Hop til indhold
gangbangguy

Gangbang d. 31. juli i Århus. petit liderlig dansk tøs

Recommended Posts

Den 31. juli kl 10.00 - 16.00 gangbang i Århus. (Gangbang = 1 pige & flere fyre) - LÆS HELE ANNONCEN  :)
 
Hun kører ikke escort, du kan ikke møde hende alene og hun er ikke til sex uden gummi !
 
Nu har du chancen for at opleve en vild dansk skønhed. Hun glæder sig til at blive brugt godt og grundigt af liderlige gentlemen.
 
2 timer kun 1000 kr. inkl superfransk, kys, megafransk, kom i ansigt og slug, verbal ydmydelse, Deepthroat/gagging plus meget mere. Læs hele annoncen
 
Mulighed for bad før-under-efter. Spørg venligst efter et håndklæde
 
Der vil være drikkevare til deltagerne.
 
For tilmelding: sms navn og tlf nr til 26520366
 
Adressen bliver sendt ca kl. 9 på dagen. Har du ikke modtaget adressen inden kl 9.15 så fortvivl ikke og venligst skriv eller ring.
 
Nadja byder for første gang til gangbang og ser frem til en forrygende oplevelse og ikke mindst masser af pik. Hun er en dansk, slank, fræk, liderlig og har en enorm trang efter pik. 
 
Hun vil gøre sig bedste for at tilfredsstille alle gentlemen. Så husk du skal ikke være genert eller passiv, så er det din egen skyld. Hop ud i det og vær med til en super oplevelse
 
Nadja er 30 år, 157 høj, ca 52 kg. Små faste bryster,(75b). Hun har lyst hår. Hun er slank og har en ungpigekrop. Nadja har ikke født, og er meget stram. Hun er en petit lille frækkert
 
Fra Nadja:
 
Jeg er til Deepthroat/gagging og at man spytter mig  i ansigtet, verbal ydmygelse, at blive bundet, blindfoldet, at blive domineret, hårdt sex ment på den måde, at man tager mig med magt og ikke altid lige blidt, kvælertag, at blive holdt for munden, holdt i håret, doggystyle, og alt det vilde i den dur.
 
Men jeg er naturligvis også til det mere "almindelige og normale", kys, og almindeligt sex, at man kommer i munden, eller dybt i halsen på mig og jeg sluger gerne. 
 
Mine forventninger til gangbang ? Først og fremmest at få en masse pik og blive brugt godt og grundigt. Jeg vil gøre alt jeg kan for at tilfredsstille alle fyrene. Jeg vil være  aktiv og ser helst fyrene er står rundt omkring mig hele tiden. Fyrene skal være søde og respekter mine få regler, som INGEN ANAL OG SEX MED GUMMI !

Redigeret af gangbangguy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvad skulle få dig til at tro det ikke er et gensidigt samarbejde GBguy og pigen har etableret?

Er det fordi du ikke tror en pige kan have lyst til den slags?

Du tænder måske ikke selv på en dag med masser af piger?

:-) A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kunne da godt tænke mig at høre lidt om hvordan indtjeningen fordeles mellem pigerne og Hr. Gangbangguy ?

 

er det 50 / 50 ? efter at pigen self lige skal give nogle frie ture til G B G og hans venner  ?

 

Det er der vil ikke noget forkert i at spørge om ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

det kan der være noget om , jeg har på ingen måde noget imod at man laver/tjener penge slet ikke

 

men jeg har noget imod man udnytter mennesker og særlig dem der måske er sårbare .

 

men G B G ku da godt fortælle hvordan der deles ? der har også været tråde herinde hvor man har spurgt

 

ind til hvad det koster at leje sig ind div. steder så det er vil ikke så hemmeligt ? eller er det ?

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvordan kan du sige der ikke er udnyttelse med ? Du er måske med arrangør ? Og ved du om den pige den 31 juli ikke bliver udnytted ?

 

Men jeg forstår ikke at Gangbangguy ikke svarer selv og der er da ikke noget forkert i at spørge hvordan pengene evt deles ?

