Hop til indhold
Pigeglad

Selina hos Mon Cherie – Naturlig skønhed i eventyrklasse

Recommended Posts

Juni er vel måneden for den smukke og uspolerede sommers ankomst. Træer og alle vækster står endnu med perfekte unge blade, og samtidig begynder havens spæde frodighed at vise sig med de første velformede jordbær, der smukt og lokkende byder sig til med dejlig sødme og ren lyst for øje og videre nydelse.

 

Ikke nok med ankomst af naturens ægte skønhed og glæde, men samtidig i midten af juni lod en lille billedløs notits fra huset MC nyheden slippe ud om en nyudsprunget babydoll og prinsessepige, der inviterede nydelsesglade svende med ind i eventyrets verden.

 

Den pigeglade forhenværende ungersvend var utålmodigt selvskrevet til at kigge forbi på førstedagen. Og hvilket syn, han så, og hvilken fantasioplevelse. En storsmilende ungpigeskønhed tog imod. En nyudsprunget sommers skønhed stod der og viste naturens mirakel iført en aldeles velsiddende lille todelt sommerklædning. De smukkeste sommervækster og selv de mest velformede superjordbær må føle sig grønne af misundelse i sammenligning med denne perfekte og naturlige skønhed.

 

Foreløbig er det blevet til to sommerdages skøn nydelse, for den visuelle æstetiker og den sensuelle livsnyder. Altså i form af ikke helt uskyldige halve timers drøm i himmelsengen. Og drømmen var altså nok den flotteste og mest perfekt skabte, nipsede og ideelt faste/bløde ungpigeprinsesse, som er set i mange somre, og i mange eventyrriger langt omkring. Og med et vildt kønt og charmerende ansigt og en glad imødekommende personlighed og skøn udstråling, - og livsglæde/overskud til at lege nærværende og gensidigt med, og give en super eventyrlig og glædesfuld oplevelse til den glade og nydende gæst.

 

Ordene i MCs lille notits er nok velvalgte og gode; jeg har nu kun været i den blide del af haven, altså i den danske og franske del. Men jeg vil kalde det et eventyr, når der skrives så beskednet om skønheden, - og eventyret ender med at afsløre, at den virkelig søde og sprøde pige er en super skønhedsprinsesse.

 

At hun så ikke kysser, er til at leve med i hendes klasse. Tænk sig alle de flotte rigtige prinser, der ellers ville forvandles frem, - og helt sikkert hver især ville bortføre den smukke prinsesse, så vores allesammens eventyr ville forsvinde for os.

 

/Pigeglad

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er det her, der plejer at være en der spørger: "sluger hun?" :-)

Redigeret af Jesse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...