Hop til indhold
Guest Potatohead

Sandra Dee, en quickie lige om hjørnet

Recommended Posts

Guest Potatohead

En kartoffel kan præpareres på mange måder, nogle foretrækker en nænsom tilberedning bagt i ovnen, hele, halve eller måske i skiver garneret med alskens gode sager, andre kaster med rund hånd udkårne kartofler i friturebad, da enten sulten er trængende eller tiden er knap. Skulle det overraske nogen om jeg er til den gelinde tilgang, der med omhu kæler for kartoflen før den konsumeres, ja så er det på deres egen regning. Men alle standpunkter falder og eftersom sulten var påtrængende måtte spontaniteten tager over og vært blive gæst. Variationen er jo lokkende, som også denne kvinde er det. Det blev påmønstret de obligatoriske strømpebukser, i mens jeg badede mit legeme, og synet glædede en ivrig kartoffel, smukt, hyggeberøring, kys og kram ledte til en dejlig seance med alt det blide, leveret af en dejlig pige der kan sit kram, med sprøjt og et smilende virke. En hurtig omgang, efter mine normale præferencer , men ok jeg kunne jo have punget ud og bedt om, tid kommer råd, eller omvendt. Hun er ikke at laste for det. Skøn kvinde, lækker krop og sød at konversere med. Jo nu har jeg været på bordel i år. Jeg må dog vedholdende erkende at jeg er til den lange tilberedning hvor jeg er vært og forkæler.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Poesi og kartofler på én og samme gang... :shock:

 

Det er sgu'  tæt på både at være den mest poetiske og samtidigt mest intetsigende anmeldelse, jeg endnu har læst her på EG, Potatohead! :unsure:

 

Apropos min seneste anmeldelse af escortpigen Emma fra Aarhus, tror jeg sgu'  også, jeg går over til at udforske kartoflens kulinarisme til bunds nu, frem for at spilde flere penge på glædespiger...

 

Der findes mere inderlig og langvarig lykkefølelse i et fad veltillavede flødekartofler, end der åbenbart gør i langt de fleste glædespiger?

 

Vh. Sidespringeren

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Potatohead

Tak.

 

Jeg har en desværre en udsøgt trang til, at skrive irriterende langt om intet, og dermed det det spejles i. Heldigvis er der et befriende mellemrum, der, mellem de linger der udgør en tekst.

 

Ha' en fortrinlig dag -  Potatohead.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Med min bedste evne, til at forsøge at forstå anmelder teksten og hvad der skrives mellem linierne, forstår jeg at kartoffelhovedet har haft bedre oplevelser ved købesex...eller hur ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Potatohead

Hej Gaffer.

 

Tjo, men som jeg skriver er jeg til det lange seje træk, så den er nok på mine smalle skuldre, da en halv time føles en kende ufærdigt for mig. Jeg kan sagtens anbefale Sandra til en hurtig omgang. Mere kan jeg jo ikke udtale mig om. Fik jeg nævnt at hendes fortrin er sublime og baggården sidder perfekt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

vi læser sjældendt noget forskelligt Gaffer (såvidt jeg da ved) men jeg læste nu at Potatohead havde en godkendt oplevelse men måske mere er til lange seancer end quickies (som mange næppe vil kalde 30 minutter)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...