Hop til indhold
Gæst

Ny pige i Aalborg

Recommended Posts

Gæst

Jeg skrev en anmeldels af besøget da jeg kom hjem, men den har jeg valgt ikke at poste, da den indeholdte nogle meget lidet pæne ord.
Istedet har jeg valgt at holde mig til fakta.
Det er ved at være et stykke tid siden jeg sidst var sammen med en GP, så i fredags skulle det være - koste havd det ville. Udbudet er meget sparsomt her i Aalborg, så jeg fandt denne nye pige: http://www.escort5.dk/profil-10976-Aalborg.+Himmerland.+fantastisk+sex.++%2CNymfoman..html som jeg ikke kunne finde nogle anmeldelser af. Tænkte at enn skulle være den første og det kunne jo være at det ville blive super godt.
Stedet var en lejlighed i Grønladnskvarteret i Aalborg Øst. Diskret og udemærket.
Havde aftlat 1/2 time pr sms og fandt nemt lejligheden.
30 sekunder efter jge var kommet ind smed hun tøjet og stod nøgen. Hun er ca. 170 cm og har 4 cm langt strit hår, hvor de yderste 2 cm er gul/hvide og de inderste 2 cm sorte.
Hun er stor - MEGET STOR - men har været endnu større. Hun har mange deller blandet med løst hud fra brystet og til midt på lårene, og en masse strækmærker og et par operations ar. Brysterne hænger ned over de første par deller.
Da dette syn åbenbarede sig for mig forsvandt min rejsning.
Jeg havde lyste til at tage mit tøj og løbe, men havde en eller anden følse af at det ville være synd for hende. Ud over det var der noget anden der var helt galt, da jeg opdagede at hun faktisk ikke havde sagt noget. Hun havde mumlet nogle enstavelse ord og ellers et "hmm" mens hun trak på skulderne.
Hun lagde sig på sengen efter hun havde fået flytte hud og deller på plads.
Jeg ville bare have det overstået og bad om et stykke gummi. Hun spurgte om det ikke skulle være uden! Det skulle det ikke.
Fik gummi på og prøvede at finde ud af hvor den skulle ind. Det var under nogle af de nederste folder, men jeg havde slet ingen rejsning tilbage, så jeg lagde mig ved siden af hende og ville spille den af. Tænke på noget andet, og valgte at tænke på sidst jeg var sammen med Sisse - uhmm... skøn pige...
Da jeg var ved at komme bøjede hun sig ned og tog hele ladningen i munden. Den havde jeg ikke lige se komme og blev skisme lidt paf... Ved ikke helt hvad hun gjorde ved den, men det gjorde vildt ondt jo mere jeg kom.
Sagde farvel og gik hjem og tog et laaaangt bad.
Nu er det sådan at der ikke er noget der er så skidt at det ikke er godt for noget. og jeg behøver ikke at tænke så svigermor når jeg er sammen med en skøn pige og ikke vil komme for hurtigt, da jeg har fået et nyt "jeg-vil-ikke-komme-endnu-lad-det-vare-lidt-længere" syn.
Kommer jeg igen? Jeg skulle aldrig have besøgt hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Altså, når jeg kigger billederne i hendes annonce, så er det da tydeligt for enhver at det er en stor pige. Hun skriver det jo også at hun er "meget buttet" og man skal tænde på store piger. Så jeg forstår ikke din væmmelse, er billederne anderledes end virkeligheden?
Hun skriver jo også at hun tilbyder uden gummi (det fatter jeg så ikke en klap af), men det du beklager dig over syntes jeg du burde have set i annnoncen?
Måske overser jeg noget og i så fald undskylder jeg - men jeg syntes ikke umiddelbart din anmeldelse er helt fair.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange mænd holder jo meget af buttede piger.Men som jeg læser anmeldelsen falder hun ikke i kategorien buttet.

Det er et af de mest misbrugte ord i branchen ifølge min erfaring.

Så jeg siger bare tak for advarslen til JK1. Der sparede du mig for en ærgerlig oplevelse.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Der er ændret på hendes annonce tekst på det seneste.

Jeg blev overrasket over hun tog ladningen i munden da jeg netop have fortalt at jeg ville kneppe med gummi.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...