Hop til indhold
advokat

Transseksuelle eller TV'er i XXDark?

Recommended Posts

Kære alle

 

Har kigget lidt på XXDarks hjemmeside: http://www.xxdark.dk/

 

Er der nogle herinde, der har mødt nogle frække transseksuelle eller tv'er i klubben (eller lavet private aftaler med dem)? Er der nogle, som kan anbefales?

 

Mvh.

Mikkel

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Mikkel

 

Har været der nogle gange, og har som nævnt i en anden tråd prøvet en trekant med to thai'er. Der kommer engang imellem nogle på besøg, men min fornemmelse er, at de i nogen grad også er populære. Alle de tilstedeværende mænd stillede i hvert fald op den dag da de to thai'er kom, de gik en kort runde, og tog så mig. Du må tjekke op over de medlemmer som kommer i kalenderen, og ellers bare tage chancen. Der kan komme besøg når som helst, også af prostituerede transseksuelle, som mod reglerne forsøger at tage en kunde med hjem. En anden mulighed er jo også at kontakte dem, og spørge om de er friske på at mødes i klubben. Ved ikke om mit svar hjælper dig? Vh

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det gør det i hvert fald. Tak. Har du mødt danske eller latinamerikanske TS/TV'er dernede?

 

Ja, danske tv'er og den ene gang thai'er. Der er ganske mange ts thai'er i København, fordi de besøger hinanden og dernæst prøver at tjene en skilling, bl.a. på Thaicorner. Men thai'er kommer regelmæssigt og pludselig på besøg ved jeg fra andre. Alene af den grund er der mulighed for at lave nogle attraktive aftaler for en hel nat, især hvis du for dem er eksotisk, dvs. skandinavisk. Husk at være gentlemand, dvs. at betale for deres drinks og ellers opføre dig ordentlig med en smule dirty blik i øjene. Pænt tøj tænder dem, så tag gerne en jakke på og pæne sko. På Thaicorner vil du i visse tilfælde kunne få en smuk ts ned til 1000 - 1500 kr for en hel nat, det er mange penge for dem, der kommer direkte fra Thailand. Husk at spille spillet, du skal være interesseret, men ikke påtrængende. Vær cool ved at være generøs, uden dog at være dum. Drik behersket, og lad dem kæmpe lidt om dig - så tror de, at det er dem, som scorer dig. Når du får tilbudene, så hold igen med at sige ja, de vil gå langt under den første pris, især hvis du charmerer dem og bliver lidt uopnåelig. Husk på, at de stadig har det mandlige konkurrence gen, og derfor vil de alle gerne have trofæer. Og sex'en, ja, dybest set er de jo som mænd flest, der er ikke så meget pis!

 

En anden mulighed er at lave en profil på scor, der findes faktisk både ts og tv, både til sjov, men også alvor, hvis du kunne tænke dig en ts eller tv kæreste? Det kunne være lidt frækt synes jeg, sin helt egen personlige smukke ts pige, skønt jeg ville komme til at savne en velsmagende lækker blød kusse ... uha, der er mange fristelser her i livet, he he ...

 

Lidt langt svar og lidt uden for topic, men håber så, at du får prøvet nogle smukke ts'er ...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Mon ikke det er de Thai Transer fra den anden side af godsbanegade der sommetider går over i XxDark.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kommer lidt an på hvilke slags Trans du er til. Har oplevet på XXdark at de danske, er meget maskuline hvilket overhovedet ikke tænder mig. Enig hvad angår Thai Corner, har endda oplevet ikke at skulle betale for fornøjelsen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...