Hop til indhold
oraljoy

Carolina Catwalk (seductiongirls)

Recommended Posts

PrePrescriptum: Jeg har lige læste Sisses betragtninger omkring alt for varme anmeldelser... og undskylder på forhånd at denne anmeldelse virker som den kommer fra en overophidset teenager... i det mindste er jeg da ikke længere teenager :)

Carolina rammer min personlige preference for skønhed og vores kemi var supergod... andre kan have bedre eller dårligere oplevelser baseret på kemi, ens egen fremtoning, hendes dag i øvrigt etc... (dvs. "noget, visse dele, det meste eller hele af denne anmeldelse kan eller vil være upræcist, unuanceret, overdrivelser eller direkte løgn....")

 

PreScriptum: Hvis læseren har brug for baggrund ("mood") musik det denne anmeldelse, så prøv evt..

The Rumour Said Fire - The Balcony ... det er i hvert fald den, der kører i mit hovede når jeg tænker på Carolina..

 

Egentligt starter historien i sidste uge, hvor jeg havde besluttet mig til at prøve Seduction Girls' sex-party. Det var en fin oplevelse, mens dens primære motivation (udover at få nogle hyggelige timer) var at kunne inspicere ikke mindre end fem ”strudser” til evt. senere ”efterbehandling” på en passende effektiv måde.

 

Jeg skal måske i den anledning sige, at havde jeg ikke været til sexpartyet, havde jeg nok aldrig besøgt Carolina... Jeg havde flere gange klikket væk fra hendes side uden at læse teksten, da hendes billeder ikke gør hende nogen tjeneste - og i min optik lægger billederne op til en karikeret Porn Star Experience... hvilket slet ikke er mig (og heller ikke er hende – heldigvis...)

 

Når man møder hende, er det dog nemt at baske sig i hendes fysiske skønhed – for hun er en helstøbt og flot kvinde, som overholder det klassiske ideal - høj, blond, køn, slank, passende trænet og storbarmet...

 

Men... hun er også skælmsk, sexet, varm, jordnær, nærværende, nysgerrig og intelligent – og hendes øjne lyser af gavtyv-isme....

 

I forhold til aktiviteterne, så lad os blot sige, at GFE, det har hun styr på … noget så eftertrykkeligt ....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det skal måske lige siges, at jeg ikke er til fals for fysisk skønhed alene..

 

Nogle af de andre (af de allersmukkeste) har jeg forladt med hængemule fordi oplevelsen var så flad som helhed...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...