Hop til indhold
Guest Sisse

hvorfor kan vi ikke ændre i vores annoncer eller skrive til dem

Recommended Posts

Guest Sisse

jeg savner rigtig meget at når jeg annoncerer her inde så kan jeg gå ind og ændre i annoncen i dagene op til. eks hvis jeg ikke har flere tider - at så kan jeg meddele dette i min annonce så gæster ikke ringer forgæves. eller hvis jeg eks er nød til at lukke ned før tid. bliver syg etc etc.

jeg kan selvfølgelig bare oprette en ny. men da vores gæster sommetider har det med at læse annoncer som fanden læser bibelen. og hvis de overset at der er kommet en helt ny annonce så bliver det lidt noget rod.

jeg mener at vi tidligere har kunnet skrive svar på vores egne annoncer - og derved kunne vi fortælle hvis der skete ændringer. nu kan jeg i hvert fald hverken redigere - eller tilføje et svar..

hvorfor er det sådan..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg slog muligheden for at kommentere i annoncetråde, da der var en del piger som begyndte at kommentere hinandens annoncer eller lige ville ønske nye brugere velkommen. Desværre er det ikke muligt at lave sådan at det kun er brugeren som har oprettet annoncetråden der kan kommentere. Det er ej heller muligt at lave sådan at i altid kan redigere eller slette egne annoncer, da den samme ændring så ville gælde for hele forummet.

 

Hvis i ønsker at en annonce skal slettes, så anmeld tråden og skriv at den gerne må slettes. Så skal en af os i administrationen nok slette annoncen så snart vi har mulighed for det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...