 

Hvorfor må det ikke komme frem ?  I dag vil vi jo alle gerne vide hvordan tingene er skruet sammen men det kan være Kontant vil lave

 

en udsendelse om det :mad:  :mad:  :mad:

Del dette indlæg


Link til indlæg

vi kan være enige om at vi ikke bryder os om at der er nogle piger der bliver udnyttet

og selvfølgelig kan du spørge ind til et arrangement i en tråd

men derfra og så til at starte ud med at sige at han udnytter andre før du overhovedet stiller et spørgsmål omkring arrangementet

og han overhovedet ikke har kunne svare før den beskyldning du smider afsted med

:  "Er det ikke nok at Gangbangguy udnytter piger i Jylland måske ???"

det syntes jeg ikke er iorden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Larokka: du er meget aggressivt ude med riven, synes jeg. Hvis du måske havde lave lidt research, før du beskylder mig om udnyttelse af pigerne, så ville du have en større viden, og måske bare holde din beskyldning for dig selv. Du skulle måske lige tjekke op på de tråde som du kan finde frem først. Selvom ingen af dem taler for min sag, kan du idet mindste finde ud af det at hele er beskyldninger, og folk peger fingre, og i sidste ende er de nok bare misundelig for det jeg laver... 

 

Fordi en tilfældig gut skriver noget som han måske har hørt, bliver det måske til virkelighed af den grund ?? Først og fremmest, hvis han har hørt noget.. Har han så hørt det eller skriver han det bare for at gøre sig mere troværdig ?? Folk herinde sluger mere eller mindre alt råt og glemmer helt at tjekke sin kilde. Lidt ligesom at høre noget i nyhederne og tro på det uden at undersøge sagen bagefter.. come on man, er vi ikke blevet klogere på vores sidste dage med den technologi vi besidder idag?

 

Hvis jeg udnytter pigerne, helt ærligt, tror du så ikke jeg havde en kortere levetid i branchen end hvis jeg ikke gjorde ?? Tror du, hånden på hjertet ikke at jeg måske kun lige nåede at lave et par enkelte gangbang, hvis jeg var det svin du påstår jeg er ? Der vil være store advarsel om mig som Veri pigen

 

I hvert fald ville en af de mange piger, jeg har arbejdet sammen med, have kendt til dette forum eller lært det af kende med tiden, hvor de helt klart ville skrive med meget store bogstaver for at hjælpe andre piger. Så jeg ville ende med at blive boykottet hurtigere end Israel og den nuværende krise i Gaza..

 

Hvad jeg "tjener" ved at lave disse arrangementer er mellem mig og pigen. Vil du måske ud med hvad du tjener og har af rådighedsbeløb ??

 

Helt ærligt, hvis du måske havde set, at jeg havde lavet gangbang med Nadja i både Aalborg og Hvidovre den 1. og 2. juli... Tror du at hun ville komme tilbage og lave et nyt gangbang, hvis hun blev udnyttet, misbrugt og hvad jeg nu kunne finde på efter din egen fantasi ??

 

Et godt eksempel på en som dig, som bliver sat på plads og det er fra 3. juli: 

 

Din påstand er for langt ude, og jeg plejer at ignorere kommentar som dine, for i bund og grund ved alle deltagere fra dette forum at pigen er der af fri vilje, hun nyder at have flere omkring sig, prøve grænser af og giver sig fuldt ud.

 

Jeg har gjort det her i noget tid efterhånden. De folk som kommer til mine arrangementer ved hvad de kan få og hvordan det plejer at være. Jeg har ingen intention om at tvinge nogen til at gøre noget de ikke vil. Pigerne er fornuftige og har selv valgt at være en del af et event. De fleste finder det spændende og gøre det faktisk mere end en gang..

 

Jeg håber flere som pikken, som i øvrigt er en fast deltager, har lyst til at bakke mig op. Jeg ved at flere ikke vil skrive herinde for de er bange for at blive ekskluderet af de andre medlemmer fordi de deltager til et af den berygtede gbg gangbang. Det er lidt for folkeskole agtig i et forum som er ca 35+ i gennemsnitsalderen.

 

Alle mine spørgsmål er i øvrigt retoriske. Jeg prøver ikke at starte en dialog med dig, men forsvarer bare mig selv. Jeg er træt af folk som dig, som gemmer sig bare sit brugernavn og skyder med skarpt. Jeg gør mange glade og får mere ros end ris. Så det lidt ris jeg får, skal ikke ødelægge det for mig, deltagerne, eller de nye deltagere der springer fra fordi folk som dig lukker hø ud uden baggrundsviden.. spænd hjelmen og få en hobby.

