Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg var forbi Linda i går (http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=14790).

 

Lad mig sige med det samme: det er IKKE hende på billederne. Men hun var lækker og sød, så jeg valgte at blive.

Hun er fra Ungarn, 27 år og er her til på lørdag.

 

Hun har et sødt ansigt, nogle skønne fyldige naturlig bryster (lidt mindre end dem på billederne), en lille topmave, men ellers en fast og lækker krop, som har et par tatoveringer - uden at det dog generede.

 

Jeg bestilte en time inkl. megafransk for 1200,- Det med megafransk kunne så være lige meget, men det kommer jeg tilbage til.

 

Hun var sød og kærlig under hele akten. Jeg ved ikke om hun tilbød kys - det plejer jeg godt t kunne lide, men jeg havde selv spist en del hvidløg, så jeg ville ikke udsætte hende for det :)

 

Hun gav mig en udemærket superfransk, som dog ikke varede så langt tid, inden hun satte kondom på og begyndte at ride mig. Det var skønt at se hendes skønne gyndende bryster bølge over hovedet mens hun red mig. :D

 

Efter et par forskellige stilliger ville jeg gerne komme i munden på hende, og hun begyndte selv at slikke mig - med kondom på. Jeg bad hende tage kondomet af, hvorefter hun stoppede med at slikke mig, men blot bearbejdede kalorius med hånden. Det undrede mig lidt, men jeg tog selv sagen i egen hånd og var snart ved at komme. Jeg bad hende tage den i munden, når jeg kom, men det ville hun ikke (sagde hun meget bestemt). Jeg kom istedet udover hendes skønne bryster. Efterfølgende lå vi og snakkede og hun gav mig lidt massage.

 

Jeg overvejede at brokke mig over det megafranske, men tænkte, at prisen havde været det samme, som for superfransk (200,-), og måske vidste hun bare ikke, hvad forskellen var (!). Hun virkede i hvert fald meget overrasket, da jeg bad om at komme i munden på hende.

 

Det var en okay oplevelse og jeg vil give seancen 7 og pigen 8.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...