Hop til indhold

Recommended Posts

Nu må j3g hellere selv begynde og dele earfaringer herinde.

Gik og vsr lidt små lumre i varmen idag og da jeg i weekenden var udsat for engang narrefisse så lillemanden var sku klar på den værste.

Så måtte lige tjekke nettet og faldt over

http://www.escort5.dk/profil-10045-LOVETH+71319229.html

Tjekkede det ud herinde og hørte blandet godt men måtte da lige ringe og fik fat i en engelsk talende pige og aftalte at hun skulle skrive hendes addresse og det blev til lidt mere skriveri og fik en pris billogere end linket sagde så det kunne ikke slå helt fejl.

Og ja billederne er fake. Der er to piger en høj og slank som jeg havde snakket med. Og en lille og lidt buttet. Men på en fræk og sexet måde.

Hun var stadig pæn og og fræk krusset behåring for neden. Fik et bad og så afregnede vi. Og hun tog sig godt af mig fordi jeg ikke har det så nemt m3d piger. Og efter lidt kæleri så kom der gang i banditten og så fik den ellers hva den kunne..

Efter endt buisness var der stadig tid så vi lå og kællede lidt hyggesnakkede og så prøvede hun og genoplive den. Til anden omga g forgæves men ikke på hendes bekostning så efter lidt yderligere kæleri takkede jeg af..

Stedet er en kælder og der er hyggeligt med 2 små rum.. men alligevel lidt malplaceret men akten og tøsen engacement trods jeg ikke er prinsen på den hvide hest eller svigermords drøm er der ikke noget og sætte pris på.. hun virkede lidt træt men igen ingen hved hvor mange kunder hun har haft..

Vil jeg gøre det igen ikke i kælderen så hellere betale for hun kommer til mig.

Sorry hvis det blev en lang smøre men fik sku lyst til og skrive en del..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej viking.

Jeg blev ikke helt klog på om du var sammen med hende du talte i telefon med, eller den lille buttede. Jeg kan godt li mørke piger hvis de har til gården og gaden ;-). Måske du kan give en kort beskrivelse af den lille buttede, da jeg kan forstå at du som minimum så hende?

 

Og har du ellers nogle gode links til piger/kvinder med lidt at "holde fast i", så lad høre :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg har lige været forbi og jeg var mildt sagt ikke imponeret. Der blev kørt med et tilbud på 600 for 30 minutter i dag og jeg lod mig lokke af det.

Her er lidt betragtninger:

Jeg blev smidt ud efter 10 minutter. Hun stod fast på at hendes ur går korrekt. Jeg kunne dog se på mit ur at der var gået 12 minutter mellem mine to mødet med den

Der skiftes ikke lagen/håndklæde mellem kunder. I hvert fald glattede hun bare ud da vi var færdige.

Hygiejnen er tvivlsom. Personlig hygiejne foregik med en enkelt serviet og virkede meget overfladisk og forhastet. Jeg har egentligt ikke et problem med at hun bruger servietter, men så skal det gerne være i flertal. Stort flertal!

Diskretion er en by i Rusland på det sted. Man står meget åbent når man venter på at døren åbnes..

Del dette indlæg


Link til indlæg

2 meget forskellige anmeldelser af samme pige. Viking_petz skriver en anmeldelse 7-7 og har ikke været her siden. Meget mærkeligt.

Tak til Vince - smidt ud efter 10 min, så kan vi godt droppe turen til Kolding. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

2 meget forskellige anmeldelser af samme pige. Viking_petz skriver en anmeldelse 7-7 og har ikke været her siden. Meget mærkeligt.

Tak til Vince - smidt ud efter 10 min, så kan vi godt droppe turen til Kolding. 

Det kan jo godt ske, at jeg bare har været uheldig, at det har været en dårlig dag, at der lige har været en dårlig kunde, etc., men det er - som du selv skriver - ret spøjst at der er to så forskellige anmeldelser af en pige med så kort mellemrum. Jeg valgte selv at tage af sted, da jeg netop havde læst anmeldelsen herinde. :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...