Hop til indhold
Guest Hotman4515

Service meddelelse

Recommended Posts

Guest Hotman4515

Hej allesammen - lige en servicemeddelelse til alle der ynder at lægge vejen forbi Odenses bordeller - da der er karussel-festival i byen er alt omkring Brandts passage samt Vestergade inde ved gågaden spærret af - og derfor er det nok ikke særligt spændende at aflægge diskrete visitter hos hhv. Olaf Ryesgade 6 og pigerne på Vesterbro da der bliver stopfyldt med mennesker :) Bar lige til orientering da det ville være lidt træls at tænke at man kunne snige sig uset som en ninja ind disse steder - det er dog sat til at slutte klokken 22 og starte klokken 16 så før og efter kan det måske lade sig gøre - men der kommer nok omkring 1000 mennesker :) Håber i alle får en ellers fortrinlig dag :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tror ikke Olaf ryesgade er et problem da det er en sidegade lidt væk fra gågaden.men det kan som nok blive et problem at snige sig ind på Vesterbro ihvertfald uset.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...