, ankom relativt sent ved 21 tiden, der var ikke så mange, så der kom straks 2 piger over og satte sig ved os,. De kunne ikke meget engelsk vi kunne ligeså lidt tysk/rumænsk så vi endte i det store rum og min kammerats pige var en rigtig frækkert :-) så det var noget af et show hun fyrede af med ham! fed oplevelse..

 

Opasia ser en smule nedslidt ud efterhånden, pigerne er stadig søde, vi sad ikke alene på noget tidspunkt, der kom hele tiden nye piger over (der var vel en 10 piger på vagt) Konceptet med at alt er gratis efter man er kommet ind er fantastisk, men det var godt vi startede her :-) mere om det senere!

Så alt i alt en fantastiske 4 timer, hvor vi fik knaldet 2-3 stykker hver, og var så igang med hamborg.

 

---- HARMONY ---

Dagen derpå, tog vi til harmony ved 17 tiden og havde egentlig kun tænkt os at blive der et par timer da vi var en smule slidte efter gårsdagens tur, MEN vi blev klogere ;-) det blev langt over 2 før vi kom afsted hehe.

 

Harmony forstår jeg slet ikke kan købes til de "små penge" som det koster at komme ind, klubben er en rigtig gentlemens club hvor der virkelig er kræset om det hele, servicen var fantastisk, - tak til mini-me for at hente kammeratens ene sko bag omklædningskabet :) og hele vejen igennem var det bare søde søde piger der ikke pressede på, men man vidste jo godt det var pr. tur det kostede.. 

Pigerne er som taget ud af Playboy, og vi fik virkelig set mærket og prøvet nogle lækre skår!

 

Lige ankommet blev vi modtaget af en pige med en drømmekrop, som jeg efter et kvarters savlen bare var NØDT til at tage med på et værelse, kammeraten tog veninden med på værelset ved siden af men havde kun en middelmådig oplevelse med hende (han skulle lære at vælge bedre!) 

Nå men, en ½ time i himlen, med en atletisk drømme flot kvinde der kunne knalde i stillinger jeg end ikke vidste fandtes, damn det var godt! 

 

Efter endt tur, blev det aftensmads tid, hvor den lækreste lille petit mørkhårede pige sad og spiste sammen med os, hun var simpelthen for lækker, men kunne ikke endnu... Så vi tog os god tid, sad lidt i haven, lidt sauna og så noget massage til kammeraten hvorimens jeg listede ind til den mørkhårede godte...  ½ time igen, hvor jeg troede tur 1 ikke kunne toppes, blev jeg klogere, hende her kyssede som en drøm og vi havde det frækkeste gode blide sex jeg har haft længe, .. fantastisk igen!

 

Tilbage igen, fik vi snakket med lidt forskellige piger, der var mange mange smukke at vælge imellem, men faldt for den frække mund på mørke choco, og efter 2-3 timers on/off snakken og gejlen, blev det endelig tid til at tage hende med på værelse (mit valg at sige til hende jeg ville have samlet kræfterne 100%) Nå men, hun havde tidligere sagt hun ikke forstod fyre altid ville komme i munden på hende..... DET VED JEG SÅ GODT HVORFOR NU!! ;) hun deepthroatede til roden og lavede mange forskellige retninger så man følte som man var havnet i en malkemaskine .... for satan! måtte stoppe hende så jeg kunne få hende knaldet godt og grundigt, men efter 10 minutter, blev jeg enig med mig selv om at jeg hellere ville suttes,... bedste blowjob til dato hehehe. Hun skal helt sikkert med på værelse igen (og det skal den petit mørkhårede også!)

 

Harmony er klart det bedste sted jeg har været kvalitetsmæssigt, både piger og lokation og måden pigerne/husets andre arbejdende omgåes en på, det er top klasse.

 

--------- Atmos ----------------

 

Nåh, 3. dag, tid til Atmos, vi var nu godt udbrændte og ville egentlig bare ind og se det og så køre igen efter en times tid,... men igen blev vi klogere :) Atmos huset er en smule forvirrende og ikke nær så lækkert som Harmony, men det fungerer dog med en lækker pool og lækkert sauna område, Baren derimod er kedelig og grå,.

 

Pigerne var en tand for agressive, måske fordi der var 40 af dem og måske 10 fyre... Men oplevelserne med de 2 jeg nåede denne aften var nu stadig rigtig rigtig gode, og vi endte da også med at blive der en 6 timer heh.

 

Vi startede med at finde 2 piger der var godt frække og kunne få os in the mood, og besluttede os for at starte med at tage dem med i poolen, selvom tiden så starter. Krammede og slikkede og æltede og masede rundt med dem i poolen et kvarters tid og fandt så et værelse hvor vi kunne få lidt mere action :-) det blev til en hel time da vi var midt igang da den ½ time var gået, ohwell, man kan jo ikke sige stop når en pige er igang med at ride en imens hun siger at tiden er gået.

