Hop til indhold
HG Wells

Hot monica - ganske fabelagtig oplevelse

Recommended Posts

Jeg havde været på weekendbesøg i København, og havde derfor ikke rigtigt haft mulighed for at leje med banditten. Så da jeg vendte tilbage til moderlandet, og samtidig havde ferie, skyndte jeg mig at arrangere en tid med Maja30 (http://www.voksenlisten.dk/maja28). Vi aftalte at jeg skulle sende hende min adresse ved 8 tiden, da der var mulighed for at jeg måske ville vælge en anden pige. Det undrede mig lidt, men hey, det kan jo være at hun ofte har været ude for problemer i den art.

Kl. 8 sendte jeg min adresse, og påklædnings instruktioner (sekretær look/ gymnasiestudine eller hvis ingen af delene kunne lade sig gøre, så bare et eller andet spændende). Det fik Maja til at svare, at hun ikke havde fræk tøj med, så måske jeg bare skulle vælge en anden pige.

 

Bummer, to gange hentydninger til at hun nok ikke rigtigt gad. Så skyndte jeg mig at lede rundt på forskellige hjemmesider. Jeg endte med at ringe til Hot Monica (http://www.escort-side.dk/HOT-MONICA?ad-id=2825), og hun ville gerne rejse til midtjylland. 2200 for en time og kort efter fik jeg en sms med et tilbud om en ekstra time for 1000 oven i hatten. Da jeg kan modstå alt undtagen fristelse, tog jeg straks imod tilbudet.

 

Monica dukkede op og var gudeskøn. Smuk og dejlig. Da vi havde god tid startede hun ud med at kysse mig på overkroppen og ligeså stille begive sig ned mod min efterhånden ganske stive diller. Da hun endelig tog den i munden var det ganske fantastisk. Efter en omgang superfransk og en 69'er, smuttede hun et kondom på, og red mig. Hun kyssede mig en del på halsen mens, og det var virkeligt en fed oplevelse.

 

Da jeg stadig ikke var kommet, sneg hun sig ned til mine boller og begyndte at kysse dem, mens jeg onanerede og afsluttede paragrafferne. Monica er virkeligt lækker, og efter jeg var kommet kærtegnede hun mig, mens jeg lå og nød eftergløden. 

 

Jeg kan kun varmt anbefale hende. Sød og dejlig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...