Hop til indhold
Liderbukken

Diva og Emma fra Aarhus Pigerne

Recommended Posts

Hvor dum har man egentlig lov at være? Jeg ville egentlig have besøgt Emma og Diva fra Aarhus Pigerne i dag, men desværre har begge piger sat falske billeder på deres præsentation på http://www.aarhuspigerne.dk. Men det mest latterlige ved dette er, at det er samme model, de har "lånt" billederne af. Så enten er de tvillinger eler også er de bare ret dumme. Jeg vælger at tro det sidste.

 

Diva:

http://www.aarhuspigerne.dk/pigerne/diva/

 

Emma:

http://www.aarhuspigerne.dk/pigerne/emma/

 

 

Alice Goodwin:

http://noticias24carabobo.com/fotos/noticia/2808/en-fotos-infartante-el-explosivo-cuerpo-de-alice-goodwin-bajo-su-sexy-lenceria-negra/

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er stadig fake-billeder på Diva og Emma.

 

Er det virkelig så forfærdeligt at lægge billeder uden ansigt på nettet når man tilbyder købesex?

 

Der er åbenbart mange som er så superliderlige, at de kan lokkes med fake-billeder og så ikke kan få sig selv til at forlade stedet uden at få tømt banditten, når de finder ud af at billederne og virkeligheden ikke passer sammen.

 

Man fristes jo næsten (Jeg skriver NÆSTEN) til at filme pigerne med skjult kamera, for efterfølgende at afsløre alle fake-stederne herinde. Stadig uden at vise deres ansigter af hensyn til deres anonymitet.

 

Det er jo desværre ofte bagmændene/bordelmutter der finder de falske billeder. Men et sted som Aarhuspigerne og deres andre sexhuse i Esbjerg og Kolding (måske flere steder?) burde være lidt mere ærlige, når de ny virker som steder der har rimelig styr på tingene.

 

Det er en trist "vi lokker de liderlige mænd med fake-billeder" -trend der breder sig.

 

Jeg vender altid om i døren hvis ikke jeg er 100% sikker på at pigen og billederne passer sammen. Lært af bitter erfaring.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...