Det er en smule turn-off for mig når en pige begynder at snakke priser imens jeg i gang med at blive redet, men et par minutter senere var jeg klar igen til at fortsætte og så fik de ellers tur i en heftig firkant :)

 

Resten af aftenen sad vi mest i baren og samlede kræfter ved at drikke nogle pils, imens den ene aggressive tilbud kom efter det andet, flotte lækre piger men kræfterne var så småt brugt op, .. Dog havde jeg fået et råd om at den vildeste af alle pigerne var kort lyshåret og hed (har jeg glemt nu)

Så imens vi sad i poolen og drak nogle øl, kom en pige hen og snakkede løs, vi gav hende et par øl selvom de ikke må drikke, og hun hentede så på et tidspunkt hende med det korte lyse hår, og jeg besluttede mig for en sidste runde med hende da hun joskulle være den vildeste....

Aldrig har jeg prøvet en kvinde der var så meget porno som hende :) for satan det var den halve time værd! og her troede jeg at jeg var helt død, men pludselig kom der liv :) fed oplevelse!

 

 

---- Konklusion ----

 

Har jeg lomme smerter, klart Optasia, billigt, medium kvalitet, men gør det altid som førstedagen, da alt andet vil det se gråt og trist ud i forhold til Harmony :)

Aftenpris inkl drinks: 140 euro

 

Harmony - virkelig lækker klub, vil altid være mit førstevalg, dog en del færre piger end på Atmos, men kvaliteten af dem der var var rigtig god!

Aftenpris inkl drinks: 310 euro

 

Atmos - Ville jeg aldrig vælge før jeg var kørt træt i pigerne på harmony, men så ville jeg nok tage et smut forbi, pigerne er en kant for agressive, personalet direkte uhøflige og aften bartenderen var direkte irriterende, .. Men ganske gode knald, dog er pigerne meget hurtige til at sige "koster ekstra" .. hvorimod det oplevede jeg ikke på harmony selvom jeg fik tungekys og andre ydelser.

Aftenpris: 300 euro.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Ja Harmony er nu ganske fin, ved at være et par måneder siden jeg har været der :-) Fantasy Lounge er det faktisk 11 mdr siden nu, måske et genvisit er på sin plads. 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

 

----- OPASIA -----

Vi startede på Opasia, ankom relativt sent ved 21 tiden, der var ikke så mange, så der kom straks 2 piger over og satte sig ved os,. De kunne ikke meget engelsk vi kunne ligeså lidt tysk/rumænsk så vi endte i det store rum og min kammerats pige var en rigtig frækkert :smile: så det var noget af et show hun fyrede af med ham! fed oplevelse..

 

Opasia ser en smule nedslidt ud efterhånden, pigerne er stadig søde, vi sad ikke alene på noget tidspunkt, der kom hele tiden nye piger over (der var vel en 10 piger på vagt) Konceptet med at alt er gratis efter man er kommet ind er fantastisk, men det var godt vi startede her :smile: mere om det senere!

Så alt i alt en fantastiske 4 timer, hvor vi fik knaldet 2-3 stykker hver, og var så igang med hamborg.

 

Hej Elliot, long time, no see - ja, jeg mindes stadig vores møde og aften på Optasia

 

 

 

- nu Fantasy Lounge, som jeg også var forbi for et par måneder siden, men da skulle man selv kontakte pigerne ved baren og de var ikke så meget for at sidde og hyggesnakke i sofaen - de skulle ihvertfald spørges pænt først og kom ikke selv over. Men ellers for det meste absolut søde og rimelig pæne piger  :) Jeg vil nødig en tur til Hamburg uden også at have været der forbi  :P

 

Men de gode tider fra Fantasy kommer nok ikke sådan lige tilbage  :cry:

 

PS. Stedet har nu altid set nedslidt ud - så det er ikke noget nyt.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du kan ikke sammenligne Flatrate med FKK,

men de 2 ting kan supplere hinanden. FKK er toppen og er væsentlig dyrere,

Klub rækkefølgen har I valgt rigtig, Flatrate først for at løbe hornene af jer, derefter FKK, dog vil jeg tage Atmos først og afslutte med Harmony.

Oh well, I vidste jo ikke bedre :P

 

I har ikke set den 7. himmel endnu, der er mange større og bedre klubber, håber I kan opleve dem ved senere lejlighed ....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Du kan ikke sammenligne Flatrate med FKK,

men de 2 ting kan supplere hinanden. FKK er toppen og er væsentlig dyrere,

Klub rækkefølgen har I valgt rigtig, Flatrate først for at løbe hornene af jer, derefter FKK, dog vil jeg tage Atmos først og afslutte med Harmony.

Oh well, I vidste jo ikke bedre :P

I har ikke set den 7. himmel endnu, der er mange større og bedre klubber, håber I kan opleve dem ved senere lejlighed ....

Nå det lykkedes da næsten RN at have en ligeså billig FKK tur som et bedre Flatrate :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...