 

Over and out

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan personligt selv supplere med at arrangementerne fungerer fint til deltagernes tilfredshed.

Oplever dog at der desværre ikke er ret meget snik snak imellem deltagerne.

Pigerne virker glade og smilende, om de så er danske eller udenlandske.

Det havde de nok ikke gjort hvis det var under tvang.

Hvis man læser tidligere indlæg fra GBG, så er der også nogen piger, han ikke vil samarbejde med fordi, de har lidt lange fingre.

Så til dem der er misundelige på det han laver, så hop videre til næste emne.

Men er man nysgerrig, så prøv at deltage i sådant et arrangement.

Ikke alle er selvfølgelig så meget for at se andre mænd i aktion, men der er mænd heldigvis rimelig simple.

Man bliver tændt at det visuelle og det går lige i ....... ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg bakker GBG op.

 

Jeg har kun deltaget i et af hans arrangementer (det i Hvidovre 2. juli). Jeg halvt lovede GBG at skrive en anmeldelse efterfølgende, men det smuttede alligevel. Nu kan jeg kort fortælleat det var en fortrinlig oplevelse med en pige der oprigtigt virkede som hun nød at blive brugt af og betjene flere mænd på en gang, med ret hård sex og gagging. Der var også et par enkelte ting som hun stilfærdigt sagde fra overfor. Jeg kom fra starten og vi kom vist op på ca 10 mænd mens jeg var der; der var god rotation så alle kunne komme til.

 

Så det var en fin oplevelse med god stemning, hvor jeg på ingen måde oplevede nogen for form for tvang eller pres. Men hvordan økonomien mellem parterne fungerer ved jeg selvfølgelig ikke noget om. Jeg håber blot at den søde pige fik sin pæne del af indtjeningen, for hun ydede i høj grad sin del.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Larokka: du er meget aggressivt ude med riven, synes jeg. Hvis du måske havde lave lidt research, før du beskylder mig om udnyttelse af pigerne, så ville du have en større viden, og måske bare holde din beskyldning for dig selv. Du skulle måske lige tjekke op på de tråde som du kan finde frem først. Selvom ingen af dem taler for min sag, kan du idet mindste finde ud af det at hele er beskyldninger, og folk peger fingre, og i sidste ende er de nok bare misundelig for det jeg laver... 

 

Fordi en tilfældig gut skriver noget som han måske har hørt, bliver det måske til virkelighed af den grund ?? Først og fremmest, hvis han har hørt noget.. Har han så hørt det eller skriver han det bare for at gøre sig mere troværdig ?? Folk herinde sluger mere eller mindre alt råt og glemmer helt at tjekke sin kilde. Lidt ligesom at høre noget i nyhederne og tro på det uden at undersøge sagen bagefter.. come on man, er vi ikke blevet klogere på vores sidste dage med den technologi vi besidder idag?

 

Hvis jeg udnytter pigerne, helt ærligt, tror du så ikke jeg havde en kortere levetid i branchen end hvis jeg ikke gjorde ?? Tror du, hånden på hjertet ikke at jeg måske kun lige nåede at lave et par enkelte gangbang, hvis jeg var det svin du påstår jeg er ? Der vil være store advarsel om mig som Veri pigen

 

I hvert fald ville en af de mange piger, jeg har arbejdet sammen med, have kendt til dette forum eller lært det af kende med tiden, hvor de helt klart ville skrive med meget store bogstaver for at hjælpe andre piger. Så jeg ville ende med at blive boykottet hurtigere end Israel og den nuværende krise i Gaza..

 

Hvad jeg "tjener" ved at lave disse arrangementer er mellem mig og pigen. Vil du måske ud med hvad du tjener og har af rådighedsbeløb ??

 

Helt ærligt, hvis du måske havde set, at jeg havde lavet gangbang med Nadja i både Aalborg og Hvidovre den 1. og 2. juli... Tror du at hun ville komme tilbage og lave et nyt gangbang, hvis hun blev udnyttet, misbrugt og hvad jeg nu kunne finde på efter din egen fantasi ??

