Hop til indhold
sexrevy

En god sandwich hos Lina, Aarhuspigerne

Recommended Posts

Jeg og min wingman var i byen og måtte i lørdags bukke under for liderligheden og fantasierne og tage genvejen til en sandwich (to mænd om én kvinde) som vi før har gjort det både som betalende og ikke-betalende charmører.
 
Vi ringede i forvejen for at høre om Lina var med på at modtage 2 mænd. Svaret lød hurtigt fra telefonpasseren, at det var hun. Jeg spurgte ind til om det betød at vi faktisk måtte bolle hende samtidigt eller om vi pænt skulle vente på hinanden (det kan der erfaringsmæssigt være forskel på). Her måtte telefondamen lige konferere med Lina, men hun vendte straks positivt tilbage - hun var med på mere end et serielt forløb.
 
Vi mødte veloplagte op, så Lina an, og vi synes hun virkede frisk. Vi var ellers klar på at gå igen hvis ikke kemien skulle være tilstede.
 
Vi blev ledt ind i det ene lokale, og her kunne vi så muntert, men stilfærdigt, diskutere om vi skulle smide alt tøjet, evt. beholde boxershortsene på indtil hun dukkede op. For hvad gør to kammerater egentlig, når de står der med stiv pik og venter på at pigen skal komme ind? En uvant situation, som vi dog har prøvet et par gange før, så den værste blufærdighed er væk mellem os på det punkt. Vi beholdte boxershortsene på.
 
Ind kom Lina uden en trevl på kroppen (hvorfor ikke beholde trusserne på - det gør efter min smag altid pigen endnu frækkere når man selv på pille dem af?). Små frække faste bryster, lille fast røv og i det hele taget en rigtig tight lille krop der levede fuldt op til beskrivelsen, og som vi gav mange komplimenter med på vejen. 50 kg er sikkert korrekt.
 
Hvis ikke vores pikke var oppe at stå, kom de det nu. Lina betjente os godt og forstod at røre pikkene godt og langsomt til de stod ranke og klar til at komme på arbejde. "Er det ikke ved at være tid for at I tager underbukserne af", spurgte Lina, og det måtte vi erkende at det var (jeg noterede mig mentalt at glædespiger næsten aldrig klæder kunden af - det får du lov til selv at gøre - en lille, men ikke uvæsentlig forskel fra ikke-betalt sex, synes jeg).
 
Hvad gør to mænd så, når de skal være sammen med den samme pige? Min wingman fik lov til at starte med at bolle hende bagfra altimens hun betjente min pik. Der er noget svært beskriveligt, men særligt dominerende og kinky i at kvinden i denne udstrækning får pik bogstaveligt i i hoved og om ikke lige bag, så da i hvert fald bagfra.
 
Vi spurgte så, om Lina var med på lidt mere og om hun havde prøvet at have to pikke i sin fisse på én gang. I sandhed noget de fleste mænd måske vil finde grænseoverskridende og som jeg vil mene stadig heller ikke er hverdag for min wingman og mig, der ikke er bisexuelle og derfor ikke ser den store fornøjelse i pik-mod-pik. Men det eksotiske, ultimativt vagina-udfyldende og vel også lidt humoristiske gav os blod på tanden. Også med en glædespige kræver det lidt mod bare at spørge om hun har lyst til sådan en manøvre (lidt genert er man vel stadig) - og det måtte Lina heldigvis uden betænkningstid sige, at hun synes lød spændende. Hun virkede også en anelse overrasket over at vi havde den ide og bemærkede at det var et særegent møde vi her havde etableret. 
 
Jeg lagde mig på sengen, Lina ovenpå, jeg førte pikken ind og trak hendes hovede ned til mit så hendes røv struttede lidt i vejret og jeg havde godt styr på hende imens jeg kunne bolle hende dejligt og dybt. Her fik min wingman samtidig god adgang og med en smule besvær fik han også penetreret samme hul. En yderst stram oplevelse - og det vel at mærke også inden pik nr 2 kom ind.
 
Så blev der, sagt på godt dansk, kneppet - og det var liderligt. Du må som læser se en pornografisk scene for dig - og det er vel også en sådan vi dybest set ville skabe. Vi skal dog ikke sige os fri for at denne oplevelse ud over sin liderlighed også indebærer et relativt stort  element af humor som er lidt svær at definere. Min wingman måtte diskret kigge op i loftet da han under sceancen var ved at flække af grin - og jeg var tæt på også at komme over i den tilstand, men bed det i mig. Det er bare tosidet at lave en scene som denne: Liderligt, men også et eller andet sted dybt komisk. Det skal ikke lyde som om at denne del fyldte alt for meget - for det gjorde den faktisk ikke. Vi lægger f.eks. vægt på at opføre os respektfuldt - det handler fx på ingen måde om at grine ad pigen - det er på en eller anden måde situationen som helhed, der er komisk.
 
Jeg kom og kunne trække mig ud. Min wingman kunne gøre sig og Lina færdig i hvad jeg husker som værende en fortsat doggystyle - lige til tiden hvor de 30 minutter så også var gået med et par bank på døren.
 
Lina bemærkede i øvrigt at det var hendes 3. vagt, og jeg formoder at hun her mente i hendes karriere. Nok ikke helt urealistisk.
 
Vi fortsatte nu ud i natten og fik nogle gode drinks og veloplagte samtaler med piger. Spørgsmålet er så, om vores libido var dæmpet pga. nattens glædespigebesøg så energien på scoring af ikke-betalte piger kun var på 80%. Et evigt spørgsmål som handler om "instant gratification" versus "ægte scoring" - et spørgsmål som vi endnu ikke har fundet det endelige svar på. Dybest set er sandheden nok, at variation fryder. Og denne aften blev det altså mod betaling.
 
Pigens imødekommenhed og umiddelbarhed: 10
Pigens udseende: 8-10 afhængigt af hvem af os du spørger
Gentagelsesfare: Intet at udsætte på sandwichen, men jeg tror vi vil finde en ny pige næste gang, så der ikke går rutine i den. Jeg kunne helt sikkert godt finde på at vende tilbage til hende solo.
Stedet: Aarhuspigerne har fine lokale, er kendt for deres varierende kvalitet - men har var altså en god oplevelse denne aften med denne pige
 
Ingen billeder, men beskrivelsen passer: http://www.aarhuspigerne.dk/pigerne/lina/

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fræk tøs og en god anmeldelse :-)
Mere af den slags, det er godt med en advarsel når der fuskes, men inspirerende med den oplevelse i har haft :-) tak for det

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...