Hop til indhold
nylonlover

Bei Elke, Schierker Str. 2. Berlin, bordel, Granny sex

Recommended Posts

Efter morgenmaden på hotellet tager jeg U-bahnen et stykke og står af på U-bahn Karl Marx. Str. Jeg kaster et blik over på indgangen til den her meget omtalte "Erlebiswohnung". Imidlertid finder jeg Erlebniswohnung noget charmeforladt så jeg har andre planer. Jeg går ned ad gaden i retning mod S-Neukölln. Området er præget af mange indvandrere, små butikker der sælger mobilcovers og brugte mobiler, kebabsteder, cafeer, asien-butikker med tasker og billigt tøj. Flot vejr med høj solskin, det er stadig sommer, men man kan mærke at efteråret er på vej i den friske Berlinerluft. 
 
Jeg er på vej til "Bei Elke", Schierker Str. 2. http://elke120.jimdo.com/galerie/
Det er et lille sted diskret beliggende i stueetagen i en alm. pæn beboelsesejendom. Der er en masse navne på dørklokkerne. Også en med navnet "Elke". Det er vigtigt at indprente sig navnet på dørklokken, hvis man læser bordellernes hjemmesider. Det er ikke alle hvor der står "Massage" og er et rødt hjerte. Her var navnet altså "Elke" - et sted, der iflg. dem selv er "EINE FEINE ADRESSE AUCH FÜR'S KLEINE GELD". Det lyder godt. Kigger lidt på dørklokken og vinduet der står åbent. Men ringer ikke.
 
Det er sgu for spændende det her. Jeg tænder en smøg og går en lille tur hen ad gaden og tilbage igen. Sommetider er forventningens glæde jo den største. Så ingen grund til at skynde sig. Nå men tilbage igen. Jeg ringer på dørklokken og kommer ind i gangen. Selve bordellet er i stuelejligheden tv. Døren bliver åbnet af Eva, som jeg i forvejen har udset mig på hjemmesiden. Idag er nemlig en speciel dag. Det er en dag hvor jeg ikke bare ville have en moden kvinde, men vil prøve ægte "Granny" sex. Eva er iflg. hjemmesiden 65, men der skal nok lægges 5-10 år til. Eva står og ser rigtig fræk ud i sin leopardkjole, der ikke kan skule hendes buttede figur. Hun smiler og viser mig ind i et rødt rum med en stor seng. Jeg bliver præsenteret for yderligere en bedstemor, der kommer vimsende ind og gør sig lækker i røde stiletter og sort nylon. Jeg føler mig næsten som en lille dreng igen blandt disse modne prægtige kvinder. Jeg vælger dog som planlagt Eva. (se billeder på hjemmsiden).
 
Hun trækker mig med ind i et andet bollerum, lidt mindre men også hyggeligt. Priserne starter ved 30€, men idag skal det være lidt ekstra luksus, så jeg vælger 20 min. med det hele for 40€. Hun spørger om jeg vil have noget at drikke, jeg beder om et glas vand. Jeg kan se at hun har sorte nylonstrømper på. Er der mon også hofteholder? Jeg spørger om hun er i besiddelse af "strapse" (hofteholder) og hun trækker op i leopardkjolen - og ganske rigtigt har hun en fræk hofteholder på. Dette her tegner godt! Jeg benytter håndvasken til at friske lillemand lidt op mens hun henter vand.
Hun kommer snart ind igen med et glas danskvand. God service, man bliver tørstig af at gå rundt i byen. Jeg drikker vandet, imens hun lægger et håndklæde på sengen og tager kjolen af. Hun står nu i kun stømper og hofteholder - det klassiske luderdress. Det er et fantastisk syn, hun er meget buttet som var hun næsten gravid. Store bryster i pæn facon. Ikke vanvittigt mange rynker, men istedet overraskende stram over det hele, måske fordi hun er så buttet. Lyst krøllet halvlangt hår.
 
Vi har jo god tid, så vi starter med at kysse og gramse i længere tid på en fræk kæresteagtig måde. Hun kysser frækt med spillende tunge og kører tungen og læberne frækt rundt langs mine læber. Det har hun vist prøvet før. Hun synes så at nu skal jeg forkæles lidt med fransk. Jeg lægger mig tilbage og hun sidder ved siden af med brysterne hængende. Fantastisk syn med de dinglende patter og hendes hofteholder, der strammer ordentligt ind i dellerne på hendes tykke mave. Stropperne er spændt stramt ud over de brede lår. En strop ryger af,  men den sætter hun øvet på plads igen - en rigtig hofteholderpige. Jeg lader hånden glide hen over strømperne, og tager på hendes dinglende bryster, mens hun nu i færd med det franske. Som er ubeskriveligt godt, ikke noget med at bide eller rive eller raspe med tungen, nej varmt og behageligt, blød og lækkert - og med et frækt smil. Hun må have mange års øvelse i piksutning. Der gik laaang tid synes jeg, og så er det tid til dansk. Hun lægger sig tjenstvilligt på ryggen og spreder benene. Et frækt syn med strømper hofteholder og en buttet lyshåret bedstemorfisse, ikke for mange hår og let spredte skamlæber. Skønt at se lillemand glide ind mellem hendes hofteholderben.Jeg kan heldigvis holde mig i noget tid. Dejligt varm fisse at kneppe. Jeg kigger op og ned ad hende og nyder synet. Holder om hendes store krop og kysser hende grådigt imens jeg spermer op i hende. 
 
Bagefter fortæller hun at hun engang har været på ferie i Danmark, det var vist dengang pornoen lige var frigivet. "Og man måtte ryge i toget på vej til Ishøj" som hun siger. Hun sigere hun havde været i branchen ialt 10 år on-off siden 1994. Alligevel en dejlig uspoleret dame, der tilsyneladende har det fint med sit bijob. Stedet kan anbefales hvis du er til "Grannysex". Lidt speciel oplevelse, men det måtte prøves.
 
image.jpg
 

 

Redigeret af nylonlover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...