 

Et godt eksempel på en som dig, som bliver sat på plads og det er fra 3. juli: 

 

Din påstand er for langt ude, og jeg plejer at ignorere kommentar som dine, for i bund og grund ved alle deltagere fra dette forum at pigen er der af fri vilje, hun nyder at have flere omkring sig, prøve grænser af og giver sig fuldt ud.

 

Jeg har gjort det her i noget tid efterhånden. De folk som kommer til mine arrangementer ved hvad de kan få og hvordan det plejer at være. Jeg har ingen intention om at tvinge nogen til at gøre noget de ikke vil. Pigerne er fornuftige og har selv valgt at være en del af et event. De fleste finder det spændende og gøre det faktisk mere end en gang..

 

Jeg håber flere som pikken, som i øvrigt er en fast deltager, har lyst til at bakke mig op. Jeg ved at flere ikke vil skrive herinde for de er bange for at blive ekskluderet af de andre medlemmer fordi de deltager til et af den berygtede gbg gangbang. Det er lidt for folkeskole agtig i et forum som er ca 35+ i gennemsnitsalderen.

 

Alle mine spørgsmål er i øvrigt retoriske. Jeg prøver ikke at starte en dialog med dig, men forsvarer bare mig selv. Jeg er træt af folk som dig, som gemmer sig bare sit brugernavn og skyder med skarpt. Jeg gør mange glade og får mere ros end ris. Så det lidt ris jeg får, skal ikke ødelægge det for mig, deltagerne, eller de nye deltagere der springer fra fordi folk som dig lukker hø ud uden baggrundsviden.. spænd hjelmen og få en hobby.

 

Over and out

 

Vel skrevet og 100% opbakning. (men der er jo altid nogen der han ondt i røven)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan altså kun grine af dit citat med : EN SOM DIG DER BLIVER SAT PÅ PLADS  Mener du det er at sætte på plads G B G ?

 

Nu er det sådan at jeg udtaler mig ikke om noget hvis jeg ikke har undersøgt det først . Jeg kender en af de piger du tidligere

 

har " udlejet " for udleje det er jo det du gør i ikke ? og jeg ved hvor  latterligt et lille beløb hun fik for at blive udlejet af dig i en del timer.

 

Så når jeg skriver udnytte så er der noget bag det, det ikke fordi jeg har ondt i røven ( som din lille rygklapper PIKKEN skriver ) 

 

Og så er der vil ikke noget i vejen for at spørge ind til fordeling eller indtjenning vel ?   Og G B G hvorfor er det pludselig soroe profil

 

det står under på Anonceligt og ikke din ??? men det rager nok ikke mig ......Og den friske unge pige i morgen der har du da heller ikke styr på alderen vel ???

Del dette indlæg


Link til indlæg

fordelingen må da være mellen GBG og pigen - så længe hun selvfølgeligt ikke tvinges til noget !!

men der er da en lille pointe med alderen - den danser lidt :-)

Men lækker er hun da uánset hvor gammel hun er

 

skynd jeg til KBH ingen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Har været med flere gang og fuld tilfredshed

en gang var der en af de 2 piger der ikke kom og jeg gik derfor hurtigt

efter 1 tur i høet :-) og blev kontaktet af gbg her på sitet, hvor han tilbød mig nogle penge penge tilbage eller

favørpris næste gang og næste gang fik jeg det til halv pris.

 

så thumbs up til gbg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvad skulle få dig til at tro det ikke er et gensidigt samarbejde GBguy og pigen har etableret?

Er det fordi du ikke tror en pige kan have lyst til den slags?

Du tænder måske ikke selv på en dag med masser af piger?

:smile: A

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er IKKE gensidigt arbejde.

 

Overhørte en samtale til gb i århus med gangbangfyren og den pige der var med, imens jeg var på toilet.

Han fik hende presset til ikke at holde pause og skældte hende ud med store ord 

 

hey, der var ingen af os der havde det godt, fyren dernede nægtede at samarbejde med mig fordi varmen var for klam under de kummerlige forhold - fair at pigen holdt pause med os andre

 

men ikke i følge gb dude

 

pigen stod samtidig for rengøringen og hvis ikke hun jævnligt lavede en hurtigt cleaner, havde jeg gledet rundt i brugte kondomer allerede inden jeg fik smidt tøjet.

