Hop til indhold
mif

Folehaven - ikke så ringe som frygtet

Recommended Posts

Ja,ja - jeg ved det. De polske piger i Folehaven bruger falske billeder og leverer ikke altid varen. Men forleden eftermiddag var jeg blevet brændt af ved en anden aftale i nærheden, og trykket var så højt, at jeg gav det en chance.

 

http://escortguide.dk/profile_gallery.asp?i_ProfileID=20876

 

Jeg ringede og fik OK til at komme forbi med det samme. Ankommet til den angivne adresse ringede jeg igen og fik den rigtige, som ligger i samme blok. Op på 2. sal, ind i entreen, hurtigt tjek af "blondinen" og kr. 700 for 1/2 time med diverse inkl. superfransk skiftede hænder. Ud i bruseren, lån af et rent, velduftende håndklæde og ind i kassen til frøkenen, som ligeledes var ren og velduftende. Hun var godt i stand uden at være fed, og da jeg først fik lokket bh og klunset af hende, var hun faktisk ikke værst.

 

Jeg lagde mig på ryggen, og hun lagde ud med en overfladisk massage af forsiden. Det blev også til lidt oliemassage af kalorius, og virkningen udeblev ikke. Derefter en glimrende gang superfransk, som jeg selv måtte afbryde, da det blev lidt for vådt og godt. Jeg fik hende om på ryggen og gjorde gengæld med massage med rigelige mængder body lotion. Jeg er lidt af en "tit man", så der blev æltet godt igennem i et godt stykke tid.

 

Nu var der faktisk gået ca. 20 min. og jeg følte, at det var tid til at afslutte legen. Jeg fik hende sat på sengekanten og stillede mig foran hende, så hun kunne fortsætte det superfranske. Hun var lidt skeptisk og forventede måske, at jeg ville benytte chancen til at give hende klatten i munden, men en aftale er en aftale, så jeg nøjedes med at spille den af og tømme mig over de glinsende bryster.

 

Alt i alt gik der 1/2 time (inkl. badetid), og jeg giver følgende karakterer efter den nye 12-skala:

Stedet: 4 - slidt opgang og badeværelse, OK bollerum, ikke specielt diskret, men folk i området virker ligeglade

Pigen: 4 - pæn og ren, lidt kvabset men OK bryster og røv, OK danskkundskaber men falske billeder

Samarbejdsvilje: 7 - OK med lidt sweet-talk, men bestemt afvisende over for ydelser fingerleg i både 1'eren og 2'eren

Sex'en: 4 for den indledende massage, 7 for en tilfredsstillende (!) men noget rutinepræget superfransk/dansk/spansk.

Samlet: lille 7-tal for en tilfredsstillende (!) men noget rutinepræget præstation

 

Der har været meget kritik af de polske piger i Valby, og jeg er også selv gået igen et par gange, når virkeligheden lå for langt fra annoncen. Forleden fik jeg faktisk rimelig "value for money", men kom ikke og klag til mig, hvis I en dag føler jer snydt. Det er tilladt at vende om i døren ...

 

/MIF

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var forbi Folehaven i dag.............. damm de længste og tyndeste hænge p.... åbnede døren, nå men man var jo horny så hørte hvad en 1/2 time kostede det kunne jo være hun var god i sengen....... men nej hun ville ha 900.... og så var der kun en vej, og det var at sige pænt farvel.

 

Havde heldigvis tjekket at der var andre spændende elementer i området.

 

Synd der er så langt fra beskrivelserne og billederne og til de rigtige vare, har før haft superoplevelse hos de tøser...........

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...