 

Pigen  fungerede både som rengøringskone,hun skulle være tjener for os og sørge for vores drikkevarer så vi ikke manglede noget,  samtidig skulle hun knalde dem der ville knalde - imens gangbangdude var på sin pind i sit køkken foran escort5.dk for at glo på damer eller måske lokke flere slaver til sit harem

fair fordeling ? 

 

Øhhh. nej! 

 

 spørger man pigen har hun intet at sige, hverken omkring arbejdstiderne, dagen ,stedet eller lønnen.

Jeg spurgte hende da hun sneg sig til pause imellem knald og rengøring og hvor jeg havde et øjeblik alene med hende. 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stygge ulv. Det er kraftige påstande du kommer med.

 

Jeg har bevidst ignoreret denne beskyldning. Men det er ikke ens med jeg gemmer mig. Jeg har intet af skjule, men en eller flere opfordre brugerne herinde til at boykotte mig, som jeg var staten Israel. Jeg har god samvittighed hele vejen igennem.

 

Det folk ikke ved er at du ikke hørte en samtale da du var på toilet, men med fuld overleg lagde øre til en privat samtale til og fra dit besøg på det lille hus. På din vej på toilet gik du så langsomt at selv snegle ville overhale dig. Jeg opdagede det godt. Det du fik fat i af samtalen er taget ud af sammenhæng.

 

Da du kom ud og sagde farvel var du optaget af hvad jeg foretog mig på min computer, og kiggede ikke andre steder hen... Hvad sker der lige for det ??

 

Jeg skældte ikke Nadja ud, tværtimod. Jeg synes bare 40 min var en lang pause. En fyr kom faktisk ud og spurgte om vi var færdige grundet den lange pause. Så efter hendes rygepause sagde jeg så at 40 min. pause var lige lang nok, og spurgte om hun ikke kunne gøre dem kortere og så tage flere af dem. Fortalt hende også at en var lige var kommet ud, og spurgte om det var slut.

 

Mht rengøring, så er det ikke aftalen at pigerne skal gøre rent. Fyrene er faktisk så dårlige til at bruge de skraldeposer som er placeret rundt i lokalet, at det er helt flovt. Hvor lidt respekt kan man have for andre når man smider med brugte kondomer og vådeservietter når der indenfor 1 - 2 meter er en skraldepose.. FØJ siger jeg bare. 

 

Jeg kan ikke gøre for hvis pigen har tvangstanker med rengøring og i en af sine pauser selv vælger at rydde op efter de svin som ingen respekt har..

 

Mht at pigen figurere som tjener, er dette heller ikke en del af aftalen. Fyrene får besked på hvor drikkevarene står, men at en eller flere er så ubehøvlet at bede pigen om at hente noget til dem fordi de er for dovn til selv at lette sin bagdel, siger nok mere om fyren/fyrene end arrangøren. At pigen så vælge at vise sig fra en god side og faktisk henter drikkevare, gør hun nok for at få en kort pause fra sit arbejde... kun hun ved hvorfor..

 

Fordi pigen ikke vil ud med hvad hun tjener betyder det ikke hun har mundkurv på. Fyrene til gangbang er meget tavse og åbner ikke munden af mange årsager. Hvorfor skal pigen så dele sine skrøbelige informationer ?? For senerehen at det kommer i et åbent forum, som nu ??

 

Pigerne arbejder ikke for mig, nærmere omvendt. De sætter dagsorden jeg følger den bare. Det er dem som sidder med trumfkortet. De har altså den dyrebar. Jeg ville da være en torsk hvis jeg troede omvendt, og skældte dem ud og sætter dem på plads... Så vil jeg slet ikke blive anbefalet til veninder, som jeg faktisk tit ender med at bliver for de er sgu så glade for den service og den skilling de kommer hjem med..

 

Jeg benægter intet af hvad stygge ulv har skrevet da han udspioneret mig og har lyttet til en privat samtale. Jeg har bare forklaret min side af sagen.

 

Jeg har det med at blive udstillet af folk som har ondt et hvis sted.. Drenge for satan.. kom videre og brug din tid på dine børn, kone eller noget du har kært i livet. 

 

en sidste ting. det var Nadja's tredje gangbang. Hvis jeg var så grum, hvorfor så komme tilbage ?? Hun har faktisk lige skrevet til mig, og er klar igen. Hun vil komme til Århus meget snart hvor man kan møde hende ALENE og ikke til gangbang.. Så slem som jeg er hvorfor blive ved med at komme tilbage og få dårlig behandling??

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er mig der er den omtalte pige, Nadja. 

 

Gangbangguy har fuldstændigt ret: hvis han behandlede pigerne som Larokka påstår, hvor mange piger ville så komme igen? 

Jeg er langt fra svag og jeg har bestemt ingen problemer med at sætte grænser og fortælle folk hvis de overtræder mine grænser(dette er jeg ret sikker på at mange der har været til gangbang med mig sagtens kan bevidne) så hvorfor i alverden skulle jeg ikke kunne sige til hvis gangbangguy gjorde noget som overtrådte mine grænser? Og jeg ville absolut ikke komme igen eller tale med gangbangguy igen, hvis han var så slem som påstået af nogen som åbenbart ikke helt ved hvad der egentlig foregår og under hvilke forhold det hele egentlig foregår. 

 

Larokka. Enhver med bare lidt fornuft kan da tænke sig til, at hvis gangbangguy var så slem som du så dumt påstår - Så ville gangbangguy slet ikke have nogen piger der ønskede gentagelser af hvad der ofte faktisk er en succes -også for mig,Nadja

Jeg har været på tre gange til gangbang og to gange til privat/diskret - hvilken pige i din lille forkvaklede verden ville byde sig selv det, hvis gangbangguy er som du udtaler?  :roll:

 

Mht til stygge ulv: så burde man måske have overhørt HELE samtalen før man udtaler sig

- og ikke blot få forvrængede sætninger gennem en mur ?

Og ja jeg kan godt lide at der er nogenlunde orden omkring mig mht rengøring (hihi gangbvangguy : SÅ rengøringsliderlig er jeg da heller ikke ;-) )

Stygge ulv burde jo bare takke mig for at have ryddet vejen fri for kondomer, i stedet for at blande sig i hvem der laver hvad, hvorfor og hvornår

For alt dette er der styr på imellem gangbangguy og mig

Og hvis nogen har andet de ønsker at sige, så mød op til næste gangbang eller privat /diskret med mig og fortæl det til mig Nadja face to face 

Istedet for at gemme jer bag en skærm bare fordi I ikke har modet til andet

Det er mere patetisk end nogensinde at se på og læse den ene usande eller ufærdige opfattelse af virkeligheden efter den anden

- især fra dig larokka - få dig da et liv og stop med at være så fandens sølle.

Desuden lyder du for mig som en lille pige som aldrig fik  det hun ønskede sig i julegave og som derfor har set sig bitter og vred på hele verden  :roll:

 

Til alle I andre: så undskylder jeg mit frygtelige sprog i mit svar, men jeg er glad for det jeg laver, jeg bliver hverken udsat, tvunget eller andet pjat af gangbangguy - jeg gør det fordi jeg kan lide det , af lyst , uden tvang nogen steder fra. Er nogen i tvivl, så mød op næste gang jeg er på og mærk selv efter om jeg er glad for det jeg laver eller ej ;-) 

 

Andersen : Vi når forhåbentlig kbh snart  <3

 

Gråskæg: hihi ja det var superfrækt i Hvidovre og jeg var vild med den rotation og enighed der var jer mænd imellem ,selvom ingen af jer kendte hinanden (Y)

Ked af at  jeg var for genert til at give et lille stripshow i pausen (fnis) 

 

Tak til jer allesammen for superfede oplevelser   :D

Håber vi får flere af dem i fremtiden <3

 

Kys og kram 

fra Nadja

(UDEN tvang, uden pisken over nakken , men intet andet, end ren lyst og beskidt liderlighed  :wub::P  :grin:  )

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

"- især fra dig larokka - få dig da et liv og stop med at være så fandens sølle.

Desuden lyder du for mig som en lille pige som aldrig fik  det hun ønskede sig i julegave og som derfor har set sig bitter og vred på hele verden   :roll: " 

 

LOL og atter LOL  :lol:  :lol:  :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...